דביל'ה מי אלופה? דבי הכנת בובות לערוץ2

ayaly2

New member
דביל'ה מי אלופה? דבי הכנת בובות לערוץ2 ../images/Emo13.gif

פששששששששששששששש כל הכבוד לדבי האלופה שהכינה את הבובות המקסימות של הירקות לתוכנית מסע באומה שהיה בערוץ2 לא קלטתי שזו את את שראיתי את הקרדיט לתיאטרון הפטריה גאה בך יישר כח השמיים הם הגבול

שיט...פיספסתי ../images/Emo10.gif מי נותן קישור???????????

דבי סיפרה לי והודיעה לי מתי זה ישודר אבל אני בכזה עומס ולחץ השבוע שאני לא זוכר כלום אוווווווווווווווווווווווווווף איילה - תודה שהעלת את העניין ( רק חבל שקצת הרסת להם את השם של התוכנית...זה לא מסע באומה זה מצב האומה
אבל העיקר הכוונה ). למי שיש זמן למצוא את הקישור לתוכנית או לקטע - תבוא עליו הברכה. ודבי - לא היינו צריכים את ליאור שליין, גורי אלפי או אורנה בנאי כדי לדעת שאת אלופה, אנחנו הכרזנו על זה בפורום כבר מזמן מזמממממממממממן

תודה רבה - ראוי לציין שהבובות נוצרו בלילה אחד

קיבלתי טלפון מההפקה להכין את הבובות ליום המחרת ...האם זה אפשרי? שאלו...... אממממממ כן אמרתי ....ובשעה תשע התחלתי לעבוד ,לפסל,לגרוע ,להדביק בד,לתפור ידנית ולבסוף צביעה זריזה של העיניים. הכנתי גם דחליל . זה מה שקרה....תודה לכולם ולאיילה השובבה שקלטה את שמי בכתוביות.....את שדהההההה..... יום טוב וחג שמח לכולנו באהבה דבוש

ואת כל זה הכנת מהלילה עד לבוקר? ../images/Emo2.gif../images/Emo254.gif

שאפו עליך ועל זריזותך דבורה יקרה
שלי!!!! בובות מתוקות ביותר!!!!
לפורום מיד אחרי חנוכה ( כרגע אין לי זמן לנשום ואת ההפסקה לאכול צהרים, בחמש אחה"צ, אני מנצל לכתיבה תוך כדי אכילה ) הקטע יוכנס אחר כבוד להודעות נבחרות של הפורום למען שמירה לדורות הבאים אחרינו

תודהההה ודודינקה מה אתה מכיר אותי מהיום???

והנה הדחליל שהכנתי לפי צילום שנשלח אליי...

והנה התודה בסוף ..כפי שקלטה איילה השובבה

דבי תיאטרון הפטרייה - כשבצד תמונתה של אורנה בנאי

../images/Emo47.gifדבוש אין כמוך../images/Emo229.gif

יכולה לגמרי לדמיין אותך יושבת בסטודיו החמוד שלך כל הלילה ותופרת
(את יודעת שמאז שהייתי אצלך נכנס לי ג'וק שבא לי סטודיו משלי ...)

simba6

New member
WOW

פשוט מדהים- אהבתי את הבובות ואת הקטע ולא להאמין שבין לילה יצרת אותן כ ל ה כ ב ו ד ! סימון

למעלה