דבילי, או התנהגות גברית טיפוסית?

דבילי, או התנהגות גברית טיפוסית?

לפני איזה חודש יצאתי עם מישהו, ממש שווה, אחד החתיכים שראיתי מימיי (זה לא ממש חשוב לסיפור אבל זה סתם רקע כללי..) בקיצור הוא לא אחד שמחפש קשר רציני או קשר בכלל, הוא דיי אדיש. אז יצאנו דייט אחד, לא קריטי לעניין אבל גם התנשקנו ובזה נגמר הרומן הגדול שלנו. אתמול ראיתי אותו במועדון, אמרתי לו כמובן שלום. אחר כך אמרתי לחברה שלי שראיתי אותו ואז היא אמרה "מאמי, הוא עבר כאן כשהוא נכנס, הוא קלט אותך והתחמק" בקיצור, איכס! איזה אדיוט, כאילו מה, זה כל כך קשה להגיד שלום ולהמשיך ללכת? מי ישמע מה היה ביננו, דייט אחד! והיו כמה פעמים שהוא עבר לידי וממש התאמץ לא להסתכל לכיוון... בקיצור לדעתי זו התנהגות ממש לא בוגרת, בטח כשלא היה ביננו יותר מידי אז אין לו מה להתחמק ממני או להרגיש לא נעים. מה דעתכם, דבילי, או התנהגות גברית טיפוסית?

דבילי...

היה צריך לנסות אולי היה יוצא לו ממך משהו... וגם אם לא יצא לו כלום.. אז סתם אומרים שלום לא עולה כסף ולא קשה... אבל כנראה שהוא חושב שזה עולה או כסף או שקשה לו כי הוא טמבל...

pain is MY love

New member
אאוץ'!

בואי נגיד שזה מאוד דבילי אבל לצערנו זאת התנהגות גברית טיפוסית...

merav0merav

New member
גברת מעופשת.

זאת התנהגות גברית טיפוסית אבל לא של החראות הרגילות אלא של החראות הדיביליות. ז"א התאורייה אומרת ככה. כל הגברים הם חראות נכון? אבל יש חראות קצת יותר מוצקים עם עמוד שידרה ויש סתם שילשול- משמע רכיכות. אז השורה התחתונה היא שהוא גבר דבילי ואידיוט. כל זאת ועוד בספר "גבר- חרא מטבעו או התפתחות אבוציונלית". בהערכה רבה ה -"הההאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" שלך שולמית.

מאמי בפורום הזה יש כמה גברים

ששמם הטוב חשוב להם... אז תיתנסחי בעדינות לפני שהם יקרקפו אותך ויטביעו את ראשך באסלה.

זכוכיות

New member
דבילי,

ואני לא יודעת מה זו "התנהגות גברים טיפוסית", דווקה הכרתי מספיק גברים שאם אני אתן להם לקרוא את ההודעה הזאת הם ירימו גבה, ומספיק נשים שהמהלך שלו ישמע להם מאוד מאוד מוכר. דבילים יש מכל מין..

ScorpioID

New member
מגיע לכן! לכל הבחורות שיוצאות

עם "בחורים שווים" או "אחר החתיכים שראיתי מימיי" אחריכן ישאר לו את מי לזיין. אולי פעם אחת תצאו מהשטחיות ומהסנוביות ותסתכלו על אנשים שלא כל כך חתיכים? או שלא כל כך שווים?

זכוכיות

New member
בן הזוג שלי

הוא בחור מאוד מאוד מאוד יפה. אבל מעבר לזה הוא גם האדם הכי מדהים שאני מכירה. מצד שני, הסיבה האחרונה שבגללה אני איתו היא היופי שלו, למעשה, רציתי אותו עוד כשלא ידעתי בכלל איך הוא נראה.

זכוכיות

New member
אהבה וירטואלית...

ממ.. לא כולם מאמינים בזה, אבל עובדתית אני רציתי אותו. שנה וחצי של שיחות, מבחינתי הוא יכל להיות 200 ק"ג על 90 סנטימטר שעירים ומחוצ'קנים, ועדין הייתי רוצה אותו. בסוף נפלתי על יפיוף...

שיהיה..

למרות שאני בטוח שאם הוא היה מכוער ברמה.. אז לא היית איתו.. אבל תמיד טוב לחשוב שרק האופי בלה בלה..

הממ אוקיי..

אני מניח שאם את מודה בזה שיצאת עם אחד מכוער ברמה אז כנראה זה לא משחק לך כזה תפקיד... ולמה נפרדתם..?.. ותכלס אני לא מאמין שזה לא משחק אצלך תפקיד גם אם קטן.. והעובדה היא.. שאת ציינת שהנוכחי הוא יפיוף אמיתי.. אז עובדה שאת כן שמה לזה לב ואת כן בטח שמחת לראות שהוא ככה בפעם הראשונה שנפגשתם..

זכוכיות

New member
למה נפרדנו? הוא זרק אותי.

ולמה ציינתי? כי סקורפיון כאן רמז ש"חתיכים" הם באופן אוטומטי גם מנייאקים, לפחות ככה פירשתי את הדברים שלו. ואם שמחתי? לא יודעת, בעיקר התעסקתי אז בלהיות היסטרית, ולקוות שהוא מעוניין בי באותה המידה.

אגב..

אני לא מאמין שבאמת אפשר להכיר מישהוא רק על פי שיחות... 100 שיחות לא שוות לשעתיים מול הבנאדם עצמו.. טוב עפתי לראות את ישראל מקבלת דקה 90.. שיהיה בהצלחה בכל מקרה..

זכוכיות

New member
אפשר, אבל באמת בצורה מוגבלת

כשהכרתי אותו בנט הייתי בת 16, וככל שעבר הזמן באמת חשבתי שהתאהבתי. עכשיו כשאנחנו כבר שנתיים יחד, אני מרגישה את הדברים בעוצמות גדולות הרבה יותר, אבל זה ברור, כי בתוך קשר אמיתי הדברים מתפתחים בצורה אחרת. בקיצור, זה לא באמת משנה, ותודה

למעלה