דבי ופיולה

דבי ופיולה

דבי,גם קיבלת תשובה מפורטת וגם קרעתי אותך מצחוק באותו מחיר-לא כולל תוספת יום שישי (שישי יקר יותר לא?) ולמה את "מלכלכת" ? דווקא היו כמה סימני פיסוק,סוגריים ונקודות...
לפיולה,קודם כל נעים מאוד!!! אני בהחלט מסכים אתך ועם התוספת להצעתי בנושא תימחור גם לעבודתך החשובה, ניתן לדבי עוד יום יומיים שקט על מנת שתוכל לסיים את עבודתה על האתר החדש שלה ואז אציק לה שוב בנושא ואולי בנתיים גם אילן יגיב ונראה איך מקדמים את העניין אגב,בובה ב200 ש"ח בעיניי זה מחיר נמוך וזול מדי

feyoula

New member
בהחלט נעים מאוד:)

גםאני הייתי בתחושה שזה די מינימאלי... בגלל זה רציתי ייעוץ מכם ונאמר לי פה שיקר מדי (ראה תשובתי למטה). אולי הבנתי לא נכון וזה היה בציניות... בכל מקרה, אני חושבת שאני אנסה להלהיב אותם על עניין הפעלת הילדים והיצירה המשותפת ואז אגבה לפי שעות עבודה. אם עדיין יהיו בעניין של בובה מוכנה אני אשמע קודם מה בדיוק הם רוצים ואז נראה.. אולי אני ארוץ לפה ישר אחרי הפגישה לספר מה בדיוק רצו ותעזרו לי לגבש הצעת מחיר שתהיה הולמת גם אותי גם את עבודתי וגם את הלקוחות, הולך?

בהצלחה בפגישה../images/Emo45.gif

אני בטוח שדבי וגם היוצרים האחרים ישמחו לעזור לך להרכיב הצעת מחיר הולמת וגם אני כמובן (יותר מהצד המשלם,את הבובות והמסכות בהצגות שלי אני מזמין אצל יוצרים שונים ויוצר בעצמי רק דברים קטנים,שיפוצים ותיקונים,לצערי) אגב לדעתי באמת לא הבנת נכון את התגובה של lnbal amar שרק נתנה כותרת קצת שונה לשאלה של דבי לפני תשובתה ולא הגיבה למחיר שציינת שבוע נפלא לך ולכל החברים

Inbal Amar

New member
לפיולה

קודם כל נעים מאוד, אני מצטערת שלא הבנת אותי אבל דודי צודק התגובה שלי הייתה לשאלה של דבי ולא למחיר שציינת. אגב גם אני מהצד שמשלם על הבובות והמחיר שלך זול מאוד!!!!!!!

feyoula

New member
לא נורא, שטויות. קורה../images/Emo140.gif

ובקשר למחיר, אני ממש מסכימה איתכם. כפי שכבר ציינתי גם אני חשתי שמדובר במחיר נמוך מהרגיל אבל היה לי חשוב לשמוע גם מכם כי אני באמת טירונית בנושא... בכל מקרה, כולי תקווה שנוכל לסכם על איזו סדנא משותפת עם הילדים ואז עניין המחירים כבר יהיה שונה. בנתיים תודה על כל העזרה!!

feyoula

New member
חחח.. יש מצב

באמת צירוף מקרים:) תודה שהערת את תשומת ליבי...ו תודה על ההצלחות! אני אעדכן

למעלה