דברים משפרי איכות חיים

דברים משפרי איכות חיים ../images/Emo45.gif

לפני בערך יומיים הוספתי למחשב חיבור אינטרנט חילופי. (כלומר ספק אחר - התשתית נשארה.). הסיבה העיקרית לכך היתה, כמה שפל, שלא יכולתי להשתמש בתוכנות לשיתוף קבצים. אני לא מורידה היסטרית, אבל לפעמים נדבקים לי שירים אקראיים שאני נורא רוצה להשיג.בקיצור - הורדתי איזה שיר צרפתי שכל הזמן זמזם לי בראש - וזה היה נורא כיף. זה הרגיש נחמד - כאילו הוספתי עוד משהו קטן שהופך את החיים בדירה לנעימים יותר. וזה הזכיר לי שדרוגים מאסיביים יותר, מן העבר, שבאמת חוללו תמורה באיך שהדירה הרגישה: למשל הפעם הראשונה שהיו לנו כיריים עם גז. עד אז היה רק טוסטר אובן (וטוסטר להכנת סנדוויצ'ים משולשים) - ואי אפשר היה לבשל כמעט כלום. מהרגע שהגיעו הכיריים - פתאום אפשר היה להכין אוכל חם, פתאום היה מה לבשל. זה היה שיפור עצום באיכות החיים. כמובן, היו עוד דברים, אבל עכשיו אני אפנה את השאלה אליכם: אילו דברים הוספתם או שיניתם בסביבת המגורים שלכם - אשר גרמו לתחושה של שיפור באיכות החיים בדירה

יוֹאב

New member
אינטרנט עוד אין לי בדירה. גם מחשב

עדיין אין לי. שמתי מנורת פלוראסנט ירוקה בשרותים, בניתי לאיציק הדג שלי (דג קרב) מן 'שכונת מגורים' בסלון, הנחתי 2-3 עציצים של נענע ולואיזה בסלון, שמתי מיני בר במרפסת של החדר שלי, חיברתי נקודת כבלים דיגיטל גם כן במרפסת, ושמתי נרות קטנים על החלונות. זה בשליף.

JustMeNow

New member
אני בזבזנית...הוספתי הרבה

עשיתי מנוי לאינטרנט (לא יכולה בלי פורום יוצאים מהבית...) כבלים דיגיטל (לא יכולה בלי ביפ) עיתון בוקר ו"את" (מכורה למילה הכתובה) מערבל מזון (יופי לקציצות ירק ומרקים) מנורת שולחן (שאני אוכל לקרוא במיטה לפני השינה ולא לקום בשביל לכבות את האור) טוסטר (מכשיר מושלם להכנה מהירה של אוכל) נראה לי שזהו...

SPnage

New member
כלב ../images/Emo107.gif

אמנם של השותף ויש כבר אחד אצל ההורים, אבל אין כמו ההרגשה שמישהו מחכה לך בבית (שתוציא אותו).

קישקוש

New member
השיפור באיכות החיים שלי:

דבר ראשון ששיפר את חיי באופן משמעותי ביותר- מעבר דירה. <להזכירכם- עברתי לפני כ 3 שבועות לדירה חדשה עם 2 שותפות> השדרוג שאחריו היה לקנות מחשב (יותר נכון- מסך למחשב שאחי הוריש לי) ושולחן למחשב. השידרוג הבא יהיה האינטרנט.. נכון להיום אני גולשת מההורים, אחת לשבוע.. השותפות שלי, לעומת זאת, השתדרגו בסיר לפסטה. כזה עם מכסה שיש בו חורים ושיש לו נעילה למכסה, כך שלא צריך להחזיק את המכסה שלא יפול כמנסים לסנן את המים מהפסטה, ולא צריך ללכלך את המסננת הביתית.. שווה לקנות כזה! :)

לאחרונה הצטיידתי בסדין חשמלי.

בדירה שלי מאוד קר, כי הבית מונח על האדמה, וסדין חשמלי ממש נחוץ ומשפר מאוד את איכות החיים. ועוד מבית היוצר הפרטי שלי - חוות תבלינים קטנה. גם יפה וגם טעימה לבישולים וחליטות תה. ואם חשבתי בהתחלה שאי אפשר בלי טלוויזיה, אז היום אני דווקא שמחה על כך - העדרה של הטלוויזיה פשוט שידרג לי את החיים, ואני לא מתגעגעת בכלל.

Benjamin Turner

New member
לא כל כך קטן, אבל:

אינטרנט מהיר (תענוג צרוף)
מייבש כביסה (שלום ולא להתראות לימי סחיבת הכביסה למעונות הטכניון)
מערכת ישיבה (סוף סוף יש מקום לאחת כזו, ואפשר לארח אנשים ללילה בלי דאגות)
דלתות (טוב, אז לא הוספתי אותן, הן הגיעו עם הדירה, אבל מה שחשוב הוא שלאחר ארבע שנים וחצי של מגורים בדירה נטולת דלתות וברוכת חייעס קופצניים, הגעתי אל המנוחה והנחלה)

לקשמי

New member
איכות חיים

אצלי דווקא איכות חיים מתקשרת עם אורח חיים בריא, תזונה נכונה, פעילות גופנית והכי חשוב אמונה. אז מה שהוספתי לדירה שאני גרה בה שגרם לי להרגיש שיפור באיכות החיים היא פינת המדיטציה שלי. הדירה הקודמת שגרתי בה היתה ממש קטנה וכשהתחלתי לתרגל מדיטציה לא יכולתי לעשות בה פינה שתוקדש במיוחד לזה. כשעברתי לדירה הנוכחית שלי, אז בזמן הסידור של הריהוט וכו', לקחתי פינה שהחלטתי שתוקדש למדיטציה היומית ואני בהחלט מרגישה שזה עוזר לשיפור איכות החיים שלי, עד כמה שזה יישמע מוזר.

laife

New member
דברים קטנים:

צבעתי את החדר בתכלת שמתי לונגים של מכבי ת"א כדורסל החדר הפך אוטומט לכיפי יותר.

איתי ג

New member
לא רוצה להשוויץ (טוב קצת כן) אבל

בחודש האחרון החלפתי שותפה, ולכבוד זה החלפתי ספק אינטרנט הקמתי רשת מחשבים בינינו, התקנתי כיריים חשמליות לגז, והכי חשוב שמתי מקרן קולנוע ואני מקרין על מסך ע-נ-ק. איזה שדרוג! אה, אגב אני איתי, חדש בפורום

למעלה