אז שתדעי
מה תלכי לתבוע? ככה הם בגלל זה אני מעדיף מחול לרכוש גם מהסיבה ששם יודעים לכבד אדם הוא באשר אדם,פה קודם כל תשים מאות שקלים ואז תקבל חיוך מאולץ!
לגבי הפייסבוקר,יש דרך לנטרל ולשלוט על המידע,לי לא מתאים אדם שלא ראה או שמע אותי בכלל ,יפסוק ויחליט לי מה לגבי חיי ורווקות ולא יודע מה !תודה לאל לא מגיע לקללות בכלל ,יש לי חוש על בני אדם מי שלא עם נפש טובה מולדת נחסם ישר.
ב. לדעתי וזה עובדה ישראלים מתנהגים אחרת בטיסות זרות !שם לא משחקים ויודעים את זה זה מי שעושה באלגן נעצר בנחיתה אצלם !
לדעתי צריך להנחות שלא יעלו אנשים ששתו או ששותים אלכוהול זה דבר ראשון,ודבר שני לפעמים זה לא באשמת הדייל או המוכר זה משהו בתרבות שלנו לענות להתחצף לא לכבד,אני רואה את זה אצל ישראליות גם בפייסבוק לעומת הזרות .
ולפעמים כדאי אך אומרים להמנע מלעורר אנטי ומהומה כלפינו!
זה כמו השוטרת שהתלוננה על המפקד תחנה שאמר שיש לו פנטזיה עם הריונית ,אם היא הייתה סוגרת דלת ואומרת לו תשמע אני מתרבות שמרנית מאוד ופנטזיה כזאת זה מעוררת בי פלצות ,אז אני מאמין שהמפקד תחנה היה מתנצל,מאשר זה שהיא הלכה עשתה רעש והתנכלו לה במשמרות ולא עובדת זמן מה ,כי ברגע שיש תדמית של שטינקרית מוחקים אדם כזה גם אם הוא יעבור לקצה הארץ,היום רץ מידע חופשי על אנשים!
אז לפעמים להיות קצת חכמים ולהבין שאת יכולה להרוס מאשר להועיל לעצמך וחבל!