דבי ואירית חולות פותחת

דבי ואירית חולות פותחת

שירשור להחלמה מהירה במהרה! מה?!, לא ידעתן שלבובונאיות ולמורות לריתמוזיקה אסור להיות חולות? גם לאימהות אסור!!!! אז, יאללה להבריא מהר מהר, לפני שתתרגלנה למיטה, לפוך, ולכוס התה המפנק של הבעל......

דבוש ואירית החלמה מהירה.../images/Emo184.gif

שתי יוצרות חולות מקווה שיש מי שמטפל בכן. הרגישו טוב ןחיזרו אלינו במהרה.

תודה לכולכם.יש לי דלקת ריאות../images/Emo7.gif

אני שותה אנטיביוטיקה ונחה ..... לפחות "ירד לי" החום ואפשר לקרוא ספר עד המיגרנה הבאה. תודה שבת שלום

uh60a

New member
החלמה מהירה!!!

יכול להזדהות איתך... לפני שלשה שבועות בערך בדרך לעבודה משהיא החליטה לקטוע את קריירת האופנוע שלי ושלחה אותי "לחשוב" בתעלה בצד. התוצעה: רגל ימין עם כל מיני שברים כולל שנים בברך רגל שמאל שברים בכף רגל יד שמאל (היד החזקה) מגובסת מכף היד עד המרפק. כבר שבועיים שאני בבית או במיטה או על כיסא גלגלים מול המחשב. מחר (יום ראשון) ביקורת בבית חולים, מקווה לבשורות טובות. זהו אז כמו שאת מבינה אני יכול להזדהות איתך... החלמה מהירה וקלה לכולכם סעו בזהירות וחפשו את האיש\ה עם הקסדה!!! שבוע טוב

צריך לשמור על מערכת חיסונית טובה

טוב שאת נחה, אבל עדיף לא להגיע לכך בכלל. יש דרך לכך: לתת לגוף את התנאים האופטימליים שהוא זקוק להם. רמז: לפני כשבועיים פורסם בעיתונות על קהילת הכושים העבריים בדימונה, שמנהלת אורח חיים טבעוני, ואין אצלם כמעט תחלואה קשה. אגב, לא כדאי לך לחכות למיגרנה הבאה, כי זוהי בדרך כלל מחלה ויראלית ואנטיביוטיקה לא עוזרת במקרה כזה. עדיף לעבור לאורח חיים בריא - ולא לחלות כלל.

קצת באיחור (אני מקווה!)

החלמה מהירה מהירה לכל החולים והפצועים!!!
דבי- דלקת ריאות זה לא צחוק- רפואה שלמה לך!
אני מקווה שבעלך משתלט על הזאטוטים ונותן לך לנוח לגמרי בלי לדאוג. יוסי- תאונה! אוי לא! אבא שלי נפגע בשתי תאונות דרכים די טרגיות (בשתיהן היה הולך רגל תמים). באחת איבד את הראיה (ויחד עם זה את המקצוע- היה צלם קודם) ועוד כמה חלקי גוף, ובשניה עוד כמה מהחלקים המועטים שנותרו ואת איכות החיים לצמיתות. זאת אחת הסיבות שאני לא עשיתי רשיון עד עכשיו ואין לי בינתיים מחשבות בכיוון. מפחדת להיות אחראית לחיים של אנשים אחרים על הכביש. תרגיש טוב!! החלמה מהירה!

למעלה