דברו אלי יפה! גנבים!

super joby

New member
דברו אלי יפה! גנבים!

כל הפאקינג הנהגה הזאת גנבים (י-ם). דברו אלי יפה זאת המצאה שלנו! שלנו! (היובל!) חמש דקות אחרי זה? כל ההנהגה שרה את זה! גנבים! אווווו שונא את מודיעין! מתעב את רכסים, שונא את יונתן אני יובל בדם! דבר,דבר אלי יפה!! נעליים!!

yuyu yop

New member
אהה ואתם...

שרים עליכם שאתם קוקסינלים ואחרי חמש דקות גם אתם שרים את זה!!!

SAG E

New member
אפשר לדעת איך הולך השיר?

אני רוצה להתחיל להפיץ אותו גם בהנהגת שרון

חחחחח....

היובל המציאו את הדבר אליי יפה בסוף חוצמזה לא המצאתם כלום... ועכשיו שתוכל להפיץ את זה זה הולך ככה: כמו השיר של חיפה אווווו ירוק עולה ירוק עולה ירוק עולה ירוק עולה אז שרים אווו שונא את מודיעין מכה את רכסים שונא את מצדה אני ערבה מושבע ואז מוסיפים :דבר דבר אליי יפה למרות שאנחנו מוסיפים ערבה ערבה מעצמה... אפשר גם סתם לשיר אווווו ערבה עולה ערבה עולה ערבה עולה ערבה ערבה מעצמה... ואפשר גם לשיר אוווו ההנהגה בשוק, ההנהגה בשוק...(שוק=הלם..)

אצלנו זה לא ככה

זה פחות מסובך :) אוווווו מצדה עולה.....מצדה עולה, מצדה עולה, מצדה עולה דבר, דבר אליי יפה! ו אווווו.....בלה בלה בלה אתם יודעים על איזה שיר נדלקתי במחנ"ק? נו איך אומרים את זה זה שיש מליון מחיאות כפיים ואז אווווווה ואז שוב מחיאות ואז מצדה ואז יש ת´ ----מ ---- צדה ----------מצדה חחחחחח שיר יפה :)

זה המורל הכי שווה!

----חמ----שוש----------חמשוש ----עו----לה----------עולה ----חמשוש----עולה----------חמשוש עולה! כל השנה שהיינו חמשושים רק את המורל הזה עשינו... זה היה כזה שווה... באמצע ת"סים, באמצע פעולות, מתחילים את זה ומפסיקים רק כשעומדים להרוג אותנו... וכשהיה צריך לעשות מורל זה הדבר היחידי שהיינו עושים... לכולם כב רנימאס מאיתנו. וגם היו שיכללולים - להגיד את זה בלי הכפיים בקצב הנכון, ועוד דברים... נועה. ועוד מורל שווה זה:

g i l i

New member
אתם מכירים את..

היי "נקרות" R U READY.? READY! היי נקרות R U REDY? READY! בוגי בוגי בוגיה אבוגיה. בוגי בוגי בוגיה שכב"גיה... אז חלוץ רעים (אמפריה) (אנחנו) המציא את היי חלוץ רעים R U READY? READY! פעמיים ואז שושי שושי שושיה אשושיה שושי שושי שושיה חמשושיה!!!!!!11

BabyLove

New member
אני מכירה.....

אבל בגרסה אחרת כי המדריכה שלנו שלימדה אותנו לא זכרה בדיוק איך זה הולך אז יש לנו גרסה משלנו...... ערד ערד ערד ערד ע-ר-ד r u r u r u reddy? r-e-e-d-y בוגי בוגי בוגי בוגי

למעלה