דברים שאני לא מגלה על קטניס!

E l S i

New member
דברים שאני לא מגלה על קטניס!

כידוע, סוזן קולינס קימצה בפרטים רבים לאורך הספרים, וזה משאיר לנו המון מקום לדימיון!
נתחיל עם מטרת הפינה, והיא משולשת:
*ליהנות ולדמיין ביחד
*לשחרר שטויות וצחוקים
*והכי מגניב - לבסס פאנון פורומי, שאפשר לחזור אליו אם כותבים פאנפיקים ולהתייחס אליו (כאמת או כאגדה, איך שרוצים**)

אז אני כותבת פה שלוש דוגמאות ראשונות- שהן כמובן אמת לאמיתה- ואז תורכם
בתגובות לפה תכתבו כל מה שידוע לכם על קטניס מתחושות בטן, מרכלויות, מההורוסקופ (יום ההולדת שלה מתקרב
), והעיקר שלא כתוב במפורש בספרים-
וגם הערות ורעיונות לגבי החוקים והמסגרת, כי אני ודיג'י ניסינו להבין לבד ולא כל כך הצלחנו

ולא לשכוח לסמן ספויילרים, גם אם רוב הדברים שלכם לא מבוססים על אף ספר

1) כשקטניס נולדה, מצחה נמשח במיץ של דלוע, בהתאם למסורת המשפחה של אמהּ.
2) קטניס כתבה את המילים לכל השירים של ג'וש גרובן.
3) קטינס נולדה בי"א באייר.
4)קטניס היא טים.....

\\\

**That awkward moment when
יש לך רקע מושלם לרפרנס לספרים ואת מוותרת כי אין לך כוח.

Digi Lista

New member
כל הכבוד יעל

שתפו פעולה, אנחנו בטוחות שגם לכם יש כל מיני שבבי מידע שטרם התגלו...

5) לפי השמועות מהשם של קטניס נובע מחיבתו של אביה לחתולים ולעיר ניס שבצרפת ששימשה מטה למורדים לא מעט שנים קודם...
6) אם כי שמועות אחרות טוענות שבגלל שגיאת כתיב יצא- קטניס והמקור הוא בכלל ראשי תיבות של "קטנה ככדור טניס".
7) חוץ מלכתוב את המילים לשירים של ג'וש גרובן, קטניס גם העמידה כוריאוגרפיה לשירי אלביס.

תורכם...

N o R i K o

New member
יש לציין שאת הכוריאוגרפיה היא העמידה

רק לאחר שלמדה בע"פ את ריקוד ה"ת'רילר" של מייקל ג'קסון וממנו שאבה השראה.

N o R i K o

New member
קטניס, קטניס...

* היא לגמרי טים אבא שלה, יש לציין.
* זה למה, אגב, היא לא מציינת את השם שלו - היא כל כך רכושנית כלפיו שהיא ממש מפחדת שפאנגירלז בנות 10 יהיו "אומייגאד אני כלכךךךךךך טים XXX!! מושלמייייייייי"
* הסיבה האמיתית לכך שהיא שונאת את באטרקאפ היא בגלל שכשפרים הביאה אותו הביתה, הוא לעס את בובת חד-הקרן הורוד שלה. הוא סימל עבורה את קץ הילדות.
* כן, לפני מות אביה, קטניס הייתה ממש Lady-Like! חוץ מבובת חד-קרן, הייתה לה גם בובת ברבי קשת בענן. ואפי טרינקט הייתה המודל לחיקוי שלה... אחרת איך היא תדע לחקות את המבטא שלה כל כך יפה?
* והיא גדלה על סרטי דיסני. עד מות אביה, האהוב עליה היה, כמובן, סינדרלה.
* אחרי מות אביה, היא החליטה לזנוח את הצד הנשי שבה, והסרט האהוב החדש עליה היה מולאן.
* הדמות האהובה עליה הייתה מושו. אבל בעיקר בגלל הדיבוב של תומש.
* כןכן, היא ראתה את סרטי דיסני בדיבוב לעברית.

והמוח שלי עוד צריך לעבור איפוס אחרי שיעור הפסיכומטרי שלי, עמכם הסליחה

Digi Lista

New member
מאחדת וממשיכה (
תתצטרפו)

1) כשקטניס נולדה, מצחה נמשח במיץ של דלוע, בהתאם למסורת המשפחה של אמהּ.
2) קטניס כתבה את המילים לכל השירים של ג'וש גרובן.
3) קטינס נולדה בי"א באייר.
4)קטניס היא טים.....
5) לפי השמועות מהשם של קטניס נובע מחיבתו של אביה לחתולים ולעיר ניס שבצרפת ששימשה מטה למורדים לא מעט שנים קודם...
6) אם כי שמועות אחרות טוענות שבגלל שגיאת כתיב יצא- קטניס והמקור הוא בכלל ראשי תיבות של "קטנה ככדור טניס".
7) חוץ מלכתוב את המילים לשירים של ג'וש גרובן, קטניס גם העמידה כוריאוגרפיה לשירי אלביס.
8) יש לציין שאת הכוריאוגרפיה היא העמידה רק לאחר שלמדה בע"פ את ריקוד ה"ת'רילר" של מייקל ג'קסון וממנו שאבה השראה.
9) היא לגמרי טים אבא שלה, יש לציין.
10) זה למה, אגב, היא לא מציינת את השם שלו - היא כל כך רכושנית כלפיו שהיא ממש מפחדת שפאנגירלז בנות 10 יהיו "אומייגאד אני כלכךךךךךך טים XXX!! מושלמייייייייי"
11) הסיבה האמיתית לכך שהיא שונאת את באטרקאפ היא בגלל שכשפרים הביאה אותו הביתה, הוא לעס את בובת חד-הקרן הורוד שלה. הוא סימל עבורה את קץ הילדות.
12) כן, לפני מות אביה, קטניס הייתה ממש Lady-Like! חוץ מבובת חד-קרן, הייתה לה גם בובת ברבי קשת בענן. ואפי טרינקט הייתה המודל לחיקוי שלה... אחרת איך היא תדע לחקות את המבטא שלה כל כך יפה?
13) והיא גדלה על סרטי דיסני. עד מות אביה, האהוב עליה היה, כמובן, סינדרלה.
14) אחרי מות אביה, היא החליטה לזנוח את הצד הנשי שבה, והסרט האהוב החדש עליה היה מולאן.
15) הדמות האהובה עליה הייתה מושו. אבל בעיקר בגלל הדיבוב של תומש.
16) כ ןכן, היא ראתה את סרטי דיסני בדיבוב לעברית.
17) היא גם בכתה בכמה מהסרטים האלה של דיסני, לאו דווקא ברגעים שהייתם חושבים.
18) סיבה ידועה אחת שגרמה לה לבכות היא שהשיר "האקונה מטטה" לא בוצע במקור על ידי סקאר.
19) סיבה נוספת שבגללה היא בכתה קשורה למולאן, בפעם הראשונה היא חשבה שזו בכלל אנימה יפנית ואז התבדתה והאכזבה על החיים בשקר הוציאה ממנה הרבה דמעות...
20) לא תאמינו אבל יום אחד היא שלחה ל"דיסני" מכתב לשנות את שמו של במבי- לפרימרוז, עד היום עוד בודקים מבחינת זכויות יוצרים האם זה אפשרי.
21) היא סירבה להצעה להופיע ב"גלי" כשותפה להזיות חד הקרן של בריטני, לכן הסתפקו שם ברורי.

תורכם...
שתפו פעולה...

N o R i K o

New member
תמיד ידעתי שרורי מגלי זה אח של גייל!!11

זה אגב למה יש לו מבטא אירי מגוחך... זה לא שלקפיטול יש מבטא מוזר. זה שלמחוז 12 יש מבטא אירי.
אז הנה עוד דבר שלא ידעתם על קטניס - כשהיא מחקה את אפי טרינקט בפרק הראשון - היא מחקה אותה במבטא אמריקאי

(And Gale is her best mate!11)

E l S i

New member
אגב אירים

הפעם הבאה שנראה את קטניס בקולנוע לא תהיה בהתלקחות, אלא בקיץ הזה ממש כי
22) קטניס מככבת ב"אמיצה" בתור כל הדמויות

ו-עד ששינינו את השם של במבי ל"אנדרו" אני לא חושבת שיש אישור לשנות אותו שוב
(אבל פרים ובמבי באמת חולקים כמה הבעות פנים)

Digi Lista

New member
ההערת סוגריים שלך נכנסת כסעיף על פרים..

כשנגיע אליה..."פרים ובמבי חולקים אותן הבעות פנים"... נרחיב את זה גם ל"פרים וסימבה חולקים אותו גורל של אובדן אב" ובסוף זה יגמר במשהו כמו "פרים היא בכלל החליפת אסטרונאוט של באזז מ'צעצוע של סיפור'"...

למעלה