דברים טובים לשבוע חדש

haych

New member
דברים טובים לשבוע חדש

אנשים, אתם מחפפים!
יאלה, להתמקד בדברים הטובים שעשו לנו את היום!

haych

New member
של יום ראשון

אני חולה... והייתה לי שביזות יום א' רצינית, אבל איכשהוא היום עבר דווקא מהר ובסדר.
1. כשחזרתי הביתה א' פינק אותי בכוס של מיץ תפוזים שהוא סחט באותו רגע.
2. אני רק רציתי למיטה, אז הוא הצטרף אלי לכרבול מתחת לפוך עד שהיינו צריכים ללכת.
3. מתחת לפוך ראינו פרק בסדרה שלנו שהיה ממש מוצלח ביחס לפרקים אחרים.
4. היינו בהצגה "פרח השכונות" והיה ממש מעולה ומושקע בצורה יוצאת דופן! רק שהיא הייתה ממש ארוכה... תפסתי תנומה באמצע שנתנה לי כח להמשיך.
5. הסתדרו עניינים בירוקרטיים.

המשך שבוע טוב!

האמת שיש כמה וכמה

יום ראשון אצלנו תמיד עמוס אז לא ממש מגיעה למחשב (או כמו אתמול- הבייתה- הייתי במצטבר 5 דקות בבית עד השעה 23:00
.
&nbsp
אז הנה הדברים הטובים של יום ראשון

&nbsp
קנינו מצלמה חדשה- סופסוף מצלמה טובה ואיכותית, זמן תגובה מהיר, יכולת זום מדהימה -מחכה בקוצר רוח לצאת ולצלם איתה. אם מזג האוויר יאפשר- אני אצא לצלם איתה בסנטרל פארק
.
&nbsp
פעילות ממש טובה בבית הכנסת- הכנתי להם משחק של סולמות ונחשים (רק שבגרסה שלי זה תפוחים ונחשים) בעקבות סיפור גן עדן- זה היה להיט

&nbsp
היינו במופע מדהים לכבוד עונת החגים האמריקאית-מופע עם מלא רקדנים,נגנים ותפאורה מדהימה. מודה שלא ממש הייתי בעניין ללכת אבל לא מצטערת שהלכנו לזה.
&nbsp
יש הרבה דברים לא בריאים במיוחד מהארץ אבל ממש שווים כמו קרמבו, מלוואח ולשם האיזון-קניתי גם קוסקוס
. מצאתי מכולת לא רחוק מההתנדבות שלי שמוכרת מלא דברים מהארץ- זה היה ממש נחמד. לא מאמינה שזה מאתמול אצלנו בבית ולא נגעתי עדיין בקרמבו

כזו שמצלמת

טוב נו, הלכתי לבדוק מה כתוב על הקופסא:
קנינו HX400V של סוני- [URL]http://www.bhphotovideo.com/c/product/1029524-REG/sony_dsc_hx400_b_dsc_hx400_digital_camera.html/?m=Y&gclid=CjwKEAiAy8ujBRCY6c-hveijhFASJAAcyGic38DwC4M9HeLQ5A_zxZLQrMp1kO7SVJ5P0BHFlACkVhoCL4Xw_wcB[/URL]
&nbsp
אנחנו שנינו לא צלמים גדולים וקיבלנו הרבה המלצות עליה. יש לה זמן מהירות תגובה מדהים (וזה משהו שמאוד חשוב לי), הזום שלה ממש טוב והיא מאוד נוחה לתפעול.
&nbsp

מעלה כמה תמונות מהסנטרל פארק

יצאתי לטיול קטן (ולשם שינוי, לא הלכתי לאיבוד
)

מה דעתכם?

של הסופ״ש

שניה, הרגע התחיל השבוע.
&nbsp
עשינו ערב סרט כיפי. עם גארדיאנז אוף זה גלקסי שפספסנו בקולנוע על המסך הקצת-גדול שלנו, אור מעומעם, והמבורגר וצ׳יפס מהמבורגריה שאנחנו אוהבים. היה בול.
&nbsp
התקדמתי די הרבה עם פרוייקט חשוב.
&nbsp
קראתי המון בספר הנוכחי, ואני כל כך נהנית ממנו. אפילו עשיתי חשק לבחור לקרוא אותו אחרי.
&nbsp
אוכל ביתי טעים, במיוחד סלט עוף אסיאתי שאני מאוד אוהבת.
&nbsp
ישבנו קצת לעבוד בבית קפה האהוב עליי. מזמן לא שתיתי לאטה טוב, והתגעגעתי.
&nbsp

haych

New member
חחח

הכוונה שגם בסופ"ש וגם לפניו לא הייתה כ"כ הענות לכתיבת הדברים הטובים, לא התכוונתי להלחיץ

דברים טובים ליום שני

שיעמם לנו קצת אז החלטנו לשחק ארץ- עיר, הבחור הפסיד ובגדול

העברנו ככה שעה וחצי בכיף והרבה צחוקים

&nbsp
יום צילומים בסנטרל פארק-ממש נהניתי לצלם ושילבתי את זה עם הליכה ספורטיבית. והכי חשוב-לא הלכתי לאיבוד!
&nbsp
מרתון של "איך פגשתי את אמא שלך" וראיתי שפספסתי הרבה פרקים כשצפיתי בפעם הראשונה כך שיש פרקים שראיתי בפעם הראשונה.
&nbsp
קרמבוווווווווו

haych

New member
של יום שלישי

אתמול מצאתי רק דבר טוב אחד... אז נאחד עם זה של היום.
1. הצלחה רשמית ראשונה בעבודה! המסורת אומרת שצריך להביא עוגה אז אביא מחר עוגת גבינה-לוטוס.
2. הסינוסים שלי על סף פיצוץ, אז לקחתי יום חופש להתפנק בבית. הרבה שינה+מרתון האנטומיה.
3. הגיע השעון שהזמנתי מאסוס והוא יפה!
4. עוד ענייני בירוקרטיה שצלחו!
5. יש שני דברים שרצינו לקנות - וממש במקרה ובלי שנגיד כלום אמא שלו הציעה לקנות לנו אחד-ואבא שלי את השני!

דברים טובים מגיעים גם ביום שלישי

פתחתי בלוג שבו אני כותבת על מעלליי בעיר הגדולה. לא נותנת פה את הקישור כי אני כותבת בשמי המלא. בנתיים התגובות ממש טובות ועושה לי טוב להוציא קצת החוצה מהלב.

נסעתי היום לאיזור אחר של הסנטרל פארק לצלם את גן החיות ואת האגמים השונים בפארק- היה יום מדהים.
הלכתי יותר משעתיים וזה לא היה קל, אבל המקום הזה פשוט מדהים ביופי שלו ובגודל שלו וזה היה מאוד כיף.
למצוא את הדרך לרכבת בכלל היה מעניין, במיוחד שכל רגע התקשרו אליי בדיוק כשניסיתי לנווט

Ginger L Honey

New member
נראה שהמצלמה אכן אכותית

אבל הצלם, במקרה הזה-הצלמת, מי שבאמת עושה את העבודה:)

למעלה