דברים שהם לעולם לא יגידו:

ויימס

New member
דברים שהם לעולם לא יגידו:

אח, איזה כיף לגנוב רעיונות מפורום רומח הדרקון... אתם מוזמנים להצטרף גם... זוגפרח- ססססאמק! מה זה המקום המסריח הזה??? מה זה האוכל המגעיל הזה??? מתי הפעם האחרונה שאנשים פה התקלחו??? סתמרוח- אל תדאגו! אני אציל אתכם! סבתא רוח שעווה- כן, ילדים קטנים וחמודים שלי! בואו נשיר ביחד שירי חנוכה! מוות- .I'M GONNA BOOGIE WOOGIE UNTILE I JUST CAN'T BOOGIE NO MORE סוזן- אני כאילו כזה, קניתי נעלי עקב ורודות מאממות! נני- אלכוהול הוא לא מוסרי, מזהם את הגוף ואת הנפש. טרימון- שיניתי את דעתי! אני לא רוצה להשתלט על העולם! מה שאני באמת רוצה זה לעשות ניתוח לשינוי מין! ויימס- אושר, גילה, רינה ושמחה! הבה נחולל בכרמים! דיוס- בואו נחריב את הפירמידות ונבנה במקומן קניון ממש, אבל ממש גדול! פלמט- השתמשתי ביוד, וזה עזר! וטינארי- הו, לעזאזל, שוב הפסדתי ימי חיינו! והפעם סמי הייתה אמורה לספר לאוסטין שהוא אחיה! רידקולי- החלטתי שכולנו נלך לטיפול קבוצתי.

keynant

New member
דווקא מה שויימס אומר...

הגיוני לו... אני רואה את הסיטואציה: הדרקון הקטן בדיוק חירבן לו על השטיח חומצה, ואיך שהוא מתחיל להתעצבן, סיביל אומרת לו משהו בסגנון 'למה להתעצבן כל הזמן? אתה לא יכול להיות שמח מדי פעם?!' ואז הוא עונה לה 'בטח שאני יכול! תראי-אושר! גילה! רינה! שימחה! אתי!(נסחפתי...) הבה נחולל בכרמים! יופ-די-פא*ינג-דו! ורידקולי בכלל צריך להגיד משהו בסגנון: לא, אין לי כח לקום היום מוקדם לצוד...נראה לי שאני אשאר לישון, אקום מתישהו בצהריים, ואבלה את היום בחדר-אוכל... מוות-|קול של לוחות גרניט שנופלים מהשמיים על רצפת עופרת|מעניין אם גלימה בצבע ורוד עתיק תתאים לי.|סקול של לוחות גרניט שנופלים מהשמיים על רצפת עופרת|

Athaclena

New member
צודק, צודק...

ויימס: מלך? כן! תמיד חשבתי שלאנק מורפורק צריך להיות מלך. נראה לי שראסט נורא יתאים לתפקיד. מוות העכברושים: נמאס לי מעכברושים כבר! אני רוצה חזירים! הספרן: הממ, בננות. מה בדיוק אמורים לעשות איתם?

smadarbi

New member
כן ו-

סבתא רוח שעווה - " אני אשמח לעשות את זה!! החיוך על פניך הוא התשלום שלי!!!" מוות " וואלה, מתאים לי"

limilu

New member
כן, ממש.

חזרתיחזרתיחזרתיחזרתי. ח ז ר ת י מהצפונבורייייייייייייייייייי! כולם להגיד ללימור ברוכה השבה. כי זה מגיע לי ואני וותיקה פה מדי בשביל שיתעלמו ממני.

keynant

New member
זה של הספרן לא בדיוק נחשב..

כי אולי הוא פשוט יגיד 'אוק? אוק אוק איק?'...ברגע שהוא אומר משהו בשפה תקנית זה כבר נכלל בקטגוריה הנ"ל...

Athaclena

New member
זה היה חלק מהקטע...

וגם זה שמוות העכברושים לא אומר רק SQUEAK ו-SNH

Athaclena

New member
if you insist...

הספרן: "אוק! אוק אוק!*" * בתרגום מאורנג אוטנגית מדוברת: "הי, בננה. מה בדיוק אמורים לעשות עם זה?" עכשיו אתה מרוצה?

ויימס

New member
אז זהו, שהתכוונתי שהוא ממש יתכוון

לזה. בואו ננסה עוד כמה: Tea Time- לעזאזל איתך, אמא! למה לא הסכמת לשלם לי שכר לימוד, הייתי יכול להיות עכשיו נגן חלילית מפורסם!!! מאגרט- כפרה עליך! כוהן הברברי- אני חושב שזר פרחי כלניות יהלום אותי עד מאוד. סיביל- יש למישהו פינצטה? אני חייבת לעשות גבות! ...עכשיו אתם!

smadarbi

New member
סבתא רוח שעווה

סבתא רוח שעווה :" אני חושבת שזה ממש לא בסדר להשתמש בהיותך מכשפה על מנת לקבל כבוד מהכפר" אזריפאיל: "הי! שידור חוזר של צלילי המוסיקה! בואו נראה! " אנתימה דיוויס:" אני לא מאמינה במגלי עתידות, זה נראה לי נורא טיפשי"

wild sands

New member
מה שסבתא אומרת

בקשר לזה: סבתא רוח שעווה- כן, ילדים קטנים וחמודים שלי! בואו נשיר ביחד שירי חנוכה! זה פחות או יותר מה שהיא אומרת בסיפור "הים ודגים קטנים"

למעלה