דברים שחשוב לזכור

קפת

New member
דברים שחשוב לזכור

1. את יום השבת, לקדשו 2. את אמא, כי יש רק אחת 3. את הלב של מרקו, כי הוא מזכיר לי את אמא 4. לקנות ביצים, כדי שיהיו לי 5. איפה, לעזאזל, שמתי את הטמפון (NISM?) 6. ללבוש תחתונים וגרביים נקיים, כי ככה אמא אמרה 7. את אמא? כבר לא בטוחה בזה בכלל... 8. לשלם חשבונות, כדי שלא ינתקו לי: מים, ארנונה וחש

Ricca

New member
קפת, תרשי לי רגע..

מה?! או ליתר דיוק : מה מה?! נראה לי שמה שאת צריכה לא לשכוח זה לקנות פתקי ממו- כדי להפסיק להשתמש בפורום כלוח התזכורות הפרטי שלך.

אסתי ממו

דוגמנית שמעתי שיורדים עלינו פה קטיפ. יו"ר מפלגת הורודים

קפת

New member
לריסה, מאמי

את לא באמת קיימת, יו נואו? את, אתם, כולכם, יצירי דמיוני. הפורום זה אני. והפורום הזה, עני. ואל תעני. ואם אין עני לי, מי לי (אביטל)? זה הזמן לזריקה של חיוכים, לכולכם, על חשבוני. מעורבבת, לא מנוערת. דברים שאני חייבת לזכור: 1. להחליף ללריסה את הבטריה. 2. להחליף ללריסה את הבטריה. 3. להחליף ללריסה את הבטריה. 4. להחליף ללריסה את הבטריה. 5. להחליף ללריסה את הבטריה. 6. לתת לקטיפה לטיפה. 7. לייסד פינת ליטוף, בכיכובו של טום כרוף. 8. לזגור את הפורום.

מה, מתנתקים אצלכם ארנונה?

אני לא יודעת איפה את גרה, אבל במקום ממנו אני מגיעה העיריה לא מעזה לנתק ארנונות. אני לא יודעת אם זה עניין של מדיניות, או שהם סתם לא מודעים לעובדה שאי אפשר לנתק אותה, אבל כך או כך לא מנתקים אותה. לגבי חש, ובכן, אצלנו צורכים את החש בחינם. החש הוא מצרך מאוד מבוקש במחוזותינו ולכן אנחנו מנועים מלשלם אותו. בכל יום חמישי מגיע שליח ממונע ברכב שטח של חברת לאנד-רובר ומחלק לתושבים חש באריזת מתנה. כי ככה זה בכפר שמריהו, אנחנו מלאים בכסף, ואין לנו על מה לבזבז אותו. וחוץ מזה, מה שלומך הבוקר?

קפת

New member
שלומי ורוד למדי

אצלנו היתה שערוריית ארנונה גדולה. העיריה ניסתה להקטין את אוכלוסיית הארנונות ברחובות ופזרה רעל. ילדים בדרכם מבית הספר נתקלו בארנונות מפרפרות וחזרו בוכיים. ההורים נזעקו והתקשרו לארנונה אלטמן, יו"ר "תנו לארנונות לחיות", וזו הזעיקה את התקשורת וגם בדקה ומצאה שהרעלת ארנונות הוצאה מחוק לחוק בשנת 68. הלחץ הציבורי הביא להתפטרות הארנונן הראשי ולהבטחה של ראש העיר שהמקרה לא יחזור על עצמו. מעכשיו - אין יותר הרעלות. אצלנו יש מדיניות נאורה: אנחנו תופסים ארנונות, קוראים לארנונן הראשי, והוא מסרס ומעקר אותן. ומי שמחזיק בחצר או בבית שלו ארנונה לא מעוקרת או מסורסת? מנתקים לו אותה. זהו. לגמרי. אפילו.

באמת מדיניות נאורה

אצלנו בעיר לא יודעים איך נראות ארנונות. אם כי השמועות גורסות שהארנונה היא חיה שעירה הנוטה ליילל בלילות של ירח מלא. לדעתי, זו סתם אגדה אורבאנית.

קפת

New member
את מתבלבלת עם חתול

ושימי לב לדמיון בין המלים נאורה וארנונה. איפה עין? שימציא בבקשה את הפירוש והרקע ההיסטוריה, כלכלי ודמוגרפי למלה ארנונה. תגידי, אודי ורדרדה שלי, אין לך איזו רשימת מטלות ודברים שאת צריכה לזכור (פרט לשינון ההבדלים בין ארנונה וחתולה?)

איפה עין באמת?

אני מקווה שלא אכלת גם אותו. בטח שיש לי רשימת מטלות ודברים שאני צריכה לזכור. מה, אני לא כאחד האדם? אפילו הכנתי לי, בעזרתה האדיבה של תוכנה גרפית שאני נעזרת בה לעיתים תכופות, פתקים יפים כאלו, בצבע ורוד, עם איורים, שבכותרת שלהם רשום "דברים שצריך לעשות". לעזאזל, אני לא זוכרת איפה הנחתי אותם.

עין הנץ1

New member
ידידי מרחוב ארנונה

התגעגעתי, אז באתי. באמת שמתי לב שחסר לכם אידיוט. אנשי המקצוע חלוקים בדעתם באשר למקור המילה "ארנונה". האם מקורה במילה היוונית eranus שמשמעותה תרומה, או שמא מהלטינית Annona שמשמעה מס יבול (ואני חשבתי שמדובר בפרי טרופי ששמו העברי, אגב, הוא - תחזיקו חזק - "שעונית"). מילה זו מגיעה מהמילה Annus שמשמעותה "שנה", כידוע. על כל פנים, הרומאים גבו כבר בימי קדם מס מחזור מהאריסים האומללים (בדרך כלל חיטה ממש) למען תקופות שחונות יותר ולעיתים כדי להאכיל את הצבא במלחמתו (כמו למשל השליט ספטימוס בסוף המאה השניה לספירה). האקדמיה שלנו ללשון אימצה את המילה בשנת 1985 בקובץ מילים בנושא "תכנון מרחבי".

הו. בטח.

אני כבר רואה את עצמי ניגשת לאחד הסופרים הגדולים ומבקשת, ככה, באדישות, שיארזו לי שני קילו שעונית. היית צריך להזהיר אותם מראש עין, שלא ינסו את זה בבית.

פעם הבטחת לסדר לי פטור מארנונה

מה קורה עם זה? אני לא רוצה ללחוץ, אבל קצת קשה לי בקיץ בלי לשתות מים. שאוכל עוגות בינתיים?

נינטייב

New member
יש לאברי (המתוק שלא מצא את עצמו)

גלעד, קליפ בערוץ הילדים "דברים שכדאי לדעת" שמו. וזה כדי שנדע מה צריך לזכור.

למעלה