דבקים - המלצות

pimon

New member
דבקים - המלצות

היי כולן,
אני כבר די הרבה זמן עוסקת בנייר וניסיתי סוגים שונים של דבקים, אך עדיין לא מצאתי את הדבק שהכי נוח לעבוד איתו (הכוונה לדבק נוזלי).
לא מזמן העלתן כאן שרשור בנושא דבקים ואיני מוצאת אותו. אשמח לקבל מכן המלצות מתוך ניסיונכן על דבקים שאתן אוהבות להשתמש להדבקת נייר, צ'יפבורד, אלמנטים שונים.
כמו כן, מבקשת להמלצות על דבקי תלת-מימד, נקודות דבק, דבק עכבר או ATG ובעצם כל תובנה שקשורה לדבקים.
המשך יום שקט,

pimon

Michal Shoval

New member
המלצות שלי

הי,

בין ניירות אני משתמשת ב-ATG - לי באופן אישי הוא מאוד נוח.
אם אני צריכה דבק נוזלי אני משתמשת בדבק ג'ל של Scotch (שפופרת ירוקה).
דבק דו"צ עבה - גם משתמשת בסליל של Scotch.
יש לי גם דבק לבן (מתייבש שקוף) Tacky Glue לצרכים שונים - בעיקר הדבקות קצת יותר "מסיביות".

מקווה שעזרתי - אם יש לך שאלות אשמח לענות.

מיכל

pimon

New member
תודה על התשובות

מודה לך על המלצותייך ורציתי לשאול אם את מכירה תחליף ל- Tacky Glue? ניסיתי אותו מספר פעמים ואיני מרוצה ממנו, הוא היה סמיך מאוד ואלמטים כבדים יותר לא תמיד הדביק...
pimon

Michal Shoval

New member
אני לא משתמשת בו הרבה

בכל מקרה, לקישוטונים "כבדים" יש גם את נקודות הדבק הדקופות שמגיעות במגוון גדלים והן בדרך כלל עושות עבודה טובה.
ה-tacky glue משמש אותי בדרך כלל להדבקה של משטח למשטח או קארדסטוק עבה לצ'יפבורד, ואני מורחת אותו כדי שההדבקה תהיה אחידה.

את יכולה לתת דוגמה למה את רוצה להדביק שלא מסתדר לך?

pimon

New member
מנסה להיזכר...

אני חושבת שניסיתי להדביק אלמנט שהיה כבד יותר מפרח למשל או "בלינגים", לא זוכרת במדויק, והאלמנט פשוט נשר...
יכול להיות שיש ל- Tacky Glue תוקף לשימוש? אם הוא אולי התיישן אז הוא לא יעיל?

pimon

Michal Shoval

New member
OK

בעיקרון בלינגים ופרחים הם לא כאלה "כבדים".
אני בכל מקרה מדביקה פרחים עם נקודות דבק (נראות כמו נקודות ג'ל קטנות, ויש בכל מיני גדלים). בעיקר אם מדובר על הפרחים הגדולים יותר של Prima לדוגמה.
בלינגים בדרך כלל מגיעים עם דבק בצידם האחורי ואני לא מוסיפה דבק נוסף. אם אני בכל זאת רוצה להוסיף דבק לבלינג או לאלמנט קטן כזה אני משתמשת בדבק ג'ל. הוא עושה את העבודה מצוין.

חתולי8

New member
אני משתמשת בעיקר

בג'ל של סקוטצ' (השפופרת הירוקה). למשטחים גדולים יותר אני משתמשת בדבק "ביג".
לדו"צ אני משתמשת גם בשל סקוטצ'.
ניסיתי את הATG וזה ממש לא נוח לי.

חוץ מזה יש לי נקודות דבק לדברים פיצפונים.

מקווה שהועלתי

למעלה