דבי ריגשת אותי למראה הבובות

kecem5

New member
דבי ריגשת אותי למראה הבובות

דבי ניכנסתי שוב לפורום גננות הצצתי שוב על הבובות מרגש ממש כך הבבובות מתוקות להפליא . אם הן משמחות אותי אשה בוגרת מה יעשה ן לילדים.

מקסימה,תודה. מי את מהפורום הגדול ?הקסם?

תודה רבה על המחמאות .הבובות מופעלות מאחור עם מקל שנעוץ בראש הבובה וידית [בישבן
] הן יושבות בזכות עצמן כך שקל להפעיל אותן בו זמנית. ההצגה תועלה 3 פעמים במרכז לאומנות תיאטרון בובות בחולון. יהיו שם השתלמויות שונות בתיאטרון בובות זה יכול להתאים גם לגננות. אילן [מנהל המרכז] יפרט בהמשך. תודה דבי זריהם

התמונה מטושטשת אך הכנתי שלשה דובים...

עד שהגעתי לדובון הסופי.....שלא נדבר על הארנב ששיגע אותי
הנה גופו של הארנב הראשון

kecem5

New member
היי דבי זו אני אירמה טל מהפורום הגדול..

את בטח לא זוכרת אותי אך נפגשנו בשנה שעברה בחולון וישבתי לידך . נתת לי טיפים וגם התיעצתי איתך לגבי מערכת ההגברה.שקניתי מיקרו זוכרת. דבי אשמח לתאריכים אבוא לראותך וללמוד . כפי שסיפרתי בעבר גם אני הקמתי תיאטרון בובות לפני כשנתיים .. אני בתהליך של צמיחה... ולומדת ממך הרבה בכל פעם שנכנסת לפורום .. חבל שאין עוד אנשים נפלאים כמוך דבי וכמו אילן ועוד שגולשים כאן שמוכנים לתת מעט מהידע שלהם למען להעצים אחרים. דבי האם בזמן שאת מניעה את הבובות הילדים לא רואים אותך? את מסתתרת מאחורי העץ.

אם אני זוכרת???? ברור !!!

ישנם מצבים שהילדים רואים אותי וישנם מצבים שאני חושבת שהם לא רואים אותי ...חושבת,,
בגדול הילדים רוב הזמן רואים אותי מפעילה אך זה לא אמור להפיג את קסם ההפעלה. מה שלומך...אז מה את לא גננת יותר....או שאת משלבת את ההצגות עם העבודה??ספרי ספרי..

למעלה