דברו איתי רגע על סערת השוקולד בטיסת ישראייר לוורנה.

dori78

New member
דברו איתי רגע על סערת השוקולד בטיסת ישראייר לוורנה.

מה בדיוק הלך שם? מי צריך להתנצל בפני מי?
ולמה תחושת חוסר האונים מול הבהמיות משתלטת?

puma141

New member
גועל צרוף. מקווה שיתלוננו עליהם

למען יראו וייראו......כמו חיות.
שום דבר לא מצדיק כזו התנהגות, כזו ברבריות....זוועה.

מה שקרה

ותמיד כשיש תקדשורת הכל ברעש כזה אני אומר לך יש לנו רשות שופטת ורוצחת!כבר רוצים לפרסם אותם בציבור!
אלו מקרים שקוראים כל יום בחוץ לצערנו! הם שתו קצת רצו לקנות שוקלד ואז פליטות פה אדם שתוי קצת לא בדיוק מפוכס !ואז הם התנצלו לחברה כי גם מה לעשות צריך לחזור הביתה באותה חברה!
לצערנו לא מבינים שיש כאן רגישות ואנשים פגועים וזה מתבטא בכל מקום !וחבל שהתקשורת מוסיפה ומלבה אש יותר

עשו רעש עם הניצבים כאילו סוטי מין ורואים את הראיות כולה הוציא את הנייד מהכיס אחורי או ניהל קשר רומנטי ללא הבטחה לקידוםעם שוטרת מתחנה אחרת! אמרו מתלוננות ובסוף כולה מסרו עדות שבכלל לא שכבו איתו ,בקיצור החליטו להתלבש על הניצבים משום מה בתזמון מושלם !

יש לנו ארץ נהדרת

ולמה לצלם כל

אחד שקורה לו משהו ולפרסם בפייסבוק של וינט אם חלילה מישהו ירצה להתנקם או לא יודע מה סתם לפגוע באנשים בגלל פרסום!

אנשים כאן רגישים לשם שמוכפש כאן שיהיו בריאים התקשורת כל דחוף לפרסם כל פרצוף גם אם זה אירוע שולי !!

לא יאמן פשוט

dori78

New member
למה לא?

יידע כל ערס בהמי בטיסה זו או אחרת, שכל הפאדיחות שהוא עושה לעצמו יכולות להיות מתועדות ואף מופצות ברבים.

קודם כל

מה שחמור הוא שכל פלוץ מוציא סמרטפון ומצלם ללא אישור וזה כבר נהיה טירוף! גם אם האנשים מתנהגים לפעמים גם מתנהגים לאנשים לא יפה ומתגרים איתך במילים שגורמים לך להתפרץ עליהם וזה קורה הרבה כאן משום מה ,אני עובד בפרסום ועם לקוחות ויודע מה זה!
קודם כל פה זה היה קטע של דייל ונוסעים ושלא חושב שזה היה צריך להיות ככה בתקשורת ,אז מה נצלם כל נהג אוטובוס או כל פלוץ ברחוב שפולט שטויות?
אני לא חושב שהדייל צריך לעשות ממנו כאילו גיבור ולצלם ולהפיץ את תמונתו!

ושתדעי לך ערסים לא מתרגשים מיזה להיפך זה יכול לעורר אנטי ולחפש את הדייל ולהזיק לו בכל דרך אפשרית ,ואז התקשורת תגן על הדייל? משתמשים באנשים שקורים להם מצבים מבלי להבין את השלכות ,גם עם מני נפתלי התחיל לחטוף איומים על חייו בכל רשת ובכל מקום!ואני אומר בשביל מה? ללבות יצרים? זה יחנך ערס או מי ששתה קצת והתחיל לפלוט שטויות?
זה יחנך קהלים של לקוחות שלא יודעים לכבד בני אדם באשר הם? תתפלאי רק כאן בארץ מפרגנים תומכים מעודדים עושים שיתופים בפייס ועוד ועוד וחוטפים את היחס הכי מזלזל והכי מזמן בוא תוציא את העצבים !

במקום זה שלא יתנו לאנשים לשתות קצת לפני טיסה אלכוהול ולחנך לצורה נאותה ואז מתפלאים למה זה קורה?וכשאדם שתוי קצת לא משנה אישה או גבר להתרחק מהזירה מה שנקרא!

תשמעי הפייסבוק וכל השיתופים האלו על כלום עושים שמות לאדם גם אם לא הוכח בפירוש לשון הרע ודיבת !רק לפני שבוע וחצי חייל שלים 7000 על זה שהעלה סטטוס של שירות לקוי וניבולי פה על חנות מחשבים!

כאילו ממש תשמרו על הפה והתנהגות בלי קשר למקרה הנל,אני יכול לומר לך בוודאות ים של חנויות ועסקים שלא יודעים לכבד ולהתנהג וממש מזמנים את זה שיפגעו בהם מילולית או יעקצו וכו

dori78

New member
עם בעלי עסקים שלא נתנו שירות הולם יש דרך למצות את הדין.

קללות והשמצות בפייסבוק זו לא הדרך.
כן, אני חושבת שאם הערסים האלה יישבו קצת במעצר הם יבינו, שהתשלום על כרטיס הטיסה בדיל-הכל-כלול דווקא לא כולל את הדיילים או את אמו של הטייס.
הכל מתחיל ונגמר בזה שנדמה להם שהם שווים יותר ממישהו אחר. צר לי, הם לא.
ברגע שהם יבינו את זה, הם יפסיקו לעשות ככל העולה על רוחם, אולי הם אפילו יתחילו להתבייש בהתנהגות שלהם.

אז שתדעי

מה תלכי לתבוע? ככה הם בגלל זה אני מעדיף מחול לרכוש גם מהסיבה ששם יודעים לכבד אדם הוא באשר אדם,פה קודם כל תשים מאות שקלים ואז תקבל חיוך מאולץ!
לגבי הפייסבוקר,יש דרך לנטרל ולשלוט על המידע,לי לא מתאים אדם שלא ראה או שמע אותי בכלל ,יפסוק ויחליט לי מה לגבי חיי ורווקות ולא יודע מה !תודה לאל לא מגיע לקללות בכלל ,יש לי חוש על בני אדם מי שלא עם נפש טובה מולדת נחסם ישר.
ב. לדעתי וזה עובדה ישראלים מתנהגים אחרת בטיסות זרות !שם לא משחקים ויודעים את זה זה מי שעושה באלגן נעצר בנחיתה אצלם !
לדעתי צריך להנחות שלא יעלו אנשים ששתו או ששותים אלכוהול זה דבר ראשון,ודבר שני לפעמים זה לא באשמת הדייל או המוכר זה משהו בתרבות שלנו לענות להתחצף לא לכבד,אני רואה את זה אצל ישראליות גם בפייסבוק לעומת הזרות .
ולפעמים כדאי אך אומרים להמנע מלעורר אנטי ומהומה כלפינו!

זה כמו השוטרת שהתלוננה על המפקד תחנה שאמר שיש לו פנטזיה עם הריונית ,אם היא הייתה סוגרת דלת ואומרת לו תשמע אני מתרבות שמרנית מאוד ופנטזיה כזאת זה מעוררת בי פלצות ,אז אני מאמין שהמפקד תחנה היה מתנצל,מאשר זה שהיא הלכה עשתה רעש והתנכלו לה במשמרות ולא עובדת זמן מה ,כי ברגע שיש תדמית של שטינקרית מוחקים אדם כזה גם אם הוא יעבור לקצה הארץ,היום רץ מידע חופשי על אנשים!
אז לפעמים להיות קצת חכמים ולהבין שאת יכולה להרוס מאשר להועיל לעצמך וחבל!

קחי

את עמיר בניון אהבתי שהוא אותי לא ישתקו ואתמול אמר שהשמאל הוא שטן בפייסבוק!וראבק הרי כולנו יודעים שהם שולטים בשלטון באמת למה אתה מתגרה?אתה רוצה שיגרמו לך לרדת מהארץ? אנשים בפרט כאן לצערנו הרב גם בתוך המשפחות מומלץ לא לשתף דברים גם אם נכונים אז למה לך?

כמו לא מעט כאלו שלא ממש פעו בהן ושכנעו אותן להעיד ולהגיש תלונה וכו,ובסוף הן לא פחות נדפקו מהמורשע בזה שיצא תדמית של מלשינה ומעלילנית ואז מה שנותר להן הוא או להיות בונה ציפורניים או לעזוב לחול

Dorianne9

New member
לדעתי, זה המשך ישיר לתרבות של סלחנות כלפי חוסר התחשבות

זה מתחיל בכך, שאנשים מתאפקים מלהעיר לשכן שעושה להם את המוות (ע"י רעש לא סביר, עישון במסדרון וכיו"ב), ממשיך בכך שכמעט אף אחד לא טורח להעיר לנערים טמבלים שלא יודעים להתנהג במקומות ציבוריים ונגמר בכך, שכמעט מרביצים לדייל במטוס או ממש מרביצים לרופא בחדר-מיון.

מאוד נוח לאנשים, שמישהו אחר יעשה את "העבודה המלוכלכת" ויעיר למפריעים, ולעתים קרובות אף אחד לא נוקט בפעולה. כתוצאה מכך, ערסים ומופרעים למיניהם כבר התרגלו לעשות מה שבא להם, איפה שבא להם ומתי שבא להם -- וכולנו משלמים את המחיר.

זה לא מקרה יחיד במינו, זו מגיפה חברתית שצריך למגר מהשורש, וכל אחת ואחד מאיתנו צריכים לקחת חלק במאמץ המשותף.

בגלל

זה צריך משמעת וביטחון אישי ומשטרה חזקה וחינוך לציבור !
אני כבר ראיתי הכל !לפעמים כדאי להתערב ולפעמים בעילום שם ולפעמים לא כדאי בכלל

למעלה