דביר + חן אהבה לנצח

דינר

New member
דביר + חן אהבה לנצח

לחן האהובתי אני אוהב אותך מאוד ומשוגע עלייך לגמרי ואני רוצה שכולם ידעו על אהבתנו הגדולה ומתוקה כדבש ושכל הקנאים ימותו אם יעזו לקנא ואנחנו נקבל באהבה כל מי שיכיר באהבתנו נהפוך אותו לידיד/ה שלנו. הכי אוהב אותך מדביר שלך

black_magic

New member
זה חמוד..:)

אם אתה רוצה שחן תראה תשלח לה את הכתובת של המקום..:)

דינר

New member
ל-black היי

אפשר לדעת מי את/ה? כי אני וחברתי רוצים להודות לך

LordNor

New member
כמה פעמיים אתה כבר יכול להחליף

מספרי אי סי קיו כדי להיכנס לרשימות של אנשים אחרים שכבר מחקו אותך... וניסית להיכנס לאי סי קיו שלי ולגרום לי לחשוב שאתה מישהו אחר... אבל היית טיפש וכתבת בפרטים שאתה בן-מוחה ואז שמתי אותך במוחרמים... אז אל תבקש יותר את המספר שלי כי לא תקבל אישור... תהנה... נ.ב: יש לי 3 מספרי אי סי קיו שלך ברשימה השחורה.... ולא יהיה לי בעיה להוסיף עוד... אם יש לך כוח אז תמשיך להחליף מספרים...

החניבעל

New member
סבבה לכם

יודע מי אני אורי בחיפה זוכר שהיפלת לי את המצלמה יא מניאק

דינר

New member
לאורי

מצעטר על המצלמה שלך חשבתי שכבר שכחת מזה אז מה נשמע? יש לך אייסיי ? אם כן תתן לי,אם אתה רוצה להיות בקשר

לדביר+חן היי לכם זוג יונים

אני מאחל לכם שתהיו זוג הכי יפה ומאושרים ומי ייתן לכם אושר ועושר ואהבה פורייה. מה קורה איתך דביר הכל בסדר? הפועל אדום עולה עולה כולם בבקשה להגיד אדום עולה עולה אדום כולם יודעים שחיפה כולה אדומה נכוווווןןןןן? ממני תומר בן מוחא אוהד מושבע של הפועל חיפה וכוכב 7

גילתוש!

New member
לאאאאאא.

המכבי חיפה זבל!!!! אני כאן הפעם ראשונה! ממנייי גילתוווששששששש

דינר

New member
לתומר והפועל ב``ש היקרים

תודה על האיחולים ומקווה שתמצא לך חברה מצעטר להגיד שהפועל ב``ש כובשת את הארץ ישראל עם הצבע האדום ועוד תיקח אליפות ``אולה הפועל ב``ש אימפריה אולה``

לדביר+חן היי לכם זוג יונים

אני מאחל לכם שתהיו זוג הכי יפה ומאושרים ומי ייתן לכם אושר ועושר ואהבה פורייה. מה קורה איתך דביר הכל בסדר? הפועל אדום עולה עולה כולם בבקשה להגיד אדום עולה עולה אדום כולם יודעים שחיפה כולה אדומה נכוווווןןןןן? ממני תומר בן מוחא אוהד מושבע של הפועל חיפה וכוכב 7

למעלה