דברים מעצבנים שהורים אומרים-

דברים מעצבנים שהורים אומרים-

נכון אתם מכירים את כל החארטות האלה של ההורים שגורמים לכם להקיא?
אז הנה המקום והזמן לבוא ולמחות על כך!!! אז זה מה שעושים כל אחד פשוט יכתוב את הדברים הכי נוראיים שההורים שלו יכולים להגיד לו וככה כל השאר יראו כמה מצבם בבית הרבה יותר טוב...

Alinush182*

New member
לי יש מלאאאאאאאאאאאאאאא

ואלא משפטים אמיתיים שההורים שלי אמרו לי:
למה קיבלת רק 92?!?! למה לא קיבלת 100?!?!? תתביישי לך! תשובה: 92 זה ציון מצויין!!!!!!!
למה את יוצאת עם סטרפלס?!? תשובה: בואו באמת נחשוב למה.....
בא לך לקחת שיעורים פרטיים? תשובה: אני התלמידה הכי טובה בכיתה!למה לי שיעורים פרטיים?!?!?
מתי כבר תסדרי את החדר? תשובה: מחר אמא, מחר.......יא רייט....
למה את לא אוכלת בערב???. תשובה: כי אולי אני בדיאטה......וחוץ מזה בפעם האחרונה שאכלתי את ה"אוכל" הזה, הייתם צריכים להזמין אמבולנס...... וזה....... גודבייייייי

וגם לי יש כמה:

1. אני לא כספומט
2. אני לא נהג/ת מונית
3. מתי לחברות שלך מותר לחזור הביתה???!
4. אז מה אם לכולם מותר..
5. תנמיכי!
6. נו מהר, אסור לך לאחר לבי"ס
7. נו, שניה תזרקי ת´פח, המורה לא תכעס אם תאחרי רק בכמה דקות
8. לאן את הולכת?
9. מתי את חוזרת?
10. תהיה קצת בבית
11. תצאי קצת החוצה

לי יש את המשפט

"את כבר גדולה!!! עוד מעט מוצאים לך חתן" תשובה: "אבא אני כולה בת 17, ואם תמשיכי להציק אין נכדים!!!"

אל תגיד שמנים....

תגיד....שההורים שלהם אמרו להם "אם לא תאכל יבוא שוטר" והם האמינו... אני אישית....הדבר הכי שנוא עליי...הוא...שההורים שלי אומרים לי להשקיע בלימודים כי אחרת אני יהיה מנקה רחובות....לא רוצה להיות מנקה רחובות!! לא רוצההה!!! די די תפסיקו להגיד את זה...

משפטים מרגיזים שהורים אומרים- אממממ

כל היום היית בבית לא יכלת לנקות קצת?????. זה הכי מרגיז! אז מה?????? עד שיום אחד לא הלכתי לביצפר אני צריכה לנקות????????????????!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!! אאאאאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז,ששששששששששש

תום צר לי לבשר לך

אבל שרגא מת
אבל אנחנו מתגברים יש לנו חתולים יפיפיים
וכוורת קטנה ממש מגניבה על עדן החלון
(אין תמונה של דבורה אז פרח זה סימלי)

אוו חבל...

כן, את החתולים, רק אחרי שכתבתי את ההודעה נזכרתי שיש לכם כמה אלפים בבית.. אז אני רוצה לציין שגם אותם אני אוהבת מואד מאוד מאוד

כמה אליפים../images/Emo6.gif זה מצחיק

אני מתחילה להרגיש כמו איזה בתולה זקנה עם מיליוני חתולים סובבים אותה

טוב אבל בואי נחזורר לנושא המקורי

שלא ימחקו לי את השירשור... ההורים שלי גם אף פעם לא יזכרו שאני לא אוהבת פטריות או שזה הסוודר שאת הכי שונאת והם בכ"ז קונים לך אותו הם תמיד יזכרו מתי את לוקחת מהם כסף וגם כמה

כן כן..... ../images/Emo108.gif

יש את אינגה, ואת אמא שלה חתולה..... (מקורי..) ואת כול משפחת החתוליים!

בקשר לתצאי קצת החוצה...

אני הייתי מתחילה קצת לדאוג.. הורים אומרים לי לצאת החוצה...באסה...

האמת לי לא אומרים את זה

כי אני כל היום לא בבית...(עסוקה קצת..) ואומרים את זה יותר לאחים הקטנים שלי שלא ישבו וירקבו מול המחשב או הפלייסטיישן, "תצאו לנשום קצת אויר !!" למשל..

למעלה