דברים שווים מוצאים ברומא יותר מגניב מהדוכן המעפן שהביאו לכפ"ס.
F fat bottomed girl New member 29/10/05 #2 ברומא? למה לישראל לא מביאים כאלה?? מה היה בכ"ס? אמרו שלא הי דברים יפים אז לא הלכתי
I I n n u e n d o New member 30/10/05 #4 ../images/Emo7.gif אני רוצה חבל שבישראל לא מייחסים חשיבות למרצ'נדייס לא רק של קווין,של כל הלהקות. העיקר יש כריות של רוני סופרסטאר בכל חור
../images/Emo7.gif אני רוצה חבל שבישראל לא מייחסים חשיבות למרצ'נדייס לא רק של קווין,של כל הלהקות. העיקר יש כריות של רוני סופרסטאר בכל חור
1 1Reebok New member 30/10/05 #7 לשים גם תמונה של מחזיק המפתחות?../images/Emo3.gif זה ממש עצוב, איפה שאמורים לשים תמונה של החברה שמתי תמונה של משינה
לשים גם תמונה של מחזיק המפתחות?../images/Emo3.gif זה ממש עצוב, איפה שאמורים לשים תמונה של החברה שמתי תמונה של משינה
F fat bottomed girl New member 30/10/05 #8 זה דווקא רעיון טוב.. אני חושבת שאני אאמץ אותו.. לא של משינה כמובן אלא קווין=] אבל בכל זאת.. משהו קנוי זה קצת יותר כיף.. לא made at home
זה דווקא רעיון טוב.. אני חושבת שאני אאמץ אותו.. לא של משינה כמובן אלא קווין=] אבל בכל זאת.. משהו קנוי זה קצת יותר כיף.. לא made at home
H Hey Dude New member 30/10/05 #9 אני חולקת עלייך ../images/Emo3.gif לדעתי הכי כיף להכין ואז להתפאר בזה שאת עשית את זה במו ידייך...זה ממש נחמד
אני חולקת עלייך ../images/Emo3.gif לדעתי הכי כיף להכין ואז להתפאר בזה שאת עשית את זה במו ידייך...זה ממש נחמד
1 1Reebok New member 31/10/05 #11 וזה גם יותר מגניב למי עוד יש חולצה של משינה לייב אין כפר סבא 2005 אפילו למשינה אין,זה פריט אספנות.
O Ocean Spirit New member 5/11/05 #15 הייתי, ראיתי, היה לי יקר זה השוק הקטן ליד רחוב קורסו, נכון? ראית את הגלויה המצחיקה שהייתה בדוכן ליד - Freddie Mercury performing as Queen?
הייתי, ראיתי, היה לי יקר זה השוק הקטן ליד רחוב קורסו, נכון? ראית את הגלויה המצחיקה שהייתה בדוכן ליד - Freddie Mercury performing as Queen?