דברים קטנים - אך מתרידים

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
דברים קטנים - אך מתרידים

יש לי רעיון על מה יהיה הדבר הראשון - או איפה שהוא שם ברשימה, שנדרוש ברגע (זאת אומרת- אם) יהיה לנו כוח בחברה: הגיע הזמן שאת כל הסצנות המיניות בסרטים - שנימצאים שם סתם ללא שום קשר לעלילה, ואולי גם כאלו אם קשר, שיכניסו לתוך סלייס נפרד בתוך הסרט של הDVD - כך שיהיה אפשר פשוט לקפוץ לסצנה הבאה. במקום שנצטרך להריץ אותה במהירות קדימה ולדעוג כל הזמן שלא נפספס חצי סרט כך.

queen helen

New member
זה ממש מפריע לך?

לי כמעט ולא, בעיקר אם זה קשור לעלילה. לדוגמא - אם יום אחד יעשו סרט על הנשיא קצב, זה יהיה מאד רלוונטי...

p019

New member
לפעמיים

אם זה קשור לעלילה אז זה בהחלט סביר. אבל אם זה לא - מרגיז אותי שהם מתעקשים להכניס את זה. זה כאילו שהם חושבים שהסרט בפני עצמו לא מספיק טוב - אז הם צריכים להוסיף משהו שימשוך אנשים לראות. לפחות סוג מסויים (99%) של אנשים.
ואני בהחלט לא מבינה למה אני צריכה לראות את השטות הזו. אם כי כניראה בשלב הזה אני צריכה להבין שהסרט כבר לא אומד להשתפר ופשוט להפסיק לצפות. ובקשר לקצב. נכון שלא צריך להחליט על אשמתו של אדם לפני שהוא נשפט - אבל מבחינתי כבר מיזמן הוא לא הנשיא שלי. תודה.

651595

New member
../images/Emo32.gif הנשיא קצב

הנשיא קצב מזמן כבר היה צריך להיות מחוץ לבית הנשיא, למרות שלא הוגש כתב אישום הנשיא קצב א ש ם !!! הוא אשם בכך שכל המדינה מתבזה, הוא מנצל בצורה ציני את מוסד הנשיאות. הוא גורר אותנו לעימותיים בין עורכי דין שונים, מנצל את מעמדו כדי לקבל זמן שידור בילתי מוגבל (מה שאין כן לצד השני) וכן, הוא היה צריך להיות כבר היום-בכלא! לפני הגשת כתב אישום! הוא אדם מסוכן, שמנצל את נקודות התורפה של החוק ושל המצב הקיים כדי לאנוס ציבור שלם בתקשורת למטרותיו האישיות. כל גבר אחר שהיה לפני הגשת כתב אישום בעברות כאלה היה נמצא במעצר עד תום ההליכים, אין שום סיבה שזה לא יהיה חל על הנשיא משה קצב.

p019

New member
תגובה

אני לא חושבת שהוא צריך להיכנס לכלא ללא משפט, אבל אני מסכימה איתך שהוא עושה שימוש ציני ואכזרי במוסד הנשיאות. משתמש בו כדי להימנע ממשפט צדק ומבזה את הנשיאות והמדינה במעשיו. ובנוסף לכך הכנסת נותנת לזה יד. אין גבול כמה נמוך יחולים לרדת המכהנים בתפקידם?

651595

New member
אני חולק על הדיעה שלך

בואי נעזוב את הנשיא,וניקח לדוגמא גבר ממוצא ערבי מובטל שיש נגדו חשדות מ4 נשים שונות, אין נגדו עדיין שום כתב אישום, האם המשטרה תימנע מלעצור אותו עד תום ההליכים? האם המשטרה תיתן לו להיות חופשי עד סוף המשפט? הנשיא מנצל בצורה מחפירה את הנשיאות, ומנצל את החסינות וכל מה שכרוך בכך, האם זה לא סיבה מספיק טובה כדי להבין עם איזה אדם מתמודדים איתו? אחת הסיבות לעונש זה כח ההרתעה,וחינוך לציבור הרחב שלא יעשו מעשים פלילים, מה הציבור לומד מצורת ההתנהגות של הנשיא?

p019

New member
זכותך

אם כי לא מצאתי הבדל בין הדעות שלנו.

651595

New member
יש הבדל

לטעמי צריך לנהוג בנשיא כמו בכל אזרח כשזה מגיע לנושאים פלילים. לא להחמיר יותר ולא להקל, דין שווה לכולם. ומאחר שכל חשוד אחר בעברות כאלה היה נימצא במעצר עד תום ההליכים, אני לא רואה מדוע הנשיא יושב בביתו, ואם הוא יושב בביתו,אז כל אזרח חשוד במעשיים של עברות מין ישב בביתו. לדוגמה-היום בחדשות מדווח על סבא שחשוד שבצע מעשים מגונים בנכדתו, האיש מכחיש, אבל הוא עצור. מה ההבדל?

למעלה