דברות המנג´ר:

ofer16

New member
דברות המנג´ר:

1. לא תשחק במנג´ר אחר, מלבד צ´מפיונשיפ מנג´ר. 2. לא תתחיל משחק חדש עם קבוצה מויילס, אירלנד או אוסטרליה. 3. לא תרכוש, תשאיל או תחתים את דג´למיניה. 4. לא תפסיד לריאל מדריד. 5. לא תנצח את ברצלונה, יובנטוס וכל איטלקית אחרת. 6. לא תיקח אליפות מבלי לקנות את טו מדיירה, ניקיפורנקו, חרסימוביץ´, ציגאלקו או אגהובה. 7. תמיד, אבל תמיד החלוץ הצולע בן ה40 שמנצ´סטר קנו ולא הבקיע כל העונה יבקיע נגדך במחזור הסיום, ויוריד אותך ליגה. 8. אותו חלוץ גם ייבחר לשחקן השנה בעולם. 9. עוד לא נוצר המשחק שבו מנצ´סטר לא קנו את מלדיני. 10. כל שחקן שבדי, פולני, בלרוסי ואוקראיני יותר מהיר מאואן, יותר חזק מויירה, ויותר כשרוני מרונאלדו. אלה עשרת דברות המנג´ר, חוקים שעליהם אסור לעבור. ראיתי דבר דומה באיזשהו אתר לפני הרבה זמן, אבל הדברות האלה מקורן בי, הן לא מועתקות.

Psycho MC

New member
תגובה...

1. אכן כשהתחלתי לשחק בסי אמ, הפסקתי עם כל המנג´רים של יא איי ספורטס וכו´... 2. אני מתחיל רק עם קבוצות שראויות שאני אהיה המנג´ר שלהן... 3. אף פעם לא עשיתי את זה... 4. לא נראה לי שהפסדתי לריאל, אפילו נראה לי שרק ניצחתי... 5. ניצחתי את בארסה, את יובה ואת כל האיטלקיות, כי אני משחק בליגה האיטלקית... 6. אף פעם לא קניתי אף אחד מהשחקנים האלה, אני קונה רק שחקנים אמיתיים שהיכולות שלהם כמו במציאות... 7. אף פעם לא קרה לי... 8. ... 9. אני משחק עם מילאן, כך שאף פעם לא שחררתי את מאלדיני ולא אעשה את זה עד שיפרוש... 10. אני חושב שהתכוונת לויירי ולא ל"ויירה". ואכן שבצ´נקו האוקראיני כזה...

owen007

New member
...

התכוונתי לדברות הראשונות. 1. מאוחר מידי 2. לא קרה,לא יקרה 3. לא יקרה,לא קרה 4. אני מתבייש 5. כדי להצליח חיים לנצח 6. דווקא קרה אבל לא יקרה 7. ענק,זה קרה! 8. זה לא 9. ענק! 10. אני כמעט בטוח שהוא התכוון לויירה הסוס

Psycho MC

New member
ויירי הוא הסוס...

החלוץ האיטלקי מאינטר... כאילו דהההה... ויירה הצרפתי מארסנל סתם ילד קטן לידו...

ליטן א

New member
רשמתי מאת?

לא זכור לי.. מה שיותר מטריד, אבל, זה שרשמתי מעת...
יתוקן מיידית..

JRM

New member
נחמד

ותגובותי... 1. אלא מה... 2. התחלתי פעם באירלנד, ווילס זה אפשרות...אוסטרליה? יש יותר משעמם מזה? 3. זה חוק-ברזל חקוק בסלע אצלי... 4. כנ"ל :) 5. הממ אני חייב לפקפק... 6. מוות לשחקנים לא מציאותיים (אז מן הסתם אין מי שימות...) 7. איך שאני שונא את זה...תמיד אתה תראה את המשפט שאומר שזה השער הראשון של העונה/קריירה הובקע דווקא נגדך ועוד במחזור 30 8. משום מה אותם שחקנים גם תמיד נבחרים ברצף 9. כמה שזה נכון 10. כנ"ל ואני רוצה להוסיף... 11. תמיד לקבוצות מליגה ז´ יש שוער-על שיעצור 19 בעיטות מדוייקות של חלוצי העל שלך...

ofer16

New member
בשביל זה נוצר יום כיפור...

גם אני שיחקתי באוסטרליה, אבל הליגה שם כל-כך גרועה, שנשבעתי שלא אחזור לשם לעולם!

רפאל18

New member
עוד כמה דברות:

1. החלוצים שלך תמיד יבענו 10 בעיטות לשער ולא יבקיעו 2. היריב יבעט פעם אחת ויבקיע. 3. השחקן הכי טוב שלך יפצע לכמה חודשים. 4. לא ימנו אותך לעולם למאמן של נבחרת ברזיל. 5. תמיד שחקנים עגלות וזקנים שלא רואים הרכב בכלל יכנסו נגדך דקה 80 ויבקיעו. 6. כנ"ל לאותם צעירים שמקבלים דקות בכורה. 7. אי אפשר לנצח את רומא בחוץ. 8. השופט תמיד יפסול לך גול בדקות הסיום 9. שחקן בן 30 הוא זקן ועגלה, יש למכור אותו. 10. ריאל תמיד חרא במנגר.( ימח שמם)

tomash11

New member
וכל העם אומרים: אאאאאמן!

עופר16, שיחקת אותה. זה כל כך נכון!!!!!! ומישהו פה ציין עוד דברה מאד חשובה, שתמיד החלוצים שלנו מגיעים ל10 מצבים ולא יבקיעו...זה ממש טירוף. אני הגעתי למצב שאני בונה קבוצה רק למטרה שיגיעו ל30 בעיטות לשער כל משחק, בשביל שיהיה לי סיכוי הסתברותי להבקיע גול כל משחק...זה לא שפוי!

קיר קמט

New member
מצטער נורא.

אבל שברתי לך כמה דברות היום..... הייתי עם מילאן וניצחתי את רומא בחוץ 4-2 (שוד ושבר) וניצחתי 5-0 את יובה וניצחתי מן הסתם עוד כמה איטלקיות :) עד שבא המשחק הארור מול אינטר שלושה מורחקים ביניהם אביאטי שבמקומו נכנס השוער השני וקיבל 5 והפסדתי 2-0 בני זונות. אה וכמובן שסירבתי למנצ´סטר :) וכמובן שהם כן הציעו :)

tomash11

New member
זה לא נחשב

עובדה שנענשת! עברת על כמה דברות וישר נענשת בהרחקה של שלושה שחקנים...:) איך, איך אתה לא רואה את הסימנים מהשמיים?:))) וקיר קמט זה כאילו כמו לרסול ריך, נכון? :)

קיר קמט

New member
פשש.. מכיר את מטאליקה? מגניב.

FORGIVE ME FATHER FOR I´VE SINNED. טעיתי באיות של סינד ? נכון ? ידעתי.

tomash11

New member
במקום אחר יש לי חתימה שאומרת

holles of justice painted green money talking אני מניח שאתה מזהה:)

למעלה