דברים שחשבתי כשהייתי ילד קטן בעצמי:

smailie

New member
דברים שחשבתי כשהייתי ילד קטן בעצמי:

לפעמים, בתור ילדים, יש לנו תיאורים תמימים עד שעשוע לגבי דברים שקורים ואחרי שאנחנו גדֵלים, אנחנו צוחקים על השטויות האלו. וזה מה שאני חשבתי פעם: 1) ל"פיקניק" קוראים ככה, בגלל שאוכלים בו נקניק. 2) זה כל מה שעושים במשחק כדורגל: בועטים בכדור וצועקים "גול!". 3) את יום כיפור החלו לציין בלוח השנה העברי כזכר למלחמת יום הכיפורים. 4) קצת מסובך, אבל תנסו להבין את זה: כדי שיהיה לך כסף, אתה צריך לעבוד. אח"כ, את הכסף שאתה מרוויח, אתה שם בארנק. אבל איך יהיה לך כסף לקנות את הארנק, עוד לפני שהתחלת לעבוד? איפה תשים את הכסף בינתיים?

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif אהבתי במיוחד את 4 . מזכיר לי את צורת המחשבה של הילדים שלי ../images/Emo13.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
"איך יודעים מי הטובים ומי הרעים? הרי גם הרעים טובים-לרעים האחרים, וגם הטובים רעים- לרעים". או "למה לאדם אסור היה לאכול מפרי עץ הדעת? הרי הוא נברא בצלם ה', אז מה פתאום הוא אמור להיות טמבל?" או "אמא, את יודעת איך אני יודע שאני חולם כשאני חולם? כי רק חלום ובראי אני רואה אותי". ויש לי עוד הרבה, כי אני מתעדת ../images/Emo9.gif

gils33

New member
התובנות שלהם מדהימות

כל עוד לא סגרנו אותם בתוך התבניות שאנחנו מסגלים להם,המוח שלהם עדיין פתוח לחשוב בצורה ובדרך מדהימה שלנו המבוגרים כבר אין.

akavishon

New member
ביום שישי בערב, בנסיעה

הגדולה והאמצעי החליטו לספור מכוניות. מהר מאוד הגדולה (6) אמרה שיש אינסוף מכוניות, אז הסברתי לה מה זה אינסוף. בשבת בבוקר, במיטה, אמרתי לה שאני אוהב אותה עד האינסוף וחזרה, אז היא ענתה "אבל אבא, אין חזרה מאינסוף, כי אינסוף לא נגמר". אכן יש להם תובנות מדהימות.

לויs

New member
לא ידעתי שפיקניק

בגלל הנקניק כנראה שלא יצאתי מספיק לפיקניקים. אבל פעם נסעתי עם הילד (9) לפני שנה לים ויש חוף בודד לדייגים שבסוף השובר גלים עומד מין חדר נטוש בסוף בסוף. אז איך שאנחנו מתקרבים לשם הוא אומר לי אה... אבא.. פא גר אלוקים...

למעלה