אהמ
אני לא אוהבת שאימא יותר מדי מתערבת אני לא אוהבת שהם חושבים שהם מבינים יותר טוב ממני אני לא אוהבת שאבא מפקפק בי כשאני אומרת לו שאני כן יכולה אני לא אוהבת שאבא לא מספיק מאמין בי ושולל אותי מראש אני לא אוהבת שאבא לא נותן לי את ההיזדמנות אני לא אוהבת שאימא לפעמים לא בוחלת באמצעים כשאנחנו באמצע ריב אני לא אוהבת שאימא מתעצבנת סתם כשאני בכלל לא אשמה אני לא אוהבת שאימא דואגת יותר מדי ולא ישנה בלילה עד שאני חוזרת אני לא אוהבת שאימא נבהלת כל כך כשבסך הכל קיבלתי מכה קטנה אני לא אוהבת שאימא נוגעת לי בדברים אני לא אוהבת שהם מסיקים לעצמם מסקנות לגבי בלי לשאול אותי אם זה נכון אני אוהבת איך שאימא אוהבת אותי כל כך הרבה אני אוהבת איך שהיא שמחה לראות אותי כשאני חוזרת מטיול אני אוהבת לראות את הדאגה לאבא בעיניים למרות שהוא לא מבטא את זה במילים אני אוהבת לשמוע את הקול שלו באמצע הלילה כשהוא שואל אם לקחתי מפתח מפתח אני אוהבת איך שאימא מסדרת את האוכל בדיוק כמו שאני אוהבת אני אוהבת שאימא נכנסת בשקט בשקט לחדר ביום חורפי קריר ושמה עלייך עוד שמיכה אני אוהבת את הפרצוף של אבא אחרי שאני מוכיחה לו שכן הצלחתי אני אוהבת איך שאימא מאמינה בי למרות הכל ותמיד דואגת לאמור לי אני אוהבת את הנשיקה והחיבוק שלה אני אוהבת שהיא תמיד דואגת לארוחה חמהה בבית אני אוהבת כשאבא מתקשר במיוחד מהעבודה רק כדי לשאול לשלומי אני אוהבת כשאימא נלחמת בכולם רק בשבילי אני אוהבת ולפעמים לא אוהבת אבל האהבה תמיד גוברת על הכל.