דביר שלי בן שנה

חגיתלה

New member
דביר שלי בן שנה../images/Emo213.gif../images/Emo85.gif

מתקשה להאמין ולעכל שהגוזל הקטן שלי כבר בן שנה. ילד פלא שלי יקר ואהוב. הגעת אלינו בהפתעה גמורה. זוכרת את בוקרו של חג פורים 2006, האיחור הלא כל כך מפתיע לבעלת PCO, אבל תחושת בטן שיש בפנים משהו. שהפעם האיחור לא סתם. ובכל זאת לקח לי כמעט 3 שבועות לבדוק. ובבוקרו של חג פורים עשיתי את הבדיקה. אבא שלך חיכה בחדר וגם הוא הרגיש. ואז שני פסים חזקים ובוהקים, כאלו שלא מתפרשים לשני כיוונים. חד וחלק. את בהריון. למחרת בטא מעל 1000. העיניים רואות השכל מבין אבל הלב מתפוצף ומסרב להפנים. אנחנו בהריון ספונטאני. בלי דיכוי לפני, בלי אגדת צילום רחם, בלי כלום. ב-ה-ר-י-ו-ן. והפעם בלי בחילות, בלי הקאות, בלי דימומים מיותרים, אבל עם קושי עצום. נפשי. סוד כמוס, וסבתא גוססת, אבא עצוב מחד וקורן מאידך. ואני מאבדת את סבתי היחידה והאהובה. בערב שישי אחד, אני בשבוע 10 והיא הולכת לה לעולמה. ואני מספידה כשיד אחת אוחזת בהספד והשניה בבטן המתהווה מתחת למעיל. ואתה פועם. מתחיל את החיים שהיא סיימה. סגירת מעגל. ואתה ילד עם אופי מהרגע הראשון. הגעת ספונטאני והחלטת להראות שאת המילה האחרונה אתה תגיד. הריון תענוג, מאחלת כזה לכולן. אבל מה - מסרב להסתיים. מגיע תל"מ, עובר תל"מ, ולידה איין. נגמר שבוע 41, נגמר שבוע 42, ולידה אין. אתה עקשן. ילד יקר שלי. אז מה לעשות. ביום ראשון, כ"ט מרחשוון תשנ"ו, 19.11.2006, בשעה 20:00 לאחר עיכובים רבים נכנסים לחדר ניתוח. בשעה 20:30 בדיוק נשלפת החוצה. ילד. לא תינוק. 4.350 ק"ג פרוסים על פני 54 ס"מ. ילד שלי. יפה שלי. חוויה מתקנת שלי. מריח כל כך מתוק. טעים. הבן שלי.

חגיתלה

New member
ילד שלי מיוחד../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה אפשר לספר עליך ילד קסם? אתה ילד חייכן ובעל מזג טוב. ילד נח שהולך איתי באש ובמים ומשתדל שלא להתלונן יותר מדי. ילד חברותי כל כך. שהחיוך לא מש מפניך. ולידיו גומות החן שהן סימן ההיכר שלך MR DIMPLE MAN. דבירוני שלי, אתה רק בן שנה וכבר הספקת כל כך הרבה. ילד שיודע להגיד ולבטא את עצמו בצורה כל כך מדוייקת. כ כך נכונה. ולא מתייאש עד שמבינים אותך. "אממא", "אבא", "דיה"(הודיה), "מם" (מים) ילד מצחיק שיודע להשכיב אותנו מצחוק. מסרב למחוא כפיים. אנחנו יודעים שאתה יודע ופשוט מסרב, כי אז אנחנו מתחילים לנסות הכל כדי לגרום לך למחוא כפיים וזה נעים לך ומצחיק אותך ואז אתה עושה טובה ומוחא כף. ומיד מקבל חיזוקים מפה ועד הונלולו. לאחרונה מכסה עינים בכפות ידיים וצועק אןןןןןן. ואז למשמע איפה דבירי מיד מגלה פניך וצוחק "אנה". ילד חכם נבון ופיקח שלי, ממיס את כולנו, לוקח בשבי את כל מי שרק מוכן להתסכל עליך. מלך הפרצופים. ילד שלי שאני כל כך אוהבת וכלכך גאה להגיד אני האמא של הילד הזה.

חגיתלה

New member
מה אאחל לך ילד יקר שלי../images/Emo35.gif

ילד שלי מאחלת לך קודם כל ולפני הכל בריאות. מאחלת לך שתדע תמיד לבטא את עצמך בצורה רהוטה, שתדע לעמוד על שלך, אבל גם לוותר, שתדע לבקש אבל גם לתת, שתקבל מה שתהיה זקוק לו, אבל שיהיה לך מספיק כדי לתת תמיד גם לאחר, שתהווה מקור נחת לנו הוריך, ונהווה אנחנו לך מקור נחת, שתזכה לחיים מלאים ומרגשים, מלאי הפתעות מחד ושגרה מאידך, שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה, שתמשיך להיות אח אהוב כל כך לאחותך הבכורה, ואוהב כל כך ומעריץ כל כך לאחותך, שתמשיכו להיות אוהבים כל כך וקשורים כל כל. שתמשיך לשגע את כולנו, אבל ללמוד לשמוע גם לא. בקיצור ילד שלי - מאחלת לך עולם ומלואו. אוהבת אמא.

חגיתלה

New member
כמה מילות ../images/Emo51.gif

תודה לך אלוהים על שהענקת לי את הילד המדהים הזה. תודה לך אישי שעזרת לי ליצור את הילד המתוק הזה. תודה לך ילד על שבחרת בי להיות לך לאמא. תודה לך הודיה על שאת ילדה כל כך טובה שמאפשרת לי להעניק לשניכם כל כך הרבה אהבה. תודה להורים שלי שעוזרים לי בעת צרה. תודה על כל האושר והשמחה הנחת והאהבה הבריאות וההנאה. תודה

חגיתלה

New member
ילד גדול בן שנה../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

המסיבה נערכה כבר לפני שבוע וחצי על פי תאריך הלידה העברי של דבירי. נאפתה עוגה, נקנה זר, נקנו הפתעות, נלו בלונים והושרו שפע של שירים. והנה חתן השמחה

נטעטע

New member
ואוו, חגית

כתבת כ"כ יפה, וצילמת כ"כ יפה. הקולאז'ים מקסימים (וגם הילד כמובן). מזל טוב לך ולדביר.

זהב33

New member
מזל טוב לדבירוש../images/Emo65.gif

גם פה יקירתי ,המון מזל טוב לגיל שנה שנה עברה מהר כלכך ,ומאחלת לו את כל האושר שבעולם ולך אמא גאה שתמיד תשמחו ,תצחקו ושאושר יהיה תמיד בביתכם נשיקות זהבה ורוני

מזל טוב לדביר ../images/Emo213.gif ולכל המשפחה

אתה ילד כל כך אהוב, כל כך מחובק, שאין הרבה מה לאחל לך - החום והאהבה והבטחון שאת המקבל כבר מספקים לך א כל מה שילד צריך כדי התפתח ולגדול ולהיות מאושר. מרחלת לך שתמיד תהיה אהוב בצורה כל כך עמוקה, כל כך מקיפה.

אפרסקה

New member
מזל טוב ילד מופלא שכמוך

יום הולדת שמח, דבירון המתוקון. לאמא שלך ולי יש הרבה קילומטראז' (כולל במסדרונות בי"ח מאיר) ואין מאושרת ממני לראות כמה טוב, כמה קסום, כמה נפלא אתה
חגיתה - מזכירה לך מי עוד חשדה בהריון אפילו לפנייך...
דבירון נראה ילד קסום ומופלא וכולי תקווה שעוד נזכה לראותו בלייב בקרוב... ונשיקה גם לסופגניה הגדולה אוהבים אנחנו

יופיופ6

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifמזל טוב לדביר !!../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

חגית, כמה אושר, אהבה ושמחה יוצאים ממך. כל כך כייף לקרוא את זה. יום הולדת שמח לכולכם. תמשיכו להנות מהפלא הזה שלכם.

s h r o n i t

New member
איזה בונבון מתוק ../images/Emo214.gif

התמונות משגעות (וגם הילד....
) מאחלת לכם המשך הנאה ונחת והמון אושר ואהבה.

אלה 2

New member
אוי חגיתה הוא מתוק! ../images/Emo214.gif

מזל טוב לדביר בן השנה הילד מדהים! אני חושבת שלא ראיתי תמונות שלו לפחות חצי שנה כאן בפורום... תהנו מגידולו, מחיוכיו המקסימים, ומהאופי המשגע יום הולדת שמח

MAMALY

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo49.gifלדביר

ברכות מכולנו לאמא המדהימה שלך כמה מהר עברה שנה בריאות!!!!! ושמחה תמיד חגית'לה , רק אושר!!!! מזל טוב!!!

osi28

New member
מזל טוב לדבירון!../images/Emo13.gif

איזה ילד מדהים שהוא נשמע (לפחות כמו איך שהוא נראה בתמונות)
בן שנה ונשמע בעל אישיות די מגובשת... איזה כייף לשמוע אותך כל כך מאושרת ומלאה באהבה (והתודות בסוף? הרגת אותי....
כמה פשוט ככה נכון) יומולדת שמח ונשיקות מאיתנו
אגב, מה עם הודיה?

h i l a l

New member
מזל טוב לדבירון המתוק ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח
לדבירון השובבון
מזל טוב גם לאמא,אבא והודיה המתוקה

chompi1

New member
מזל טוב לדבירון המתוק ../images/Emo65.gif

אני פשוט המומה, כבר בן שנה??? איך רץ לו הזמן... איזו ברכה נפלאה, עם תמונות נהדרות, שממש מתארות את התינוק המתוק שלך. נשמע שהוא ממש גבר גבר רציני, עם אופי מיוחד ומתוק במיוחד. מאחלת לכם המון בריאות, אושר ואהבה והרבה הרבה מזל טוב
.
לילד יום ההולדת וגם לאחותו הגדולה והמדהימה, וטוב, גם לאמא שלהם, שהיא מדהימה בפני עצמה...

מזל טוב לילד היום הולדת!

איזה בובון חמוד!! איזה כייף שיש לך שניי דובשנים כאלה
שתהיו מאושרים ובריאים תמיד

מיה80

New member
איזה מרגשת את ../images/Emo7.gif

מזל טוב להולדת שנה לדביר המקסים!!! המשל הנאה ונחת ממנו!

מזל טוב לדביר!

באמת מוזר שעברה שנה! את בטוחה שהוא לא נולד לפני חודשיים-שלושה? שיהיה לכם אושר, בריאות וכיף בעיקר בשנה השניה העומדת בפתח שהיא ללא ספק שנה מדהימה ביותר.

למעלה