דברים שאנחנו לא מספרים להורים שלנו

דברים שאנחנו לא מספרים להורים שלנו

יש כאלו? מה הם? למה אנחנו לא מספרים להורים שלנו את הדברים האלו?

Adiya

New member
לא מספרים להורים...

דברים אישיים שקורים עם החבר/ה שלנו או דברים אישיים למה לא מספרים? בגלל שהורים חושבים שהם יודעים מה הכי טוב לילדים שלהם ושהם יודעים הכי טוב מה לעשות וכדאי.. וחבל שהם חושבים ככה:)

אני דווקא ההיפך. ../images/Emo6.gif

כל דבר שיכול היה לעצבן אותם, סיפרתי (גם אם לא מיד כשזה קרה)...

cheelly33

New member
לא מגלים סודות...

לא מספרת על מצבי הבריאותי. כי אין לי כוח לקבל טלפון כל שעה "מה שלומך? איך את מרגישה? אכלת?" או "הכנתי לך מרק" .

אני לא מספרת כמעט כלום

עם אבא שלי התקשורת תמיד הייתה מוזרה .תמיד הרגשתי שהוא אוהב את אחותי הגדולה ואותי לא. אני עדיין לא בטוחה בהיפך. אתם בטח מכירים הדברים הקטנים האלה שאף אחד לא שם לב אליהם חוץ ממכם. בקיצור רק לפני 3 שנים התחלתי להחליף איתו מילה אבל עדיין אני לא מספרת לו דברים כי אני לא אוהבת את התגובות שלו. ואם אני כבר מספרת לו משהו אז אני מצטערת על זה. אמא מנסה לדובב אותי היא רואה מתי שרע לי אבל אני רק לפעמים אומרת לה. אז יוצא שאני לא ממש מספרת כלום אולי רק אם כואב לי משהו אז אני מספרת.

orca girl

New member
אאווו יש המון../images/Emo2.gif

אני לא אוהבת לשתף את ההורים שלי .. אני שונאת שהם מתערבים לי בחיים וזו התוצאה לצערי אם אני מספרת להם משהו... זה לפעמים גורר גם שבכיתה יש ירידות ... אז.... עדיף להורים שלי לא לספר דברים חשובים.. אבל נניח אם שואלים אותי איך היה בבית הספר כזה דבר אפשר אבל אם אני מספרת שילדה אחת קצת הציקה לי בדיבורים או במשהו הכי קטן בעולם ואני יספר להורים שלי-יהיה אסון. פשוט הם צריכים לקבל שאני עצמעית ויודעת לפתור בעיות לבד.

למעלה