דברים לקחת הביתה

דברים לקחת הביתה ../images/Emo97.gif

אהלן לכולם, יצא לכם לטייל בעולם ולהתאהב במאכלים מקומיים ולנסות אותם גם בבית
ספרו ספרו. לפני חודש חזרתי מטיול בקוסובו ומקדוניה, והספורט הלאומי במקדוניה הוא לתלות פלפלים
(אדומים, לא חריפים) ליישוב מחוץ לכל חלון פנוי בבית. הפלפלים שם נפלאים, מלאים בטעם ויפים מאוד. הם גם יודעים מה לעשות איתם: הסלט הלאומי הוא ה-AJVAR - סלט של פלפלים וחצילים מעושנים. לא מסובך לעשות והטעם הוא ממש גן עדן.. והוא טבעוני לחלוטין. מבטיח שכל מי שתתנו לו לטעום יהנה. שם עושים אותו מפלפלים וחצילים שצולים מעל תנור עצים, אני עושה עם רשת ברזל מעל הגז. והנה המתכון:
 

לי6

New member
תודה רבה על המתכון!

סוף סוף גיליתי איך עושים את זה.
 
למעלה