דבב את התמונה

המפ...

*קאגומה מסתובבת ומחפשת משהו* קאגומה- "הא...הבאתי קערה עם אורז, מעניין איפה היא.." אינויאשה- "הו. זה...היה שלך?" קאגומה- "אינויאשה...." *מבט של לפני שב* זה עלוב, אני יודעת -_-.

adarh1014

New member
אינויאשה טמבל !

בלבלבלבבלבלבלבלבלבהההההההההה לא חשוב !!!!!!!!!!!

enjye

New member
אני יכולה גם להוסיף תמונה?

אני מקווה שזה לא ספוילר...

לי יש רעיון^^

אינויאשה: תגידי קאגומה מה סותה עושה לי? סותה: לייבש שיער זה ממש מגניב סבא: כתוב בעיתון שלייבש שיער ארוך בצבע כסף זה לא טוב

Bakura

New member
חמוד ^.^

קגומה: אינויאשה, מה אתה עושה? אינויאשה: *מבט אידיוטי* סותה: אנחנו רוצים שיהיה לו שיער כמו לסה-שו-מה-רו! אינויאשה:*ממשיך עם המבט* סותה:אז אנחנו עושים פן! סבא:*מחפש מחלות אקראיות בעיתון* קגומה:* -.-; *

אווה15

New member
נו ננסה...

קגומה- אינויאשה! *פוקחת עיניים באימה* (אבל אי אפשר לראות את זה) אינויאשה- קגומה... קגומה- עכשיו אני מבינה לאן כל מוצרי הטיפוח שלי נעלמים! סבא- את מדברת?! *הופך דף בעיתון בהיסח דעת* מישהו כל הזמן גונב את המשחה שלי נגד טחורים... אינויאשה קגומה וסותה- גלווופ...

טוב אני מביאה תמונה חדשה!

אני מנסה כי בא לי: אינויאשה:קא....קאג....קאגו....קאגומ....קאגומה את מביכה אותי! קאגומה:אי....אינ....אינו.....אינוי....אינויא.....אינויאש....אינויאשה...ש..שב!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bakura

New member
מוההאהא :X

אוף, בנקוטסו, אתה לא כייף. אתה אפילו לא יכול להוריד את החולצה עד הסוף?

Bakura

New member
^.^ תמונה חמודה. אהבתי.

ג'קוטסו: אז, אני מניח שאין סיכוי שתוריד את החולצה הזו? בנקוטסו: *משלב ידיים* לא. ועוד תמונה ^.^

למעלה