shoshana13
Member
איזה דבק מתאים להדבקת כפכף גומי? בחנות המליצו על דבק מגע, בטענה שהוא חזק יותר מסופר גלו (שאכן לא החזיק בעבר). אני יודעת שמדובר במוצר זול, ובכל זאת עד שאקנה חדשים...
דבק מגע הוא גמיש, בניגוד לסופר גלו שהוא קשיח ולכן לא מתאים לכפכף גומי.איזה דבק מתאים להדבקת כפכף גומי? בחנות המליצו על דבק מגע, בטענה שהוא חזק יותר מסופר גלו (שאכן לא החזיק בעבר). אני יודעת שמדובר במוצר זול, ובכל זאת עד שאקנה חדשים...
פעם קניתי דבק מגע. הדבקתי משהו ואז שמתי עוד דבק ואז כל העסק היה מתפרק. ככה כמה פעמים.דבק מגע הוא גמיש, בניגוד לסופר גלו שהוא קשיח ולכן לא מתאים לכפכף גומי.
צריך להשתמש לפי ההוראות כדי שיהיה יעיל.
כתוב בהוראות להדביק משטח נקי, להסיר שאריות שבק אם יש וכו'.פעם קניתי דבק מגע. הדבקתי משהו ואז שמתי עוד דבק ואז כל העסק היה מתפרק. ככה כמה פעמים.
מה מסתבר? שהדבק הזה משמש גם כממיס דבק. זאת אומרת שכשהדבק מתיבש ואז שמים עליו עוד שכבה של דבק, היא ממיסה את הדבק שהתייבש
אבל זה לא תקין שהדבק עצמו ממיס את אותו הדבק כשהוא יבש. רציתי להדביק משהו בשלבים. זה כמו שתדפוק מסמר אחד ואז תעלה למעלה ותדפוק עוד מסמר ואז המסמר הקודם יעוף החוצה.כ
כתוב בהוראות להדביק משטח נקי, להסיר שאריות שבק אם יש וכו'.
לדעתי בחומרים כאלה רק דבק חם באמת עוזר. יש לי עגלת קניות ומהגלגלים כל הזמן היה מתפרק הגומי. שמתי דבק חם שיצמיד אותו שלא יתפרק מהפלסטיק שהוא מחובר אליו. וזה מחזיק כבר כמה מחזורי קניות ללא סימן להתפרקות.צודקים. נפרדה לי סוליה בסנדלים של "קרוקס" (זה גם סוג של גומי) והתייעצתי בנושא לא מזמן בפורום "עשו זאת במו ידיכם", המליצו פה אחד על דבק מגע. קניתי שפופרת קטנה ב-₪10 במקס. בהתחלה לא רציתי להפריד מה שעוד דבוק אז הדבקתי רק בקצוות ולא החזיק מעמד; אח"כ פירקתי, פתחתי, ניקיתי והדבקתי את הכול, ובינתיים בסדר.
במקרה של כפכפי גומי, הם זולים מהדבק, אז אם את כבר בחנות, הייתי קונה זוג חדש וחסל.
התכוונתי במקס.תודה. בינתיים ניסיתי להדביק עם דבק מגע, ללא הצלחה. אנסה שוב. לגבי המחיר - תלוי איפה קונים. ראיתי גם ב- 70 ש""ח.
לא, יש לי חוסם פרסומותמכירים את הדבק שצץ כמעט בכל פתיחה של יוטיוב?
נשמע פנטסטי, אם כי זו עדיין פרסומת.
מישהו השתמש? אם כן, איך הוא?
BONDIC UV
אפשר.זו לא פרסומת שצצה בדפדפן, אלא נמצאת ביוטיוב לפני שמה שרוצים לראות מתחיל. את זה אי אפשר לבטל.
סתם דוגמה. (בכל פעם יש פרסומת/מודעה אחרת. אתמול היתה פרסומת על הדבק, עכשיו משהו אחר. ואולי כשתכנסי לקליפ, שוב יהיה הדבק...)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.