דבי תודה רבה-איזו פיטריה מקסימה

Etti Tal

New member
דבי תודה רבה-איזו פיטריה מקסימה

דבי אני צריכה פיטריה לסיפור היו היה ופטריה בעלי חיים מחפשים מיסתור מיתחת לפיטריה. מפני הגשם וכל פעם אחד מצטרף, אהבתי את הרעיון שהפיטריה תדבר, מקסים .האם את יכולה להסביר לי איך לעשות את זה. ועוד שאלה . באיזה בד עטפת את הרגל ,ואת הראש? תודה מראש על הרצון לתת ולעזור ועל טוב הלב.

הבדים שאני משתמשת בהם : פליז [נחלת בנימין]

פליז בכל הצבעים. כמובן שאפשר גם ל"אפר" את הבד עם צבעי אקריליק. אמרת "אהבתי את הרעיון שהפיטריה תדבר" ואני אומרת , האם היא חייבת לדבר אצלך בהצגה? להסביר איך לעשות אוכל בשימחה אך אין לי את הזמן לצלם להעלות....אני מזמינה אותך בזמננו החופשי לבוא ולקבל תדריך ללא תשלום . אני חייבת למהר ..........יום נעים דבוש

Etti Tal

New member
דבי תודה רבה

האם הלבד יכול להחליף את הפליז. בהכנת הפיטריה. תודה רבה וחג שמח.

בעקרון כן, אבל אחרי בערך שנה הלבד מתחיל לההרס

והוא נהיה מגעיל, פליז לא פליז יכול להחזיק הרבה זמן חוץ מזה המחיר הוא לא כזה יקר. לבד 17 ש"ח למטר, פליז 20-25 ש"ח למטר.

Etti Tal

New member
רועי תודה רבה לך

רועי תודה על התשובה המהירה . אין כאן שאלה של מחיר אלא זמינות של חומר. אחפש פליז ,על איזה צבע אתה ממליץ לרגל והאם גם את הראש בפליז לעשות. תודה מראש.

ooommmr

New member
אני הייתי ממליץ לך ללכת על הפטרייה הקלאסית

כיפה אדומה עם נקודות לבנות ורג לבנה תהני .עומרי

אני הייתי ממליץ על 2 דרכים

או את הפיטריה הקלאסית שהרגל לבנה והראש אדום עם נקודות אדומות, לא באותו הגודל. או הפיטריה היותר אמיתית שתצטרכי לקנות בד בצבע אופוויט ולצפות גם את הרגל וגם את הראש באותו צבע ועם צבע אקרילי או ספריי צבע צהבהב תתני צבע לאופוויט במקומות הנכונים ולקחת גם קצת צבע חום ולשפשף אותו על הרגל מחלקה העליון עד לראש בחלקו ההפוך (תמונות מצ"ב)

Etti Tal

New member
למי יש פיטריה שהכין ויכול להסביר לי .

אני צריכה הסבר לגביי הראש של הפיטריה. אני מבינה לגביי חצי עיגול איך ליצור אותו ליגזור עיגול לחצות מעט כמו מצנפת של ליצן את לא לכווץ הרבה.ואז לכסות בפליז אדום. למי יש רעיון אחר.

nrumv

New member
את יכולה לצייר עיגול ולגזור משולשים קטנים

בקצה העיגול . אין לי סורק להראות לך. למרוח דבק מגע ולהדביק את המשולשים ככה יהיה לך עיגול קמור כמו שיריון של צב. אם משהו הבין ויכול לצייר אני אוה לו מאוד. על הפליז האדום את יכולה לצייר עיגולים עם צבע טוליפ [צבע לבד] זה מהיר ויפה. מקווה שעזרתי

למעלה