דברים שאם כולם יבינו, זה ישפר את הבנתם במשחק

דברים שאם כולם יבינו, זה ישפר את הבנתם במשחק

היות ויש בין חברי הפורום כאלו שהחליטו לחנך את חבריהם בנוגע לדרכי המשחק, החלטתי שגם אני אתרום ואסביר כמה דברים שיעזרו לכם להבין את המשחק טוב יותר ולהשפיע עליו בצורה מושכלת יותר: 1. רק האנשים שבתוך הוילה משתתפים במשחק 2. אולי גם תייסיר* *ואם כבר תייסיר, רק אני שמתי לב לכמה מצחיקה העובדה שאחריי שנים של סטריאוטיפים על ערבים והמאבק להפריך אותם, תייסיר בחר להפגין את נוכחותו בבית דווקא בזריקת אבנים? 3. פירוש צירוף האותיות SMS בעברית פירושו מסרון* *לא ידוע לי מה פירושו באנגלית. 4. את עינב בובליל אפשר לזהות עפ"י החזות המזרחית והציצים הגדולים 5. גם את יוסי. 6. כששפרה מפליצה זה כי היא מנסה לשחק אותה אינטיליגנטית. 7. את הגיל של שפרה אפשר לספור עפ"י מספר הצמיגים שלה. 8. את שחר ניתן לזהות עפ"י העובדה שהוא הגדול והמנופח ושכל יום בלי 8 ארוחות ושייקים וכמות טונה שיכולה להאכיל חמישה דולפינים במשך חודש הוא מתחיל להידלדל. תוך חודש ניתן יהיה לזהות אותו בכך שהוא האחד שנראה כמו יוסי בובליל רק בלי שיער. 9. ההצבעה היא באמצעות הטלפון הסלולרי 10. טלפון הוא הדבר הזה שכשאתה מרים ולוחץ על הלחצנים המתאימים, אתה שומע אנשים שלא נמצאים בחדר. אתה יודע שהוא סלולארי כי זה עובד גם כשאתה יוצא מהבית. 11. אם אתה שומע קולות של אנשים שלא נמצאים לידך, ואין טלפון בקרבתך, אנא פנה ליעוץ מקצועי, אין ביכולתו של הפורום או רצח בהבנה לסייע לך. 12. לא משנה כמה תבקשו, ארז טל לא יעשה לכם ילד. 13. לקוראות שפרה/ונסה/לאון/אינה - הצבר הוא צמח קוצני. אמנם לאחר מאמצים והשקעה ניתן להתיישב עליו, אבל לרב מגלים שזה לא שווה את הכאב והמאמץ. 14. אם המועמד שהצבעתם לו עזב את הבית, זה אומר שלא הצבעתם טוב מספיק. כדאי לכם לשבת בפינה ולחשוב על מה עשיתם לא בסדר. 15. אם יוסי בובליל עזב את הבית, זה אומר ששיטת ה"הוא המועמד האהוב עליי, אבל יש מספיק פראיירים שיצביעו לו במקומי, אז במקום, אני אצביע לשפרה כדי להעיף את שי" נכשלה. 16. אתה גם יודע שהיא נכשלה אם שפרה קיבלה מספיק SMSים כדי להרגיש שהיא יכולה להודות לך, השולח, עליהם. כעת עליך לשבת בפינה ולחשוב על מה עשית לא בסדר. 17. גם אם יכניסו עוד 40 דיירים לבית האף הגדול, נבדק והוכח שלפחות 30 מהם יהיו דוגמניות ואף לא אחת מהם תהיה כוסית. 18. לפחות במפרץ האהבה היו חכמים מספיק להעיף את הצרפתיה כבר בפרק הראשון... 19. גם אני לא יודע איך קוראים למבוגרת הזאת שלא עושה כלום, ומה תפקידה בכל המשחק. 20. הבריכה היא הדבר המרובע והרטוב ששוחים בו מקווה שעזרתי בהבנת המשחק שלכם, ומצטער אם מישהו נפגע/נעלב/חשב שזה לא מצחיק

jaycom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בואנה באמת הצלחת להצחיק אותי... ב-5 הייתי על הריצפה

carmit4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי במספר 5: "גם את יוסי"

../images/Emo45.gif

שנון ויפה (למרות שבמספר 7 ירדת נמוך מדיי).. והנה אני מקפיץ באותה הזדמנות..

jaycom

New member
מה ההבדל בין 5 ל-7?

כשיורדים על הציצים של יוסי זה בסדר... אבל שיורדים על המשקל של שפרה זה לא בסדר... למה בכל שרשור אתם מחפשים את השליליות? אני מת על יוסי והתפוצצתי מצחוק שקראתי את 5 קח בקלות..

אין מה להשוות

ולקחתי בקלות לדעתי זה הרס במעט את התחכום והשנינות בהודעה זה הכל..

התשובה נמצאת בשאלה עצמה..

סתם לא, אבל תמיד רציתי להגיד את זה.. דבר ראשון, להגיד לגבר שיש לו ציצים זה לא פוגע כמו להגיד לאישה שיש לה צמיגים.. דבר שני, השאלה היא גם איך יורדים.. בעוד שמספר 5 נכתב בהומור של שנינות, מספר 7 נכתב כאילו על ידי ילד בכיתה ב'.. בלי טעם ובלי ריח דבר שלישי, אין טעם להמשיך.. זאת הדיעה שלי, יש שיסכימו ויש שלא..

jaycom

New member
אוקיי

"להגיד לגבר שיש לו ציצים זה לא פוגע כמו להגיד לאישה שיש לה צמיגים.." לא מסכים נו באמת.. זה אישי לגמרי.. אם היו לי ציצים הייתי מה זה נעלב אם צוחקים על זה... זה שספציפית ליוסי זה מעניין תתחת ולשפרה זה כנראה משהו רגיש זה לא טיעון נכון לדעתי כי גם ככה הם לא רואים את זה אז מה הקטע.. בקשר לזה ש-5 נאמר בהומור ו-7 לא.. לא מסכים. אני חושב שהכל נאמר בהומור.. לפחות ככה לקחתי את זה.. וזאת דעתך ואני מכבד אותך, סך הכל באמת רציתי לדעת מה ההבדל.. זה לא היה בתוקפנות או משהו.. באמת באמת לא הבנתי מה ההבדל.. שוב, כל אחד ודעתו..

KINGAR

New member
../images/Emo9.gif

שנון ביותר ניתן להוסיף 21. אם אתה מסתובב בביתך כועס וזעוף כי המועמד השנוא אליך קיבל יותר מדי זמן מסך ,זה הזמן לגשת ליעוץ מקצועי או לפחות למצוא לעצמך חיים משל עצמך.

MineraL

New member
ד"א אם כבר זה שנון (אזהרה - הומור שחור בפנים)

לא ידוע מי ימות ראשון, יוסי בובליל או לאון.

אתיאב

New member
למה לעייף אותי ככה?

האהבל הקודם חפר לנו מספיק וההסתלבטות עליו מעייפת ולא מצחיקה

טלטוש

New member
אהבתי, נהניתי הצחיק אותי

ולכן אני מקפיצה לך את ההודעה כדי שכולם יוכלו להנות ממנה.

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif אתה גדול

אני אלך לשבת בפינה ולחשוב מה עשיתי לא בסדר (סעיף 20) SMS זה Short Message Service (תודה, באמת הגיע זמן לברר מה זה אומר)

יNOT

New member
../images/Emo8.gif אם כבר ניסיון לחינוך אז לא דברים כפשוטם

1. כן רק האנשים בתוך הווילה משתתפים במשחק , תלוי איזה משחק מדובר. ניתן לטעון שגם את משתתפת במשחק , את היא זו ששולחת SMSים (בתקווה את אדם חכם יותר מזה ) , את היא זו שרואה את התוכנית, ואת היא חלק מהניסוי הסוציולוגי. לצדך עומדים היח"צנים , ה"כתבות" וכל שאר הבלה בלה , שנועד לגרום לך להנאה מהמשחק שאת לוקחת בו חלק. 2. תייסיר לא זרק את המכתב , זה כבר הובהר , זה גם לא הגיוני יותר מידיי , בנוסף ההפקה בחרה ליצור כתבה פיקטיבית לאחר האירוע בשביל לאשר את השקר שסיפרו לך (רק להזכירך ) כל השאר היה מבדר , למרות שהיה אפשר להסתדר גם בלי הירידות על המשתתפים בתוכנית

למעלה