דברים קטנים שמוציאים אתכם מדעתכם.

Benn Is Kane

New member
דברים קטנים שמוציאים אתכם מדעתכם.

היום דפדפתי במעריב לנוער, ופתאום ראיתי כתבה על... פורקיופיין טרי. בתהחלה התלהבתי שמסקרים את האלבום החדש בעיתון נוער, כי לכו תדעו, אולי זה יביא קהל חדש ללהקה... אני מתחיל לקרוא, הכל טוב ויפה, עד שמגיע קטע שהוציא אותי מדעתי "סטיבן ווילסון, שלא מזמן הוציא את אלבומו השני עם בלאקפילד, כבר חוזר אלינו עם האלבום השלישי על להקתו פורקיופיין טרי... אחרי שבאלבום האחרון מלפני 10 שנים, שנשמע כמו פינק פלויד, הפעם קבלנו אלבום כבד יותר...". הדבר הראשון שעשיתי, זה לשלוח אימייל לכותב, ואמרתי לו שיתחיל לעשות קצת ריסרץ', ושיעבוד כמו מקצוען. כי לפי מה שאני יודע, יש ללהקה 9 אלבומים, ולא 3, כמו שהוא ציין. אה, וכמובן שלא היה סיקור על האלבום, אלא רק ש"יש שם שיר שאורכו 17 דקות ו-40 שניות, והשיר הכי קצר הוא של 5 דקות". מאוד רציני, מאוד מקצועי. העיתון הזה צריך לחפש כותבים חדשים...

Tin Doll

New member
../images/Emo6.gif מה אפשר לצפות, עיתון נוער.. ../images/Emo3.gif

עיתון ילדים יותר נכון

handlessman

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אני הייתי רואה את זה הייית מתחרפן... הייתי הולך אליהם עד למשרדים עם רימון עם ניצרה שלופה ו... גררר... טוב הגזמתי.. ולעניין - באמת מעצבן, החוסר מקצועיות והזלזול. אני בספק אם הם ידעו מה המטרה שלהם כשהם כתבו את זה... זה לא היה המלצה על האלבום לפי מה שהבנתי, וגם לא סוג כלשהו של ביקורת. מעניין באמת מה הוא יגיב - אם כן, אל תשכח לפרסם פה את התשובה שלו! (בטח לא תשכח)

Benn Is Kane

New member
אני עדיין מחכה לתשובה ממנו.

יש לי תחושה שאני לא אשמע ממנו...

handlessman

New member
אחחח מי כמוני בעל ניסיון מר בעסק הזה

יוצא לי יחסית לשלוח הרבה מיילים רשמיים, הרבה מהם תלונות, ובהרבה מהם לא החזירו לי תשובה

handlessman

New member
וואלה? רוצה לשתף?

שאני אבין, זאת אמורה להיות סוג של קטילה?

LightbuIb sun

New member
דור

די, את קולטת אותו על..הכל בערך:\ זה מה זה מעכיר את האווירה

Musedol

New member
את האמת שזה לא היה בקטע של לקטול

תראה מה הוא אמר : "יוצא לי יחסית לשלוח הרבה מיילים רשמיים, הרבה מהם תלונות, ובהרבה מהם לא החזירו לי תשובה" זה לא בקטע של לקטול, זה בקטע של אם הוא שולח כלכך הרבה מיילים של תלונות, למה הוא מצפה שיענו לו?

handlessman

New member
אוקי זה לא כל כך הרבה, אולי הגזמתי קצת...

וחשבת על האפשרות שזה לא לאותו אחד? חלק ענו וחלק לא... בונא בסה"כ באתי לתת דוגמא מעצמי, לא לפתוח פה איזה "דיון" על זה

Benn Is Kane

New member
כן, ועד היום לא פרסמו את הראיון איתי!

אחרי שנאלצתי לעמוד באמצע הרחוב עם הצלם האידיט הזה שחשב שאני מתאבק ולחטוף סופר-קיק לפנים מעמרי, לא מפרסמים את הכתבה בכלל....
.

FrecCo

Active member
חחחחח. לא פירסמו אותה כי לא שלחתי אותה

היו בעיות טכניות בגלל שהיא הייתה חייבת להיות עם "מכת מדינה" שעלתה אז והיו שם בעיות וזה, אז בסוף כל הכתבה לא עלתה. אבל שטויות, היה צחוקים.

Apoca1ypse

New member
Trains...

בין כל הדיסקוגרפיה הנהדרת של פורקיופיין קשה למצוא ריף וסולו גיטרה אקוסטית כל כך מדהים יחד עם הכפיים לקראת הסוף, דבר מושלם...ושאף פעם לא נמאס

למעלה