דברים מעניינים על המסך!

  • פותח הנושא NBI2
  • פורסם בתאריך

NBI2

New member
דברים מעניינים על המסך!

רק רציתי לשתף (ולשאול אם עוד מישהו זכה) שהיום ראיתי שני דברים מעניינים בטלווזיה:

1. בתוכנית "יומן אולימפי" שמשודרת ב-19:30 בערוץ 1 (התוכנית האהובה עלי עד לסיום האולימפידה) הופיעה כתבה על ולריה מקסיוטה.
קצת פיספסתי את ההתחלה אבל בעיקרון היא דיברה על זה שהיא מתרגשת ועל זה שהיא מתכננת לעבוד קשה ושהקריטריונים מאוד גבוהים וכו' וכו'.
הכול טוב ויפה, מה שקצת הפריע לי היה האובר דגש שהיא והמאמן שלה בחרו לשים על נושא האפליה/תקציבים/פוליטיקה באיגוד. נאמרו הרבה דברים על זה שאין שם ציוד, שלא רוצים לקבל אותה במרכז שיש רק מקום אחד בארץ עם ציוד וכל הדברים האלה ששמענו כבר עשרות פעמים. קצת מחטיא את המטרה, אני חושבת שעכשיו- חודש וקצת לפני תחילת האולימפידה הדיבורים האלה מיותרים, כבר עברת את הקריטריון, עשית את כל מה שצריך, אין כובע יותר גדול להאכיל בו את הפועל ת"א. זה הזמן להשקיע בלמשוך בנות לענף ולהציג כמה כיף יש בו. בדיוק כמו שצוברי עשה עוד לפני האולימפידה הקודמת בענף השייט.

2. אלכס שטילוב מופיע בקמפיין של משרד הקליטה, אני מניחה שזו סדרה של פרסומות כי בזו הספציפית שאני ראית הוא לא דיבר אבל היו הרבה קלוזאפים נחמדים שלו.
אמא: "מי זה החתיך הזה?"
אני: "זה אלכס שטילוב"
אמא: "הוא דוגמן?"
אני:
אף אחד לא מקשיב לי בבית הזה.
 
לצערי אהיה קצת מגעיל.

כל עוד את לא יודעת מה זה להיות מתעמלת אולימפית או ידך נמצאת ביום יום בהכנות של ולריה ללונדון דעתך אינה רלוונטית לצערי כי:
1. לא את צריכה לךהעלות על מכשירים פגומים ולהסתכן בפציעה
2. לא את צריכה לעשות נסיעות לתא פעמים בשבוע
3. לא את צריכה להתמעל סביב מלא ילדים שרצים סביבך ולא יכולה להתרכז
4. לא את התעמלת 4 שנים כמעט לןלא תמיכה.
אז..
עכשיו כשיש קריטריון מדליות ופוקוס. - זה הזמן היחיד.
 

אמא לה3

New member
אני באמצע

לדעתי הדבר הנכון הוא לשלב בין שני הדברים
מצד אחד, חשוב להדגיש את הנחיתות של הציוד והמתקנים בארץ...
זה הרי הבסיס ל-ה-כ-ל, מצד שני זה בדיוק הזמן לעודד ילדים צעירים להצטרף לענף הזה ולעורר מודעות בקרב הורים למתעמלות חוגים צעירות..הרי רב ההורים, מבחינתם אם הילדה הצעירה והחמודה שלהן לוקחת חלק בתחרות מתנסיאדה או כל תחרות מסוג זה, הרי שהיא על המסלול הבטוח לאולימפיאדה, אין בכלל מודעות לשוני בין הקב' והתת ענפים השונים...
מצד ולריה, זה בדיוק כמו שאמר פליקס בראיון איתו, הילדים שמתרוצצים, המתקנים הנחותים וחוסר השקעה במתעמלים לפני שהם מראים תוצאות.
 

Mrpops

New member
מסכים מאוד עם אמא לה3

לדעתי הדבר החשוב ביותר בעניין הזה הוא קודם כל הסברה. אני אביא כאן דוגמא קצת "אוטסיידרית" אבל בהמשך תראו איך הכל מתחבר: קחו את רשת "אל המעיין" של תנועת ש"ס למשל...איך היא הצליחה כל כך? היא הצליחה משום שידעו לעשות את החיבור המתאים ביותר בין צורך לפתרון! וזה מה שמצליח למשוך אנשים. התנועה הציעה רשת בתי ספר זולה עם מערך הזנה (עוד הרבה לפני שדיברו על כך בצורה ממוסדת). התנועה פנתה אל השכבות החלשות בעיקר והוכיחה ששווה להן להעביר את הילדים אל התנועה שלה כי שם הם יקבלו הרבה יותר ממה שהם מקבלים מהממסד! ובואו נחבר את זה לרגע לנושא שלנו: איגוד ההתעמלות בארץ סובל כבר הרבה שנים מבעיות רבות שרובן ככולן סובבות סביב הנושא הכספי שמשפיע כמובן על כל שאר הדברים שציינתם. אני מסכים עם חן שבמצב כזה קשה לשדר אופטימיות ולמשוך מתעמלות צעירות לענף אבל חן - מוכרחים! אם רוצים לקיים את הענף חייבים לנהל מערך הסברה שיווקי מקיף שיראה את הצדדים החיוביים שיש בענף. ולריה עצמה כמתעמלת בכירה לא אמורה להתעסק בזה (היא איננה אשת שיווק אלא מתעמלת! ולא מתפקידה לשווק ) אבל אם היא חפצה בקידום הענף וספורט ההתעמלות בארץ אז לפחות בשידור טלוויזיוני היא יכולה לנצל את ההזדמנות ולצנזר מעט את החסרונות והקשיים. אני בהחלט מבין אותה ואת המצוקות שלה - הם ברורים לי וכואבים לי מאוד בתור חובב התעמלות שמעוניין בקידום הענף בארץ. הם כואבים לי בעיקר בגלל שאני בטוח שאם היא כן הייתה מקבלת את התנאים הנאותים היה לה הרבה יותר קל להתקדם ולהגיע להישגים טובים עוד יותר. ושוב, למרות הכל, צריך לשדר מעט אופטימיות לדור הצעיר של מתעמלות העתיד בארץ כדי להרים להן מעט את המוטיבציה.
 

NBI2

New member
צודק.

לענף יש יכול שיווק עצמית של בננה.
מבוסס על סיפורים מפה לאוזן ובנות שקמו בבוקר והחליטו לנסות.
 
דעותיהם של כולם רלבנטיות לפורום

הי, הפורום הזה נועד כדי שכל אחד יוכל להביע את דעתו.
 
כן אבל לבקר אותה בלי לדעת את הסיטואציה

זה לא אחראי ולא הוגן ויכול ליצור רושם שהיא בכיינית . והיא ממש ממש לא
 

NBI2

New member
קצת נסחפת.

לא אמרתי לרגע שהתלונות שלה לא מוצדקות

גם לא אמרתי שאני היתי מתמודדת עם זה יותר טוב

וגם האמירה שדעתי לא רלוונטית קצת מיותרת, היות שאף אחד פה בפורום הוא לא מתעמלת אולימפי. ועל פי האמירה שלך כולנו צריכים פשוט לשבת בשקט ולא להביע שום דעה (גאד זה יהיה פורום שקט וחסר חיים)

סך הכול אמרתי שההתנהלות התקשורתית שלה לוקה בחסר, מבחינת יחסי ציבור שלה בראש ובראשונה היא מפספסת וגם מבחינת הענף היה פה פספוס
אם אתה לא מכיר אותה אישית (להבנתי היא אכן בחורה חמודה למדי) ואתה מבסס תפיסה מאיך שהיא מופיעה בתקשורת נוצרת דמות לא כ"כ נעימה. הרי ברור שהתקשורת תחפש לכלוך וגועל כי זה מה שלדעתם הכי מוכר אבל ולריה צריכה להיות מודעת לזה
עכשיו שהיא בסגל האולימפי היא כבר לא רק אדם פרטי שסבל מיחס מגעיל מצד האיגוד, עכשיו היא גם "שגרירת ספורט" וסוג של דמות ציבורית ולכן היא צריכה לעשות את ההתאמות הנדרשות

שוב אחזור-לא אמרתי שאין לה זכות להתלונן. את רוצה לצאת מלכה? תדברי על זה במסיבת עיתונים שיעשו לפני היציאה של המשלחת. אף אחד לא ינחית עליה ציוד חדש חודש וחצי לפני התחרות
 
בהחלט מעניין

1. זאת לא הפעם הראשונה שולריה מתבטאת כך, בראיון קודם היא אמרה שהיא מרגישה שמפלים אותה בגלל שהיא רוסייה. יש משהו במה שאת אומרת- להגיד בתקשורת כמה מצב ההתעמלות גרוע לא נראה לי שיעזור במשהו.
מצד שני, ולריה מספרת את מה שהיא מרגישה. האותנטיות שלה, הכנות, הרגישות- כל אלה הם מי שהיא, ואם עושים כתבה על אדם, אז רק להגיד רק- "הכל טוב, כדאי להתאמן" זה גם כן מפספס את המטרה, מבחינת הפן האישי שמאוד מעניין. היא מתראיינת ומדברת בדם ליבה וזה דבר יפה לדעתי.
דבר נוסף- להרבה סלב'ס יש יעוץ תקשורתי כזה או אחר- אם זה מאמנים משופשפים קצת בתקשורת, מנהל קבוצה, או אפילו חברים קרובים או רחוקים, בני משפחה או מכרים. לולריה אין את כל זה, היא יחסית בודדה בארץ ולא גדלה פה, לא ספגה את התרבות לנפשה וכנראה גם לא ממש מבינה את משמעותה וכוחה של התקשורת. להתראיין ולהגיד את כל הדברים "הנכונים" זה לא דבר של מה בכך. אנחנו יכולות בדיעבד להגיד מה נכון ומה לא נכון להגיד, אבל ברגע האמת מול מצלמה לא בטוח שייצא איך שרצינו. את גם לא יודעת מה בדיוק המראיין שאל אותה ואיך התנהל הראיון (הוא נערך) וגם לזה יש משקל.
2. אלכס שטילוב הוא גם דוגמן... הוא דיגמן לכמה וכמה מותגים כבר
 

MayTheBee

New member
הנה הקטע מהתכנית

יש את התכנית השלמה גם באתר של ערוץ 1, הנה הקטע הספציפי:
[URL]http://gymania.net/ולריה-מקסיוטה-בתכנית-יומן-אולימ[/URL]פי/
 

NBI2

New member
אלכס

הוא מתעמל חתיך.
שצריך לחיות ממשהו
הוא לא דוגמן
 

אמא לה3

New member
מריאן מבואס

שאת חושבת שאלכס חתיך....אני חושבת שהוא מקנא (סליחה זה היה נדרש, לא?)
 

NBI2

New member
למריאן אין זכות

אחרי שראיתי את התמונות עם אשתו הילד ושני הכלבים המלחיצים שלו

הוא שבר לי את הלב קודם.

 
למעלה