דבי החליטה להתערב

Golden crown

New member
דבי החליטה להתערב

אחרי הפירסומים על כך שג'נט סטרה לפריס וקראה לה "כלבה"
לדעתי מאוחר מדי, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא

ד.א
חזרתי
ואם למישהו זה מפריע- שיתפוצץ

באהבה, אביעד

m195809ppb19

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!! לזה בדיוק חיכיתי...

הלוואי שהיא תגדל את שלושת הילדים למרות שעל פי החוק אין לה שום מעמד כי היא וויתרה על זכויותיה ושמה לא מופיע בצוואה(שפשוט יהיה נס והשופטים יאשרו לה) אני חושבת שהשופטים צריכים לדחות את בקשתו של t.j לקבלת משמורת קבועה כי יש סיכוי שזה חלק ממזימת האחים. לדעתי, דבי רואו היא האישה המתאימה ביותר. אם הדיווחים על כך שג'נט סטרה לפאריס נכונים, אז היא ממש חצופה ומקווה שתשלם על זה במחיר כבד. שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spirit0805

New member
למען האמת זה לא נכון...

לדבי יש לא מעט בעיות שבגללן גם מייקל בין היתר ניתק איתה הרבה מהקשר ולא השאיר לה את המשמורת על הילדים היא די שיגעה למייקל את השכל בהתנהגויות שלה כי היא אף פעם לא הייתה עקבית וזה שיגע את מייקל...הסיפורים שהיא סיפרה שהוא זה שהרחיק והוא ככה והוא ככה..אנשים לא מבינים מה קרה מאחורי זה, מייקל לא ירדוף אחריה עם הילדים כשהיא בעצמה מתרחקת מהם, הוא לא דרש ממנה לגדל אותם אבל הוא זה שגידל אותם והוא זה שהיה צריך להתמודד עם הכל למרות שעשה את זה במסירות ואהבה רבה זה קשה והיא לא הייתה עקבית, כל פעם נכנסה ויצאה מהחיים של הילדים עד שמייקל החליט להפסיק את הטרטור הזה הוא גם אמר "אני לא מוכן להרוס את החיים של הילדים בגלל השגעונות שלה" טי ג'יי בעיניי זאת הבחירה הכי טובה שלא לדבר שעכשיו הילדים מספיק גדולים בשביל להגיד מי הם מבקשים שישמור עליהם...בינתיים הוא עשה עבודה יותר טובה מכל האחים יחד, הוא זה שדיווח שקת'רין נעלמה, הוא זה שהגן על הילדים כשהאחים פרצו כביכול לבית וקרה מה שקרה... טי ג'יי הוא לא כזה

m195809ppb19

New member
ייתכן מאוד שt.j תומך בילדים כדי להסתיר את

כוונותיו... וזה הגרוע ביותר.. ומלבד זאת הוא צעיר מידי -מה הוא מבין בגידול שני מתבגרים וילד? אני בכל אופן כבר לא סומכת על הג'קסונים למיניהם ומקווה ששלושת הילדים יהיו אצל דבי רואו. באיזה ראיון מייקל אמר"אני לא מוכן להרוס את החיים של הילדים בגלל השגעונות שלה"?

Golden crown

New member
זה לא נראה אמין

זה היה מאמר של ה- DAILY NEWS ועכשיו הדף לא זמין

Golden crown

New member
דבי ומייקל

דבי אומנם ניתקה איתם קשר אבל מייקל סיכם איתה מראש נישואים לצורך הולדת ילדים. אלו לא היו נישואים מתוך אהבה גדולה. הוא גם בא לבית החולים ולקח אותם מיד לאחר הלידה
מי שראה את הסרט הביוגרפי על מייקל יודע על מה מדובר

m195809ppb19

New member
צודק... מי שבאמת רוצה להבין את מערכת היחסים

בין מייקל לדבי כדאי שיצפה ב"מייקל ג'קסון משיב מלחמה" אני צפיתי בזה אינספור פעמים וביקשתי מאנשים שאינם מעריצים את מייקל לצפות בזה כדי לראות אותו באור חיובי ולא כפי שהתקשורת הציגה אותו. זה מה שעשיתי לפני שבועיים.. ולא תאמין המנהל אמר לי שהוא היה בטוח שמייקל שינה את צבע עורו ע"י ניתוח...

למעלה