דברים שהם לעולם לא יגידו-

ויימס

New member
דברים שהם לעולם לא יגידו-

במועדון קריוקי! ( טוב, בסדר, אלא אם כן יצמידו להם אקדח לראש...) הערה: התעלמו משגיאות הכתיב. משום מה יצאו לי הרבה שירים באנגלית. מאגרט: My milkshake brings all the boys to the yard, their like is better than yours, damn right, it's better than yours, I could teach you, but I have to charge וטינארי: !I'm a barby girl, in the barby world, happy plastic, it's fantastic סתמרוח: if you're happy and you know it, and you really wanna show it, if you're happy and you know it, clap your hands הספרן: כשאמא באה הנה, יפה וצעירה, אז אבא על גבעה בנה לה בית... חורשאאאאאאאאאת האקליפטוס! הגשר! הסירה!!! (כן, אני יודעת שאם הוא ישיר כל דבר חוץ מ'אוק' זה יהיה מפתיע, אבל בואו נגיד שהיה לו אוצר מילים נורמלי, עדיין אי אפשר לדמיין אותו שר 'חורשת האקליפטוס', נכון?) ויימס: I'm a... slaaaaave... for you... I can't deny it, I'm not trying to hide it גראני: יש בליבי כינור!!! זוגפרח: אני צריך שתתני לי פס... תני לי פס... תני לי פס... המטען: (אותה הערה כמו של הספרן) !cause we are living in a material world and I am a material girl רידקולי: memories... might be beautiful and yet, what's too painful to remember... we simply choose to forget!!! so it's the laughter!!! that we'll remember!!! whenever we remember!!! of the way we were !!!!!the way we were הגזבר: ועכשיו דממה, הגזבר על הבמה! טוב, עכשיו תורכם לתרום למאמץ המלחמתי.

offler

New member
אולי...

גספוד: כלבלב, הו בידי-בם-בם... אנק-מורפורק: אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי... offler

Maladict

New member
סוזאן

"oops i did it again i played with your heart and i lost in the game" לו טצה: "I have all the time in the worls 2 chnage your mind" מוות: "FOREVER YOUNG, I WANT TO BE FOREVER YOUNG" וטינארי: "אני אפס! אני אפס!"

ophler

New member
שיר עתיק, אבל...

המלך מ"אחיות": אני מת, לראות אותך הלילה, אני מת...

לאאאאאא זה מה שהמוות כן ישיר!!!!

הוא הדמות שהכי מחפשת חיים בכל עולם הדיסק!!!!! (חוץ מזה זה שיר ממש יפה, אפילו בררתי את המילים שלו היום)

The head bone's connected to the

Rib bone! The rib bone's connected to the... arm bone The arm bone's connected to the... head bone B..B..B...Bad to the bone B..B..B...Bad to the bone B..B..B...Bad to the bone

ויימס

New member
זהו, חשבתי על מוות, והוא יכול לשיר

כל דבר, כולל שירים של הספייס גירלז וכאלה, במסגרת אחד מהחיפושים העצמיים הכושלים שלו... סוזן- !!!just put on a happy face

Maladict

New member
והשיר הולך ככה

OOPS I DID IT AGAIN I PLAYED WITH YOUR WATCH AND I DROPED IT AGAIN OHH BABY BABY רקדני רקע גרים סקויקר העורב ובתור הגוגו גירל סוזאן.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

וגם פרשי האפוקליפסה יכולים להיות רקדני רקע. עוד אחד. מה שנובי לעולם לא ישיר:
דו, הוא דוב! אולי דובה! רה, הוא ריח של עוגות! מי, כל מי שבסביבה! פה, שפה יפה מאוד...!

Maladict

New member
אפוקליפסה בויז!!

הבנות ישתגעו עליהם!!! "שיו מוות כזה חתיך!!!" "מלחמה תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!"

limilu

New member
לייק, מלחמה היא אשה, כאילו?

נשבעת לך, היא אשה! אשה אשה אשה!

Maladict

New member
לא הוא נשוי לאשה שהפכה את חיו

לדי אומללים.... כל זאת ועוד תוכלי לקרוא בגנב הזמן.

ויימס

New member
אנחנו מכירים את הפרשים

עוד מאור מופלא. הם לא דומים כלל לחבריהם בבשורות טובות.

The Mad Hatter

New member
פחחח..

אני דווקא מסוגלת לדמיין את רידקולי שר memories. ברר...הודעה רעה מאד. עכשיו יעברו שנים עד שאצליח לשכוח את כל עניין הספרן שר חורשת האקליפטוס. נ.ב-זה מפחיד לחזור לפה רק אחרי איזה 4-5 ולמצוא כל-כך הרבה הודעות. נהפכנו לפורום פעיל! זה לא מטריד אף-אחד?? (ומכיוון שאני במצב רוח של מחזות-זמר: גראני: I feel pretty Oh so pretty I feel pretty and witty and gay! And I pity any girl who isn't me today ...)

למעלה