דברים טובים

Fufu The Girl

New member
הדברים שלי!!

1. המשפחה המדהימה שלי! שתמיד תמיד תמיד לצידי... אין עליהם בעולם הזה!!!

2. הבעל היפה שלי! שלמרות שבחודש האחרון הייתי חולה לא מעט (אלרגיות, דלקות עיניים, גב שנתפס וכו') תמיד טיפל בי ועזר לי!

3. לחץ בעבודה, כמו שאני אוהבת... לא לבזבז את הזמן שלי ולא לעשות כלום...

דברים טובים של היומיים האחרונים

ממש מפתיעה את עצמי לטובה עם איך שאני זורמת עם הדברים ולוקחת בקלות ולמרות הגעגועים לארץ- טוב לי ואני רגועה ומנסה לחוות את כל החוויות ולהיפתח אליהן.
&nbsp
האנגלית שלי ממש הפתיעה אותי לטובה, אני כל כך שמחה שהלכתי לחזק את הדיבור שלי באנגלית-זה ממש נתן לי ביטחון. אני ממש מרגישה שיכולה להסתדר אפילו בלי הבעל ולא צריכה להיות תלויה בו בגלל חוסר בטחון בדיבור. להיפך-אני אפילו מדברת יותר ממנו באנגלית

&nbsp
נדלקתי על כמה מקומות פה כמו סטארבקס ודנקן דונאטס

&nbsp
&nbsp

של הסופ״ש

כי שלנו שבת-ראשון, אז אני בפיגור פה:
1. הצלחתי לעודד קצת את חברה שלי. היא וחבר שלה נפרדו והיא היתה ממש בדאון, אז באתי אליה אתמול ודיברנו ושתינו יין וראינו הבית הלבן והיא אמרה שזה ממש עזר.
&nbsp
2. עוד דברי דירה! סידרנו עוד חלק. כל פעם כשאנחנו מסדרים אני חושבת שזה היה הדבר האחרון שנשאר לסדר, ואז מתגלה עוד מקום
איחדנו את הניירת שלנו בקלסרים מסודרים. אני עוד חשבתי שזה כבר היה יחסית מסודר, אבל זה לקח לנו איזה 6 שעות! שמנו מוזיקה של דיסני ברקע ושמענו את לט איט גו לפחות חמש פעמים
ותלינו את תעודות התואר שלנו בחדר העבודה כמו אמריקאים טובים, תלינו מחזיק שרשראות חמוד שקניתי לפני הרבה זמן, וצבענו את אחת הקשתות בדירה בכתום, ויצא ממש ממש מגניב.
&nbsp
3. בשבת הלכתי לעבודה, שזה לא דבר טוב בפני עצמו, אבל ממש רציתי להתחיל לעבוד על הניסוי, שירוץ על תוכנה חדשה במעבדה. למדתי איך עובדים איתה וזה לקח פחות זמן ממה שחשבתי, אז נחמד. לדעתי תוך כמה ימים החלק המרכזי יהיה גמור.
&nbsp
4. עשינו טיול ברגל לחנות עתיקות/יד שניה שתמיד התכוונו ללכת אליה אבל היתה רחוקה מדי. בסוף לא מצאנו שם כלום, אבל הטיול היה כיפי.
&nbsp
5. אוכל טעים שהבחור בישל (כי אני עדיין נכה בכתף ימין
)

של יום רביעי

1. היה יום מטורף מבחינת עבודה. שתיתי קפה בבוקר ולא הספקתי לאכול עד 6 בערב כשהגעתי הביתה. זה לא הדבר הטוב. הדבר הטוב הוא שסיימתי את מה שרציתי לעבוד בעבודה לפני שאמא שלי מגיעה מחר, כדי שאני אוכל לעבוד פחות כשהיא פה.
&nbsp
2. אמא שלי מגיעה מחר!! הראשונה מהמשפחה שמגיעה לבקר אותנו מאז שעברנו לדירה חדשה. אני צופה שנריב תוך 10 דק׳ מהרגע שהיא מגיעה, אבל ה10 דק׳ האלה יהיו נפלאות ומרגשות.
&nbsp
3. מנגו מיובש של ווגמנס

&nbsp
4. ירקות מהfarm share השבועי. יש כרוב נאפה אז אני אכין מנגו סלואו שמזמן לא הכנתי.
&nbsp
5. סידורים של כמה דברים נוספים בדירה.

The Blue Fairy

New member
ניסיתי אתמול ותפוז לא נתן, מעניין אם יתן היום

עברתי מבחן סופר קשה ש50% מהכיתה נכשלו בו לצערי
מה שמוביל לזה שעכשיו יש לי קצת חופש ולכן - אנחנו טסים לירח דבש סופסוף, אחרי (כמעט) שנתיים נישואים! צפון איטליה היר ווי קאם
עוד במסגרת החופש - אפשר לקום מאוחר בלי רגשות אשם
&nbsp

למעלה