דברים שאנחנו אוהבים/שונאים בילדים

דברים שאנחנו אוהבים/שונאים בילדים

שלנו. האמת היא, שאי אפשר לשנוא ילדים (לדעתי), גם אם לפעמים בא לנו "להרוג" אותם. וגם אם יש הורים שאומרים לילדים שלהם שהם שונאים אותם. אז מה קשה לכם בגידול הילדים שלכם, איפה הם "מציקים" לכם, מתי הייתם רוצים שהם יבינו גם אותכם ולא רק אתם אותם? זה המקום לשפוך את הלב!

ארליכית

New member
לאמא שלי קשה...

המממ... אני מניחה שלאמא שלי קשה שאני לא לוקחת יוזמה, קשה לה גם שאני מתעצבנת לפעמים וגם קשה לה נורא בגלל שאני לא מתה על חבר שלה...

אורזיגל

New member
קשה לי כש...

כאשר אני מגלה בהם תכונות לא טובות כמו שלי, כמו עקשנות כשמתחצפים כשחושבים שאני צריכה לעבוד בבית בלי סוף, לתת לכולם תשומת לב ולי לא נשאר כוח בשביל עצמי... כששוכחים שגם אני בן אדם, שצריך ללכת לשירותים לפעמים....אני מתאפקת שעות כשהגדול מתייחס בחוסר כבוד ל-2 הקטנים יותר כשמשקרים, למרות שכמעט תמיד אני מגלה את השקר כשמזלזלים בלימודים, למרות שביה"ס כייפי ולא מלחיץ העייפות, מרוב דאגה לכולם, לארגן הכל, שהכל ידפוק כמו שצריך, לא ישנה מספיק, לפעמים פשוט מתמוטטת מעייפות וקצת על עצמי... נשואה, ממושב בצפון הארץ, אמא ל-3 בנים מקסימים : 12, 10.5 וכמעט 5 (האמצעי ילד בעל צרכים), מנסה לעשות את הכל הכי טוב שאני יכולה, לא תמיד מצליחה........ מיוחדים), עובדת במשרה מלאה, מתגורתת

הדס100

New member
קשה לי כש...

אמא שלי מדברת אליי מגעיל לפני אורחים ("תסתמי את הפה" ודברים בסגנון) למרות שאני כבר לא כ"כ קטנה, מתנהגת אליי כאילו אני מפגרת לא מקשיבה לעצות שלי למרות שהן חכמות ויעילות. חושבת שרק לה מותר להעיר לי אבל היא מושלמת. צורחת על כולם לסדר את הבית אבל הבלגן זה בעצם כל החפצים שהיא זורקת.

אורזיגל

New member
קשה לי כש...

כאשר אני מגלה בהם תכונות לא טובות כמו שלי, כמו עקשנות כשמתחצפים כשחושבים שאני צריכה לעבוד בבית בלי סוף, לתת לכולם תשומת לב ולי לא נשאר כוח בשביל עצמי... כששוכחים שגם אני בן אדם, שצריך ללכת לשירותים לפעמים....אני מתאפקת שעות כשהגדול מתייחס בחוסר כבוד ל-2 הקטנים יותר כשמשקרים, למרות שכמעט תמיד אני מגלה את השקר כשמזלזלים בלימודים, למרות שביה"ס כייפי ולא מלחיץ העייפות, מרוב דאגה לכולם, לארגן הכל, שהכל ידפוק כמו שצריך, לא ישנה מספיק, לפעמים פשוט מתמוטטת מעייפות וקצת על עצמי...נשואה, ממושב בצפון הארץ, אמא ל-3 בנים מקסימים : 12, 10.5 וכמעט 5 (האמצעי ילד בעל צרכים), מנסה לעשות את הכל הכי טוב שאני יכולה,לא תמיד מצליחה........מיוחדים), עובדת במשרה מלאה.

orca girl

New member
גם לאמא שלי קשה....

אני די עקשנית אליה חחחח אבל לפאמים היא מבינה אותי [= חוצמזה כשמסבירים לה היא מבינה למרות שיש פעמים שלא כי ככה זה מבוגרים [=

דברים שאני אוהבת ודברים שקשה לי

אני אוהבת את העובדה, שהברנש הקטן שלי הוא ילד אינדוודואליסטי לכל דבר
. הוא יודע מה הוא רוצה ואיך הוא רוצה את זה. (בקיצור, קופי של אמא שלו
). אני גם יודעת, שכשהו יגדל, זה בדיוק מה שיהיה לי קשה איתו
עכשיו קשה לי, כשלוקח לי שעתיים להרדים אותו, או כשהוא קם מליינתלאפים פעם בלילה...

למעלה