דברים מוזרים או מיוחדים

inbale

New member
דברים מוזרים או מיוחדים ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

האם במשך ההתנדבות או העבודה נתקלתם בדברים מוזרים..מיוחדים...מפחידים וכו? סיפור קטן שחצי פורום כבר שמע ממני אבל הוא עדין מצחיק אותי - השבוע הגיעה אליי לעמדת הטריאג´ של המיון ספתא בת 91 . במכתב ההפניה היה כתוב שלספתא החביבה יש..אפון באף והם הוסיפו ואמרו - כיוון שהיא ניסתה להוציא אותו היא דחפה אותו עוד יותר פנימה. לא נעים..אבל לקח לי 10 דקות להרגע.. עוד סיפור מוזר - נכנסה אליי אישה בסערת רגשות ואמרה לי דחוףףףףףףף אני צריכה אחות. שאלתי מה הבעיה והיא סיפרה ש....השינים התותבות שלה לא מתאימות. עוד מקרה אחרון : נכנס אליי בחור צעיר לעמדת הטריאג´ ואני שואלת אותו כמו שאני שואלת את כולם "מה קרה אדוני למה הגעת למיון?" הוא אומר לי את לא רואה???? אני עניתי - לא. ושוב הוא אומר מה זאת אומרת את לא רואה? תסתכלי!!! אני מסתכלת מסתכלת ויוק. לא רואה כלום. ואז הוא אומר " את לא רואה את החצקון שיצא לי על האף??????????? שב"ש ניפלאה לכולם

urizv

New member
מצחיק/מוזר../images/Emo104.gif

באחד הלילות יצאתי כמתנדב יחד עם נהג לנסיעה דחופה ההודעה היתה על ילד שנפגע בפנים. נט"ן לא היה פנוי אז שלחו אותנו בידיעה שהנט"ן יגיע בהקדם. הגענו למקום המון עולים חדשים כולם מתנפלים עלינו שנעזור. אף אחד לא דובר עברית. בתנועות ידיים ניסינו לגרום להם להראות לנו את הילד. פתאום מביאים לנו את הילד במבט ראשון אין שום סימני פגיעה, ילד כבן 6. מגיע אלינו בהליכה יחד עם אמו, תוך כדי בדיקה ראשונית הגיע מתורגמנית ובנתיים גם בטלנו את הנט"ן. המתורגמנית מגיע עם האמא בידה......שן. התברר שלילד נפלה שן והיא רצתה שנחזיר לו אותה לא עזרו הסברים שאנחנו לא יכולים להחזיר את השן. טוב בסוף הצלחנו להסביר ואפילו דאגנו שלא יקחו להם כסף עבור הזמנת האמבולנס.

morning star

New member
שני סיפורים חביבים

מתקופת ההתנדבות במד"א טרום הצבא: 1) בית קטן בשכונת הדר בחיפה. אמבולנס לבן חונה ליד הבית, נהג ומתנדב מטפסים במעלה המדרגות. בדירה בקומה השלישית, אם מבוגרת וביתה בגיל ה-30+, שתיהן עולות חדשות. לציין, שצוות האמבולנס חוץ מהמילים "גדה באלית" לא יודע מילה ברוסית. בתנועות ידיים וקריאות נרגשות של "גזים! גזים!" מצביע הבת על בטן אימה. בעוד צוות האמבולנס תוהה מדוע קראו לו, נשמעה נפיחה רועמת מכיוון האם... אכן - גזים בבטן... 2) בפאב קטן אי שם באזור חיפה, בחורה חביבה עם עקבים גבוהים-גבוהים ודקים-דקים ישבה ליד הבאר. בחור פחות חביב "התעלק" עליה והתחיל ליגוע במקומות הלא נכונים. גיבורת סיפורנו, ללא פחד וחשש, חלצה את נעלה ו-טראח! החטיפה לחוצפן, עם העקב, בראש. אז העקב הגבוה-גבוה והדק-דק, היה גם חזק-חזק ונכנס לו פנימה קצת לתוך הגולגולת (אבל נעצר בתוך העצם, בלי לחדור למוח). התמונה שאני ראיתי מכל זה זה אדם על מיטת אמבולנס, עם נעל עקב אדומה תקועה בראש, שוכב ומקלל את האמ-אמא של הרופאים כאשר צוות המיון כולו שוכב על הרצפה... שלכם, אילן

גלגולX

New member
הצחוקים של החיים

אני אמנם חדש בפורום אבל החלטתי להרשם כי אני חייב לספר לכם את המקרה הכי מצחיק שהיה בארץ!!! רקע: מישהי ניקתה את הבית ביום חמישי בערב, החליטה לחטות קצת את הבית עם חומר שנקרא טרפטין (דליק מאוד) לאחר הנקיון היא שפכה את החומר לשירותים. בעלה חוזר הביתה, עייף מהעבודה... ואתם יודעים קצת לוחץ אז הוא נכנס לשירותים, יושב כמה דקות... מדליק סיגרייה, גומר אותה וכהרגלו זורק לשירותים... למזלו הרע הבערה הרבה שהתפתחה שם גרמה לו לכוויות קשות בישבנו... האשה מתקשרת למוקד מד"א ואמבולנס רגיל יוצא כשאני ביחד עם הנהג. מגיעים למקרה ולא מאמינים למשמע אוזנינו. אני יכול לומר בוודאות שבחיי לא צחקתי כמו שצחקתי כששמעתי מה קרה לבנאדם!!! אחת הנסיעות המעניינות ביותר שהיו לי במשך שלושת שנות התנדבותי באזור אשר...

למעלה