דבורים, נא להתפקד!

HanAn189

New member
דבורים, נא להתפקד!

הפורום חוגג היום חודשיים, בהם B הספיקה להוציא שלושה קליפים, לבשר על יציאת DVD חדש, להשיק בושם שני, לזכות בפרס AMA, להשיג 100 מיליון צפיות, להיות מועמדת לכמה וכמה פרסיםו בעיקר לתפוח עם הבת הקטנה שלה
בפורום נפתחו פינות חדשות כמו "החוליה החלשה" ו"ראש בראש", דיונים וסקירת הופעות, אלבומים ושירים ואנשים מגניבים שעוקבים ופעילים
בואו התפקדו
שם: גיל: תאריך לידה: (שנדע מתי לברך
) איזור בארץ: מה עושים כרגע בחיים: תחביבים בשעות הפנאי: 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: 3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? נהנים מהחורף? אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? תמונה: (אם רוצים) שיהיה המשך שבוע טוב לכולם

RTur

New member
בזזזז בזזזז

שם: ארתור גיל: 23 תאריך לידה: (שנדע מתי לברך ) 19.11 (פספסתם חח) איזור בארץ: באר שבע מה עושים כרגע בחיים: עובד על פרוייקט כלשהו שבינתיים מנוע מלנקוב מהו + התחלתי לעבוד בהוט תחביבים בשעות הפנאי: חברים, מוסיקה, הופעות.. 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: להירדם עם שירים באוזניות מהאייפון, לישון עם שמיכה עבה, את העובדה שיש לי אוטו משלי! 3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: קור, שעות שינה מעטות (חלק באשמתי, אבל זה עדיין מעצבן חח), קור כבר אמרתי? מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? לא עולה לי משהו ספציפי נהנים מהחורף? בתור תקופה אני נהנה, אבל אני לא אוהב את המזג אוויר.. אני כבר מרגיש את הצינון המתקרב.. אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: יומולדת, לקבל אוטו על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? LOT, IWH ו-DIL גרסת TBE על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Seal - Wishing On A Star מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? בארור! איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? האמת שכבר ראיתי את כל ההופעה בVEVO
אבל כמובן שאין לי בעיה לראות כל הופעה.. ספציפית אם כבר אז IC, LOT ו-RDY מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? RTW תמונה: (אם רוצים) לורוצה

Yaeli T

New member
מתפקדת

שם: יעל גיל: 17 תאריך לידה: 13.8 איזור בארץ: לוד מה עושים כרגע בחיים: לומדת (בערך...) תחביבים בשעות הפנאי: חברים, מוזיקה וסדרות מצחיקות 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: אחותי סוגרת 3 שבועות, טיולים והרבה תמונות מהטיולים
3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: חורף, אינטרנט דפוק במחשב וחוסר אינטרנט באייפון
מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? יש עוד מספיק זמן כדי להספיק הכל
נהנים מהחורף? לא
באלי קיץ... אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: יום גיבוש מעלף ביותר
על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? לא חורשת על שירים על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? לא חורשת על שירים מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? לא איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? ראיתי, ובאלי לראות ה-כ-ל מחדש (בשביל זה יש את חנן
) מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? Party תמונה:

Jottamme 20

New member
יאללה

שם: יותם גיל: 21 תאריך לידה: (שנדע מתי לברך ) 21.5 איזור בארץ: השרון מה עושים כרגע בחיים: ברמן-קפה בבית קפה ולחם תחביבים בשעות הפנאי: ציור ואפייה 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: לעבוד (מסתבר!), את האלבום החדש של מארי ג'יי בלייג'
ולהזמין דברים מאמזון 3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: אנשים שיש להם תורה לגבי הקפה שלהם...תתבגרו! מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? ממ כלום
נהנים מהחורף? מאוד אירוע טוב שקרה בזמן האחרון:
על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? בעיקרון זה משתנה כל יומיים...אני חושב ש- I Was Here על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Rumour Has It/Someone Like You- המאש אפ המעולה מגלי. מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? כבר רכשתי בהזמנה מוקדמת איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? של I Care, Party, Best Thing I Never Had מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? Run The World תמונה: (אם רוצים)

asaf105

New member

שם: אסף גיל: 17 תאריך לידה: (שנדע מתי לברך ) 14.3(זה גם היומולדת של איינשטיין סתם הערה
) איזור בארץ: חיפה והקריות מה עושים כרגע בחיים: תלמיד כיתה י"ב תחביבים בשעות הפנאי: לימודים?חח מוזיקה, חברים, מחשב טלוויזיה סרטים וכו' 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: ריהאנה(האלבום החדש המדהים שלה!), האייפוד טאץ' המושלם שלי, והציונים המעולים שלי בבצפר
3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: כיתה י"ב
, מבחן בספרות ומבחן במתמטיקה מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? לסיים את עניין הנהיגה ולגשת לטסט נהנים מהחורף? "חורף" לא הייתי קורא לזה, אבל יש מזג אוויר נעים לפעמים ולהיות מתחת לפוך זה בכלל כיף
אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: אממ אין על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? love on top, end of time, run the world על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? rihanna - what's my name, talk that talk, unbrella, te amo, hard, drunk on love lady gaga - you and i, telephone, lovegame, bad romance, the edge of glory ו-moves like jagger של מארון 5 וכריסטינה
מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B?לא איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? של end of time, 1+1, run the world, love on top, best thing i never had מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? run the world, love on top ו-countdown תמונה: (אם רוצים)

supe

New member
איזה כיף שיש פורום ביונסה! :)

שם: שי גיל: 18 תאריך לידה: 29.03 איזור בארץ: נודד :) מה עושים כרגע בחיים: עובד (אני עושה הופעות אש וסדנאות של הופ-דאנס) תחביבים בשעות הפנאי: יש המון.. 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: שינויי מזג האוויר-תמיד כיף,אני מחפש דירות-פחות כיף אבל אופטימי חח ואממ...זהו,משאר הדברים אני נהנה גם בתקופות אחרות :) 3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: חיפושי דירות..חח מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות?לכתוב באופן רציף באיזה פורום.. נהנים מהחורף? בוודאי :) אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: האור במקרר נדלק. על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Single Ladies תמיד אצלי,Halo,Run The World ו...כל השאר איכשהו זורמים לי באוזן כשבא להם. על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה?אני בתקופת מדונה. מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? יכול מאוד להיות :) איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? בנאלי,אבל מהVMA.זהו,פשוט הקטע הזה.חח מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? אין העדפה..

LALSH

New member
הנני !! 3>

שם: ליאל גיל: חודשיים ל18..חח.. תאריך לידה: (שנדע מתי לברך ) 6.1 - עוד מעט... לא לשכוח !!!
איזור בארץ: לוד מה עושים כרגע בחיים: לומדת אך בעיקר נהנית מהחיים !!
תחביבים בשעות הפנאי: חברים, בישולים ואפייה ו-קצת ספורט..
3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: את הטיולים והזמן האיכותי עם החבר'ה !! את הגשמים,הברקים והרעמים !! ואת המחשב הנייד החדש שלי..
3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: הניתוחון הקטן ביד שהפך אותי לנכה זמנית.. :( נעלמו לי מלאא גרביים ובלית ברירה אני לובשת לפעמים גרביים לא תואמות.. חחח..
והמצב רוח האנטי הזה שהחורף המשמח הזה עושה לאנשים מסוימים..אהמ אהמ.. חח... מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? אממ.... אני צעירה, יש לי עוד מלא זמן לעשות כל מה שבאלי !! :) נהנים מהחורף? באאאאאארור !! זו ה-עונה !! אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: אני ואהובי יצאנו לסרט דמדומים 4 !! לא בגלל הסרט אלא הבילוי עצמו היה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון.. על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? End Of Time על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Wale ft Miguel - Lotus Flower Bomb
מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? לא ממש.. איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? בסט אי אבר הד... מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? Best I Ever Had תמונה: (אם רוצים)

HanAn189

New member
I Was Heeeerrreee

שם: חנן. גיל: עוד מעט 18. תאריך לידה: 9.1.94 איזור בארץ: מרכז. מה עושים כרגע בחיים: תלמיד י"ב. תחביבים בשעות הפנאי: ביונסה והפורום, להאזין למוזיקה, לצאת עם חברים, ללמוד שפות, להתאמן, לאכול ולישון. 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: הפורום של ביונסה, החברים שלי, הדגים באקוואריום הענק שיש בבית. 3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: קור, הפרויקט של המגמה המדעית הנדסית, גיל ההתפגרות שלי אחי ואחותי. מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? לקנות את הDVD, לסרוק תמונות של סבתא עוד מבריה"מ, להשיג עבודה. נהנים מהחורף? נהנה
אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: יום בעקבות לוחמים שהיה ממש טוב
על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Countdown!!! וגם I Miss You על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Mika - I See You. מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? מתכוון ועוד איך
איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? קונטדאון ואיי מיס יו! מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? בנות שמריצות את העולם.

Xx ziv tur xX

New member
היי! חדשה D:

איזה כיף שיש פורום! :) שם: זיו
גיל: 16 תאריך לידה: (שנדע מתי לברך ) 9.4 [הפוך משל ביונסה D:] איזור בארץ: אשקלון מה עושים כרגע בחיים: תלמידת י"א תחביבים בשעות הפנאי: מוזיקה, חברים, טלוויזיה, מחשב...:) 3 דברים שאתם אוהבים בתקופה האחרונה: חורף!
האלבומים החדשים של דרייק וריהאנה
התחלתי ללמוד לתאוריה
3 דברים שמעצבנים אתכם בתקופה האחרונה: תקופות מבחנים בעיקר מה לא הספקתם ואתם צריכים לעשות? שום דבר מיוחד D: נהנים מהחורף? כןן אירוע טוב שקרה בזמן האחרון: היכרות עם המשפחה של הארוס של אחותי
על איזה שיר של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? Countdown, Love On Top, Check On It, Upgrade U על איזה שיר של לא של ביונסה אתם חורשים בתקופה האחרונה? על האלבומים החדשים של דרייק וריהאנה, Gym Class Heroes Ft. Neon Hitch - Ass Back Home, Sean Peul- She Doesn't Mind... מתכוונים לרכוש את הDVD החדש של B? לא נראה לי איזו הופעה במיוחד מתחשק לכם לראות בDVD? Countdown, I Was Here, 1+1 מה הקליפ האהוב עליכם של ביונסה בתקופת "4"? RTW, Countdown תמונה: (אם רוצים)

RTur

New member
ברוכה הבאה!

מאיפה הניק שלך מוכר לי? באיזה פורומים את כותבת עוד?

RTur

New member
אה חחח חשבתי משהו ישן יותר

בMTV התחלתי לכתוב ממש לא מזמן. משום חשבתי שאת מוכרת לי מאחד הפורומים שהייתי כותב בהם מזמן.

HanAn189

New member
ברוכה הבאה זיו

אני גם צריך להוריד את האלבום של דרייק. אל האלבום של ריהאנה אני עדיין משום מה לא ממהר להתקרב. תאוריה אין לי כוח להתחיל ללמוד

למעלה