דברו אלי בציורים

b o t t e n

New member
../images/Emo32.gifכמה משחקי אינטרנט שהצטברו

לי ב-desktop
מבוך, חניה, מצא את ההבדלים. \בהצלחה|

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

שאלה אנא ענו לי

למה אני לא מצליחה להוריד את הראיון עם יצפאן ואריק בריידן, אפילו אני לא מצליחה לראות אותו . כשאני נכנסת לזה הוא נותן לי דף לבן ובו כתוב בשחור erorr

dviridit

New member
תשובה כאן

קודם כל את/ה צודק/ת ויש בעיה עכשיו עם זה. כשהבעיה תחלוף, צריך לשמור קודם את הסרטון למחשב ואז ניתן לצפות בו בקובץ שלו שיורד לך למחשב. אצלי זה ירד אוטומטית לתיקיית המסמכים שלי. כדי לשמור מקליקים על הלחצן הימני ובוחרים באפשרות SAVW TARGET AS. עידית

למעלה