דבי, עומרי !!! תעזרו לי.....

maorkad

New member
דבי, עומרי !!! תעזרו לי.....

אני רוצה להדביק את את הפליז על הספוג איך עושים את זה? ומאיפה אני קונה פליז במלא צבעים אבל שיהייה לא יקר מידי (באזור תל אביב אם אתם מכירים....) תודה ושהייה לכם יום מקסים :)

אני פה../images/Emo24.gif

אני משתמשת בספריי דבק ורק אחר כך מדביקה. בד פליז בקיץ אין הרבה והמחיר ששילמתי לפני חודש 20 ש"ח למטר. החנות נמצאת מול חניון גרוזנברג [נחלת בינימין] להית דבי

ooommmr

New member
למה ספריי??? סתם יקר..

כמו שכבר אמרתי, דבק לספוג בלי יוצא מן הכלל- הוא דבק מגע. ובאשר לפליז, דבי צודקת, קשה מאוד למצוא כרגע פליזים. אבל אולי יתמזל מזלך ותמצא פליז ב"בית הבד של סילבי" בנחלת בנימין. עומרי.

למה ספריי?? ובכן...

הספריי נמרח בשכבה דקה ואחידה את הבד אפשר להדביק וגם להוציא [במקרה של טעות] ושוב להדביק .ללא כתמים על הבד [לפעמים הדבק נוזל או שנשפכה כמות גדולה.....] בבובות עם שטח פנים צר אני משתמשת בדבק מגע אך עם שטח פנים רחב עם ספריי.

ooommmr

New member
את צודקת, אבל נכון בעיקר למתחילים בציפויים..

מי שמיומן יכול לצפות איזה טעויות יכולות לקרות.. ושוב, הספריי יקר פי כמה וכמה... עומרי.

עומר , בובות שנבנות שוב ושוב

אין בהן הרבה טעויות אך בובות חדשות עם מבנה לא מוכר כל כך ......לי יש טעויות. יפה לך שהגעת לשלב ללא טעויות .......

ooommmr

New member
לא אמרתי שאין לי טעויות..

בוודאי שיש! אבל התכוונתי שמי שציפה בובות מספר פעמים, יכול לחשב את הסיכונים מראש.. חג שמח דבי! עומרי.

למעלה