דברים הנובעים מחלוקת תעודות מחר

דם קפוא

New member
דברים הנובעים מחלוקת תעודות מחר

מחר תעודות=]=]=] עד מחר אני צריכה להחליט מה לעשות בקשר למיכל ועידן=[=[=[ עידן, שם בדוי כמובן, ילד מהשכבה שלי, לומד איתי בהקבצה במת`....היום קראתי לו והוא פתאום לא עונה לי!!! קראתי לו בערך 7 פעמים..לא ענה....בסוף התייאשתי... אחר כך, בדרך חזרה הבייתה שאלתי חברות אם מישהו יודע מה קרה לעידן איתי...ואחרי שספרתי את הסיפור הן אמרו שזה קורה לו מלא ושגם להן הוא לא תמיד עונה כי הוא לא שומע....אבל הוא היה ממש קרוב אלי....=\ בקשר למיכל...אני כבר שנה וחצי לא מדברת איתה....ליתר דיוק היא איתי ואני לא ממש מבינה למה...כאילו היא אפילו לא טרחה להסביר לי....כנראה אני עוזבת לתיכון שמתחיל בט` שנה הבאה, ואני רוצה להפרד ממנה...יענו לא להשאיר את היחסים פתוחים ככה....כדאי לנסות לדבר איתה מחר? ומה אני יכולה להגיד? היום בערב קונצרט...ברר...אמא`לה....טוב נו, אני לא כזאתי גרועה...טוב כן....אני אתאמן עוד מעט....=[=[=[ ***קטע זה נלקח מבלוגי...הכתובת בקישור למטה...ורק כדי שתדעו - אני בת 14

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לגבי מיכל - הייתי מציעה לדבר ולהיפרד. אם את עוברת לתיכון זה אומר שיותר לא תיפגשו? רוב החברים שלי היו מתיכון אחר דוקא. אז נראה לי ששווה לך לדבר איתה, ואפילו בשביל לסגור את הסיפור יפה. לגבי עידן שלא ענה. אולי יש לו בעיית שמיעה, כמו שחברות שלך אמרו. את תמיד יכולה לנסות שוב, וגם לנופף עם היד - אני מקווה שהוא לא עיוור (צוחקת. לא להיפגע). את יכולה גם להתקרב ולגעת לו בכתף ולהגיד שלום. אם הוא יתעלם ממך אחרי כל זה, אז כנראה שעדיף לך בלעדיו. ושיהיה יום לימודים אחרון שמיייייייח

למעלה