דברים נוספים שאנחנו אוהבים/שונאים

orca girl

New member
הממ..

אוהבים: שהם נורמליים [[[[= שונאים: שהם מזלזלים בטענות שלי חושבים שאני קטנה צועקים ורבים עם בני משפחה זה הכי מרגיזז... ]= ועוד...

Adiya

New member
מה שלי מציק זה...

שתמיד ההורים שלי לא חושבים שיש לי דעה משל עצמי ז"א. . אם אני חושבת ככה הם תמיד יתנו סיבה שזה בגלל שחבר שלי חושב ככה וזה כל כך לא נכון.. ותמיד הם עושים לי את זה אפילו שאני כבר בת 18 ואולי לא כל כך גדולה.. אבל גם לא כל כך קטנה:) מה עוד.. שהם דואגים יותר מידי. .זה מציק.. ומרחיק

אוהבת...

שאמא שלי, כשאני צריכה, מוכנה לעזוב את הכל (בדר"כ), ולבוא לעזור לי בבית ועם הילד שלי.
לא אוהבת (ואף פעם לא אהבתי), שהיא משתפת את כל הסביבה בדברים שאני מספרת לה.

Breaking Wave

New member
אהמ

אני לא אוהבת שאימא יותר מדי מתערבת אני לא אוהבת שהם חושבים שהם מבינים יותר טוב ממני אני לא אוהבת שאבא מפקפק בי כשאני אומרת לו שאני כן יכולה אני לא אוהבת שאבא לא מספיק מאמין בי ושולל אותי מראש אני לא אוהבת שאבא לא נותן לי את ההיזדמנות אני לא אוהבת שאימא לפעמים לא בוחלת באמצעים כשאנחנו באמצע ריב אני לא אוהבת שאימא מתעצבנת סתם כשאני בכלל לא אשמה אני לא אוהבת שאימא דואגת יותר מדי ולא ישנה בלילה עד שאני חוזרת אני לא אוהבת שאימא נבהלת כל כך כשבסך הכל קיבלתי מכה קטנה אני לא אוהבת שאימא נוגעת לי בדברים אני לא אוהבת שהם מסיקים לעצמם מסקנות לגבי בלי לשאול אותי אם זה נכון אני אוהבת איך שאימא אוהבת אותי כל כך הרבה אני אוהבת איך שהיא שמחה לראות אותי כשאני חוזרת מטיול אני אוהבת לראות את הדאגה לאבא בעיניים למרות שהוא לא מבטא את זה במילים אני אוהבת לשמוע את הקול שלו באמצע הלילה כשהוא שואל אם לקחתי מפתח מפתח אני אוהבת איך שאימא מסדרת את האוכל בדיוק כמו שאני אוהבת אני אוהבת שאימא נכנסת בשקט בשקט לחדר ביום חורפי קריר ושמה עלייך עוד שמיכה אני אוהבת את הפרצוף של אבא אחרי שאני מוכיחה לו שכן הצלחתי אני אוהבת איך שאימא מאמינה בי למרות הכל ותמיד דואגת לאמור לי אני אוהבת את הנשיקה והחיבוק שלה אני אוהבת שהיא תמיד דואגת לארוחה חמהה בבית אני אוהבת כשאבא מתקשר במיוחד מהעבודה רק כדי לשאול לשלומי אני אוהבת כשאימא נלחמת בכולם רק בשבילי אני אוהבת ולפעמים לא אוהבת אבל האהבה תמיד גוברת על הכל.

למעלה