דברים נחמדים לדעת על הפפרס

דברים נחמדים לדעת על הפפרס../images/Emo140.gif

*פלי מפחד מנהיגה * ג'ון אוהב לנשוך אנשים * אנטוני אוהב פופקורן עם מרשמלו
* השיר venice queen נכתב על אימו של אנטוני *ליום ההולדת של ג'ון הביא לו פלי 3 חשפניות * כשפלי היה בן5, הוא מת לכמה שניות מוות קליני *אנטוני אלרגי לחתולים וכלבים *אבא של פלי כמעט הלך מכות עם ג'ון במהלך חזרות כשהיו צעירים * צ'אד היה בעל סניף של פיצה האט * אנטוני אינו מכחיש שהתמזמז עם גברים בעבר * ג'ון שונא ספרים * ג'ון מאוד מעונין ברעידות אדמה * הלהקה משתוקקת להקליט שיר עם הזמרת פינק. * צ'אד מסרב להשאר לבד בחדר עם ג'ון סתם מצאתי את זה וגיליתי דברים חדשים ונחמדים לדעת ורציתי לשתף. ^__^

dafnaleh

New member
ובכן,

גם אני אוהבת לנשוך אנשים. השיר וניס קווין נכתב, עד כמה שאני יודעת, אודות זאת שעזרה לאנת'וני להיגמל מסמים, בעוד כל שאר הלהקה התאהבו בה גם הם (גלוריה). למה הם רוצים להקליט שיר עם פינק? מה מיוחד בה?

lollapalooza

New member
פלי מפחד מנהיגה../images/Emo35.gif פלי../images/Emo35.gif

בטוח
אבל זה הוא שנוהג בקליפ של BTW. וזה באמת הוא. אני יודעת שג'ון לא נוהג. הו וול. נאמ ולאנתוני יש כלב, לא
ו- venice queen ממש לא נכתב על אמא שלו. מאיפה הבאת את הידיעות האלו
אה כן- נשוך אותי, ג'ון

Shpitz

New member
הרגת אותי !

" צ'אד מסרב להשאר לבד בחדר עם ג'ון" חחחחחחח נשפכתי על הרצפה כשקראתי את זה. מה שכן אני שמח שהאליל שלי גם שונא ספרים. אני לא מרגיש לבד יותר בקטע הזה !

FLEA OWN

New member
טוב דבר אחד

בחיים אבל בחיים לא להעמין למה שכתוב במגזינים רשמו שם שפינק פלויד זה פופ

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif כופרים../images/Emo70.gif

וצ'אד ממש מופרע, הייתי מתה להיות לבד עם ג'ון באותו חדר

אבל אמרת...

טוב לא חשוב מה זה משנה מי כותב ראשון? ממילא זה לא ישנה שום הרגשה רעה מלפני כמה מיליוני שנים. עליתי על משו, כשנסענו באוטו שלשום וחיברתי את הדיסקמן לאוטו כדי שכולם ישמעו קלאש ו.. וגם רד הוט, אז זה מוזר, למה נתנו לג'ון לנהוג בסקאר טישיו וביי דה וואי הוא לא נהג, הוא מסוכן בסביבת אנשים. רק שלא ינשוך אותי ב...

lollapalooza

New member
הה../images/Emo35.gif

אני
מה אמרתי
לא הבנתי אותך כ"כ. גם אני תהיתי למה הוא נוהג בסקאר טישו. הוא בכלל לא נוהג. בחיים, ז"א.
אה כן- ושינשוך איפה שהוא רוצה. נשוך אותי, ג'ון
(זה הולך להיכנס לחתימה שלי
)

lollapalooza

New member
אממממ...

Bite me לא עובר טוב בתרגום, זה יוצא "קפוץ לי". אז לא. שימו לב לחתימה המשודרגת.

lollapalooza

New member
כן אבל

הוא גר בלוס אנג'לס, רעידת אדמה כמו שהייתה פה לא הייתה מזיזה לו את קצה העפעף השמאלי...

למעלה