דבורים מסכמות שבוע!

HanAn189

New member
דבורים מסכמות שבוע!

שיר השבוע של ביונסה - שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - האנשים שעשו לכם את השבוע - בילוי השבוע שלכם - מאכל השבוע שלכם - דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר רע שקרה לכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - יאללה לפני שמתפזרים לספר איך עבר השבוע! ישנתם, למדתם, עבדתם, התבאסתם כשגיליתם שאין הדחה במירוץ למיליון? כולם מוזמנים לסכמ"ש!

asaf105

New member
סופ"ש

שיר השבוע של ביונסה - Deja Vu
שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Rihanna - Talk That Talk סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - ספר-התפסן בשדה השיפון
האנשים שעשו לכם את השבוע - חבר שלי בילוי השבוע שלכם - מסיבת האוזניות של wi party בקריון
מאכל השבוע שלכם - פסק זמן
דבר טוב שקרה לכם השבוע - שיצאתי לחופש חנוכה סופסוף, ומסיבת אוזניות שהיתה מאוד כיפית
דבר רע שקרה לכם השבוע - המורה למתמטיקה שלי עצבן אותי, הוא הביא לי במבחן 80 כשבכלל מגיע לי 95
אבל אחרי החופש אני אגיד לו על זה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - לחרוש למתכונת בספרות
ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - ספרות זה לא כיף
תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -

HanAn189

New member
התפסן.

אני גם קורא אותו שוב עכשיו, פעם שנייה. בפעם ראשונה קראתי בקיץ כדי להכיר את היצירה ועכשיו שוב אני קורא כדי לעשות את העבודה. העלילה עצמה משעממת למוות לטעמי האישי, אבל אחרי שקראתי את הניתוח הספרותי אני מעריך את הכותב מאוד. בהצלחה במתכונת! לי יש בגרות קיץ בספרות. הקריון

asaf105

New member
אני קראתי אותו בשביל ספר קריאה לספרות

חלק מהמגן שלנו זה גם שצריך לקרוא איזה ספר קריאה והיה מבחן של שאלה אחת פשוט צריך להראות לה שקראנו ספר אני דווקא אהבתי אותו :)

HanAn189

New member
שלי!

שיר השבוע של ביונסה - וואי שמעתי המון, את כל "4" וכל "DIL". שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - MIKA - We Are Golden סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - המון. צפיתי ב"זוהי סדום" בפעם הראשונה
וגם בטור של DIL בלונדון: Live At Wembley. צפיתי גם ביחפים של HOT, וסוזנה הבוכייה של HOT וחזרתי לצפות באחד העם 1 שוב
האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים
בילוי השבוע שלכם - עם חברים. מאכל השבוע שלכם - סופגניות ברור. גויאבות גם
דבר טוב שקרה לכם השבוע - חנוכה וחופש. דבר רע שקרה לכם השבוע - חנוכה וחופש. החופש שלי מלא בלימודים
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - השבוע? נובי גוד (סילבסטר
) ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אני לא מצליח להתחבר ל-LOVE A WOMAN של B ומארי ג'יי בלייג'.
תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -

RTur

New member
יא ראית כבר את וומבלי?

העיקר קניתי אותו חחח אבל לא ראיתי עדיין. ואני איתך בעניין של הדואט של B וMJB. גם אני לא נפלתי ממנו. סתם שיר. האמת, שכל האלבום הזה של מרי לא מצליח לעניין אותי כל כך.. שירי R&B די בנאליים ופחות מעניינים אפילו מהאלבום של קלי רולנד

HanAn189

New member
יש באנדרואיד.

HOT השיקו אפליקצייה לאנדרואיד עם כל הסדרות שלה ויש גם קטגוריה של הופעות חיות. משום מה הם שמו את תמונת הפרומו של הDVD של האיי אמ וורלד טור, וזה בעצם ההופעה של וומבלי. עם כותביות בעברית (ביונסה מדברת בין לבין) וזה ממש נוח. זה נקרא שם Beyonce: Live in Concert. החיסרון (וגילית את זה היום) זה שאין שם את כל השירים. בדקתי בויקיפדיה את הסטליסט וכמה שירים חסרים. מה שכן! ההופעה הזו א ד י ר ה! חשבתי שהיא תתגמד לעומת 2 הסבבים שבאו אחריה אבל היא כיפית וביונסה פרפורמרית שלא תשעממם בח י י ם

RTur

New member
באיחור קל

שיר השבוע של ביונסה - IC, LOT, RTW, Radio שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - שלושה אלבומים של רובין ת'יק: A Beautiful World The Evolution Of Robin Thicke Love After War האלבום החדש של הרד הוט צ'ילי פפרס Sheryl Crow - Tomorrow Never Dies סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - אקסטרים מייקאובר האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים בילוי השבוע שלכם - מסעדה עם חברים מאכל השבוע שלכם - הפטריות ב"ספריה".. יאמי דבר טוב שקרה לכם השבוע - שום דבר מיוחד דבר רע שקרה לכם השבוע - משמרות מעצבנות בעבודה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - נובי גודדד ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אין תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - אין

למעלה