דבי מקסימה שלי אני יושבת לייד המחשב ומחכה

Etti Tal

New member
דבי מקסימה שלי אני יושבת לייד המחשב ומחכה

שאולי תכנסי ותראי את ההודעה שלי. מהיכרות קצרה גיליתי אישה אמיתית שתיתן לי משוב מהלב אל הלב. אמיתי וכן ושיתמוך ויעזור. תודה רבה והמון נשיקות דבי. היום הייתי כל כך עצובה הן גזלו לי את האנרגיות-ניסו להוריד לי את הרוח במפרשים בכל פעם ניסו בדרך אחרת פעם קבלות פעם כך ופעם אחרת עד שהתקשרתי ואמרתי בקצרה שזה מה יש ואם תרצה שתפנה אני ממש לא רוצה לעשות את זה בישבילה לאחר ההתנהגות שלה.

Etti Tal

New member
דבי שלום בעבר המלצת על הגברה האם אפשר שוב

דבי בעבר המלצת על מערכת הגברה שאת משתמשת אמרת שאינה יקרה כל כך. האם אפשר לקבל שוב את שם מערכת ההגברה. תודה רבה דבי האם גם לשעת סיפור את מגיעה עם מערכת הגברה או רק להצגה.

שוב תודה. אתי השתדלי לקרוא עד הסוף ..........

הקיפי את עצמך באנשים מוצלחים מי שמקיף את עצמו באנשים מוצלחים ובעלי תודעה של הצלחה "נדבק" מהם בסופו של דבר ומתחיל לחשוב ולהתנהג בצורה מצליחנית. הצלחה היא אנרגיה שעוברת מאדם לאדם באופן לא מודע. למדי להיות הישגית ולא תחרותית השגיות פירושה לא להתחרות באחרים אלא רק בעצמכם. הפיקי מעצמך את המיטב ואל תשחיתי את זמנך בניסיון להחליש, להכשיל או לבלום אחרים. ככל שתשקיעי יותר במיצוי היכולות האישית שלך – כך תקצרי את הדרך להצלחה שלך. 4- הפעילי סקרנות בריאה כל חייך. אין הצלחה ללא סקרנות בריאה ולימודים אינסופיים. החכמה בחיים היא ללמוד כל הזמן, להפרות את הראש בכל רגע, לגרות את האינטלקט ולהבין שהידע הוא אינסופי. בטלי את המילה "מיציתי" ואת החשיבה "אני יודעת הכול" ואמצי את הסקרנות הבריאה כמנוע הצמיחה וההצלחה העיקרי שלך. [אני לומדת רפואה סינית שנה ראשונה
] *************************************************** אתי , בהקשר למערכת הגברה אני משתמשת במערכת נטענת לשעות סיפור בגנים [ללא הורים] בהצגות ובארועים עם נוכחות הורים אני מביאה מערכת שכוללת רמקול מוגבר [מגבר פנימי. לא בידורית.] מערכת הגברה נטענת היא מסוג MIPRO ורכשתי אצל ש.מ.ע מערכות הגברה ,ברח' כינרת רמת גן. [20 שנה אני רוכשת שם ציוד ואני מאוד מרוצה] יום נעים דבוש

Etti Tal

New member
לדבי

דבי שוב תודה רבה, ותודה על ההמלצות שהם דרך חיים. לא מובן לי , האם מערכת ההגברה מטרו שהמלצת עליה, תהיה לי טובה גם לפעילויות עם הורים. חוץ מהמטרו שהיא מערכת הגברה מה עוד צריך ליקנות דבי . האם הרמקול שמחובר לראש כולל את המערכת או יש דברים נילווים שאני צריכה בנוסף ליקנות. תודה רבה על ההמלצות.

את מוזמנת לבוא אליי. אראה לך את המערכת ו....

תתרשמי בעצמך מהביצועים. חבל שאין לי אחוזים
כל מי ששלחתי לרכוש נהנה מהמערכת....והרשימה ארוככככככככה
לפרטים שילחי אליי מסר . להתראות דבי

Etti Tal

New member
דבי את פשוט מקסימה תודה רבה .

תודה על ההזמנה . היכן את גרה?אשמח להגיע בכייף. האם בחנות שאומר שדבי שלחה אותי הוא יתן לי את כל מה שאני צריכה. ודבי אשמח עם תפרטי מה עוד אני צריכה בנוסף למערכת ההגברה. תודה רבה..

תודה .אני משתדלת לעזור עד כמה שאפשר.....

כשהתחלתי ללמוד תיאטרון בובות חלמתי על "קונסטרוקציה" בדיוק כמו של המורה. כשבקשתי מידות או עזרה ב...איך נפתח הוילון עם הגלגלת , ענתה המורה: "את שואלת אותי שאלות של שנה ג' ......חכי את רק בהתחלה......" לאורך כל הלימודים הייתי מאוד סקרנית ומוכנה ללמוד כמה שאפשר אך נשארתי עם שאלות באוויר וכנפיים קצוצות. רוצה לעוף אך לא יכולה , ללא בטחון עצמי וימבה שאלות. לאחר לימודי התקבלתי לעבודה בקיבוץ ניר אליהו ושם עברתי "סטאז'" רציני. 3-5 הצגות ביום
יותר נכון חצי יום. קיבלתי הדרכה של ולרי שיקלי "קשת בענן" המדהימה והמקצועית עם חוש הומור מפותח. במקביל למדתי שיעורים פרטיים אצל מריה וקבוצתיים. מריה גורביץ בשבילי היא הגדולה מכולן. היא ענתה לי על כל השאלות ותמיד הייתה שם בשבילי .
אני משתדלת להופיע מדי פעם [בחינם] באיזי שפירא [8 שנים] ומשם שואבת את הפרספקטיבה על החיים וניסיון עבודה עם חינוך מיוחד. אתם מוזמנים לראות אותי בהופעה לחנוכה באיזי שפירא. כל ההקדמה היא בשביל מילה אחת: לתת רועי תודה . אתי את מוזמנת אליי לצור יגאל-כוכב יאיר [פרטים במסר] לכל מי שיש בעיה בתיאטרון בובות מוזמן ליצור קשר אשמח לעזור .....וירטואלי או מציאותי
[ללא תשלום]

ooommmr

New member
דבי, יא תותחית!!!

את באמת מקסימה... ואני מסכים איתך בעניין מריה... בזכותה אימצתי לי דרך חיים טיפה שונה . מריה היא הגורו ! שתיהיה לכולנו שבת שלום. עומרי

Etti Tal

New member
היי דבי תודה רבה איך כתב רועי תותחית ממש כך.

היי דבי תודה רבה על השיתוף בחויות ,על ההסבר ועל ההזמנה, אני אשאל את בעלי מתיי יתאפשר לו להסיע אותי אלייך.

מותר שגמני אדחף במחמאות ??../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

דבוש, הסדנא הבלתי נשכחת שעברתי אצלך, הנדיבות, הנתינה, הסבלנות והאישיות הפשוט גדולה שלך - כל זה ייזכר לי תמיד ושינה אצלי בפנים הרבה התנהגויות קטנות. את לא רק מדברת (כמו שרבים אחרים עושים כ"כ בקלות) אלא גם מיישמת !! אני קצת רדומה לאחרונה אבל משתדלת מדי פעם להתעדכן ותמיד יש מקום חם בלבי לפורום
נשיקות וחיבוק ענק, חגית

למעלה