דברים בשם אומרם

א י ל ה

New member
דברים בשם אומרם

אם תהיתם לאן נעלמה ה-קפת, אז באמת טוב ששאלתם... התבקשתי לתלות פה מודעה שאומרת, שהיא נאלצה להתפנות לעניינים משפחתיים דחופים בחו"ל, ולכן לא תהיה פה בימים הקרובים, עד שתשוב. אהבתה מסורה לכולם והדואגים יכולים לקבל פרטים בצינורות המקובלים, או במעטפות הכתומות המהבהבות שבצד שמאל למעלה.

Ricca

New member
עניינים משפחתיים דחופים בחו"ל?

זה נשמע כמו הריון בלתי רצוי שמסתיים בחתונה כפוייה בקפריסין, חמור באמת סיפר שנולדה לו בת.. אבל די לספקולציות, יאללה בלאגאן!

דברים בשם אומרם

מקובל בידינו, כי המביא דברים בשם אומרם: "מביא גאולה לעולם". שאלתי התמימה, היא: "האם קפת נגאלה" ??????

לריסה, האחות נחמה מסתכלת עליך

דיר באלק חביבתי, שלא תראי את החוקן יוצא לך מבין האוזניים ומעניק לך תחושות שלא ידעת על קיומן.

מהאוזניים אחות שלי?

זה אפשרי מבחינה אנטומית, או שאת שיפצרת את המכשיר הזה שלך?

kefet

New member
Hi

Im ok well, im not i might b back friday morning i have a mobil phone im sending the no. to Ayala c u wish us luck kefet

זה בטוח מפוברק

שקפת תדע לכתוב באנגלית? ואם לזה עוד אפשר איכשהו להאמין, אז שהיא תכתוב באנגלית בלי לספר עד כמה היא מתגעגעת אלי?! מפוברק.

אוך

New member
נו באמת

אני מבין שרצית שאבוא לבקר. בסדר. אבל למה צריך את כל המלודרמה? נסיעות בהולות באישון לילה, תככים בינלאומיים, מתח מורט עצבים. למה זה טוב? היית אומרת: אוך, בחיאת, בוא לבקר. מה, לא הייתי בא? טוב, אולי לא הייתי בא. אבל אם היית מוסיפה יוניק קיים סיכוי מסויים שבכל זאת הייתי בא. וגם אם לא, למה ישר לנקוט בצעדים דרסטיים? אחרי הפאדיחה שלנו עם חאלד משעל ופחית הקולה (אמרתי לד. אלף פעם שלשפריץ של הקינלי יש פיזור הרבה יותר טוב), היית צריכה להבין שאם רוצים לנהל מבצע בינלאומי ברמה גבוהה אי אפשר לסמוך על ישראלים. הם לא אמינים והמבטא שלהם על הפנים. את הדראמות שלי אני מעדיף באנגלית, עם דוקטור גרין או דוקטור קובאץ' או דוקטור קארטר מצילים איזה ילד טובע באפריקה בעזרת גומיה, מסטיק ועט נובע. בכל מקרה הגעתי. אפשר לבטל את המבצע ולחזור הביתה. וליתר בטחון אני שולח גם שרשר, למקרה שיש מחסור.

קפת

New member
נשר נחת

מה נשר, יונה צחורה. קדושה. ומותשת. פלורנס, מאחוריך.

קפת

New member
וממה מתה פלו-ג'ו?

הסיבה הרשמית אם מטעני אינו זוכרני, היתה התקף לב. שם קוד לOD של סטרואידים אנבוליים, לא? איזו דרך ללכת/לרוץ, לפני גיל 30...

קפת

New member
אה. לא.

קפת, עיסת המוח האנושית. לשימוש חיצוני בלבד.

אוך

New member
חשבתי שהיא מתה

מהרעלת ציפורניים. זה לפחות מה שדיווחו בהצופה.

קפת

New member
אוכצ'ה

כבר דיברנו על זה לא פעם, וסיכמנו שלא טוב לך לחשוב. זה לא מצליח לך. וכמו עם סמים, אתה יודע איך זה מתחיל, אבל אתה אפפם לא יודע איך זה יגמר. חדל. חוקן. נחמה. תודה.

אוך

New member
אני דווקא יודע איך זה נגמר

זה תמיד נגמר בחוקן אצל נחמה. אבל יש לי חלום, ובחלומי עולות שבע פרות שמנות במדרגות קופת חולים ברחוב אמסטרדם והן בולעות שבע פרות אדומות של עלית, כולל העטיפה. ואז מהמצח של הפרה האמצעית פורצת האחות נחמה, פגיון בידה האחת וחוקן בריום בידה השניה וכל כולה אומרת עזוז וגבורה. והיא אוספת אותי בידיה המסוקסות, קורעת את מכנסי מעל גופי ומבצעת בי - dare I say it קולונוסקופיה

למעלה