דברים מעצבנים בצימר- ביקורת בונה

rapunzel

New member
דברים מעצבנים בצימר- ביקורת בונה

כמה פעמים בשנה אני מתארחת בצימרים ויש 2 דברים שתמיד מפריעים לי (אגב גם במלונות) חשבתי שיהיה נחמד אם נאסוף רשימת דברים שכאלו- ונגישם כתשורה לבעלי צימרים... אולי יעזור במשהו אז ה"מרגיזים" שלי השמיכה האחת- לא יכולה לישון ביחד עם בעלי בשמיכה- מה לעשות- הוא מושך לפה- אני לשם- ריב כל הלילה- למה בכל הצימרים יש שמיכה אחת (התדרדרתי עד כדי הבאת שמיכה מהבית) והשני- החלונות שלא ניתן להאפיל אותם- בשש בבוקר זורחת השמש- ואני מתעוררת-וחופש אתם יודעים- למה שלא אשן לי עד 9-10? תריס קטן פותר את הבעיה... גם לכם יש בעיות כאלו או אני השרוטה היחידה?

ShirShir

New member
בצימרים שאני הייתי בהם,דווקא כן היו

כריות ושמיכות נוספות בארון. כנראה שזה לא אצל כולם ככה... ועל החלונות היו וילונות כמובן. אין לי שום חשק להתעורר עם הזריחה ובטח שחובה להתקין וילונות כדי שתהיה פרטיות מירבית בצימר עם בן/בת הזוג... אם נקודות אלה לא ברורות לכל בעלי הצימרים, בהחלט רצוי לשפר!

צודקת בנוגע לאור בבוקר..

זה ממש זילזול, לטעמי. רב הצימרים שהייתי בהם לא מקפידים על זה ומדובר גם בצימרים יקרים..

דעתי כבעל צימר

לגבי התריס לדעתי את צודקת מאד,אנחנו משקיעים כמה עשרות אלפי שקלים על צימר וכשמגיעים לתריסים פתאום נגמר הכסף,אצלי למשל מין הרגע הראשון בכל הבקתות יש תריסי עץ ,לגבי השמיכה ,אני מעריך שיש עוד דברים מסויימים שאנשים מסויימים היו רוצים שיהיה בצימר קשה לנו לקלוע לרצונות של כל האנשים,מקובל שבמיטה זוגית משתמשים במצעים זוגיים ובשמיכה זוגית,אז את רוצה שתי שמיכות,ויש כאלו שרוצים שני מזרונים או שתי מיטות שניתן יהיה להפריד,היו לי אורחים שאמרו לי,תגיד אצלכם במושב לא שמעו שיש קפה אחר חוץ מקפה עלית,היא רצתה קפה מגורען של נסטלה,והאחר רוצה קפה 18 קארט,ועוד מישהו רוצה פלטינום,כפי שאמרת קשה לקלוע לרצונות של כולם,אבל בהחלט אם לקוח מבקש,אין לי ספק שכל בעל צימר יענה גם לבקשות מיוחדות,לא צריך ל"התעצבן" צריך רק לבקש

katam

New member
האם בקשת מבעל הצימר עוד שמיכה ?

גם אני ניתקלתי בצימר שלא היה תריס וזה ממש נורא. בסיפור של השמיכות מעולם לא ניתקלתי

סופסוף שירשור כלבבי ../images/Emo45.gif

אני מתארחת בעיקר בבתי מלון, ופחות בצימרים. מסכימה איתך לגמרי בעניין השמיכה. רק כאשר מיטה היא מאוד רחבה (דוגמת מלונות הדה לאקס) זה כמעט לא מפריע, כיוון שהגודל קובע
. אין צורך למשוך כדי להתכסות היטב. יותר מכך, אני זקוקה תמיד לתיגבור שמיכות כיוון שקר לי. במלון, תמיד אםנה בקבלה בבקשה לתוספת (מלבד מה שמתוי בארון). וילונות- מובן שוילון בד אינו מחליף שום תריס. בשבילי- זהו סיוט. בבתי מלון נפתרת הבעיה עם וילון הפלסטיק הפנימי. תוספת משלי: הדבר הכי הכי קובע עבורי את איכות השהייה- נחשו? איכות המזרן. מזרן איכותי (מן הסתם מהיקרים בשוק) יגרום לי/לנו שביעות רצון מוחלטת. לעומת זאת- נוף נפלא, ארוחת בוקר מפתה, ומזרן מסוג ירוד ששוקע פנימה- לא אחזור לעולם למקום אירוח כזה. (הגב יעיד...)

lilmoe

New member
ברכות על הבקורת הבונה

אורח לרגע רואה כל פגע, ורואה דברים נוספים שאנו המארחים, לא תמיד רואים. עד לפני שנה היו שתי סמיכות יחיד לזוג, ומי שביקש קיבל סמיכה זוגית. כיום יש סמיכות פוך אמיתי, זוגיות גדולות מאד ומי שמבקש מקבל סמיכת יחיד, זה כמעט לא קורה. מאז ומתמיד, כל החלונות עם אמצאי האפלה, כלומר, מסך אטום בנוסף לוילון, או תריס. כך אפשר לישון טוב בכל שעה. וטוב עושה את להציג בעיות משאלות והערות, אני מקוה לראות פה עוד ועוד. ליל מו

למעלה