דבב את התמונה אוקיי, אז הפעם יש לנו את חביבת הקהל (), גברת מרתה ג'ונס. מה קורה בתמונה הזאת?
מ מוגלי7 New member 15/4/11 #1 דבב את התמונה ../images/Emo40.gif אוקיי, אז הפעם יש לנו את חביבת הקהל ( ), גברת מרתה ג'ונס. מה קורה בתמונה הזאת?
דבב את התמונה ../images/Emo40.gif אוקיי, אז הפעם יש לנו את חביבת הקהל ( ), גברת מרתה ג'ונס. מה קורה בתמונה הזאת?
J jacobyd New member 15/4/11 #4 יש בפורום אנשים מאוד צעירים אבל... בואו נגיד שזו הסיבה שהיא איבדה עניין בדיויד טננט והמבין- יבין!!! : )
יש בפורום אנשים מאוד צעירים אבל... בואו נגיד שזו הסיבה שהיא איבדה עניין בדיויד טננט והמבין- יבין!!! : )
B Beautifully Tragic New member 17/4/11 #7 ../images/Emo45.gif לחלוטין מה שאני חשבתי. מלוכלכים שכמותנו
J jacobyd New member 18/4/11 #8 אפרופו מלוכלכים... ../images/Emo32.gif הייתי בהצגה של פרנקנשטיין ויש לבנדיקט סצנה לא קצרה שהוא מסתובב ערום לדמרי על הבמה... אחותי הקטנה נהנתה מאוד ואם תראי בפייסבוק שלי יש לי תמונה עם בנדיקט עצמו ועם דמיאן לואיס אבל זה כבר סיפור אחר : )
אפרופו מלוכלכים... ../images/Emo32.gif הייתי בהצגה של פרנקנשטיין ויש לבנדיקט סצנה לא קצרה שהוא מסתובב ערום לדמרי על הבמה... אחותי הקטנה נהנתה מאוד ואם תראי בפייסבוק שלי יש לי תמונה עם בנדיקט עצמו ועם דמיאן לואיס אבל זה כבר סיפור אחר : )