דברים שכדאי לכל אחד לזכור.

דברים שכדאי לכל אחד לזכור.

דברים שכדאי לכל אחד לזכור. לדאבוני הרב אנחנו משופעים לאחרונה בפיגועים רבים ותאונות דרכים. אנשים רבים מוצאים את עצמם בבתי חולים, במרפאות קופות החולים, במקומות שיקום ועוד. רבים אינם יודעים מה הן הזכויות שניתנות למי שנפגע על פי חוק. כאן המקום לשאלות. מספר הצעות חשובות למי שנפגעו. 1. לתעד כל מה שאתם עוברים או כל פעולה רפואית שמתבצעת במחברת. הנטייה לשכוח, גדולה. 2. כל מסמך, אישור, אחר לצלם. 3. לא למסור את המקור לאף אחד למעט עורך דין. 4. לתעד כל ביקור במרפאה, ולבקש מכתב רפואי לרופא המשפחה. 5. לפתוח תיק תאונות עבודה, תאונות דרכים, פעולות איבה בקופת החולים אליהם אתם שייכים. 6. אנשי צבא, תיק במרפאה צבאית משרד הביטחון או כפי שתקבלו הנחיות. 7. נפגעי תאונות דרכים זכאים לביקור בבתי חולים במרפאות מיוחדות. אין צורך בטופס 17 אלא טופס משטרה שמקבלים אותו מספר ימים לאחר הפגיעה. לא כל הבדיקות נכללות באישור זה. בדיקות מיוחדות או יקרות מחברות אישור חברת הביטוח. כדאי לשאול את מי שמבטחים אתכם כדי למנוע תרוצצות חינם.נפגעי תאונות עבודה ימסרו ההמלצה לרכישה לרופא תאונות עבודה. הרופא יאשר את הרכישה ורק אז תוכלו לקבל מה שאתם צריכים. זה כולל גם תרופות שנמכרות ללא מרשם רופא, תחבושות, כריות מיוחדות ועוד. 8. סידורים רבים ניתן לבצע באמצעות פקס. 9. אבזור ומכשור ניתנים באמצעות (על פי סוג הפגיעה) קופות החולים עם אישור רופא קופת החולים אליהם אתם שייכים או משרד ביטחון. צריך להציג 3 הצעות מחיר לפריט מסויים שבחרתם משלושה מקומות שונים. את האשורים שולחים למחלקה לזכויות חברים או כתובת אחרת שתקבלו. רק לאחר מכן תקבלו אישור רכישה. קבלתם המלצה לרכוש אביזר שיקומי, כמו נעלים אורטופדיות לדוגמא. את ההמלצה עליכם למסור לרופא שמטפל בכם בנושא תאונות וכ"ו. כדאי לברר מי מייצר נעלים טובות ונוחות. (הזכאות היא זוג נעלים לשנתיים במקרה הטוב, תאונות עבודה אחת לשנה). בדקו את צורת הנעלים וטיבן לפני שאתם שולחים הצעות מחיר. עמדו על זכאותכם לרכוש נעלים בחנות שבחרתם. כדי שלא תהינה לכם יבלות. במידה ויש הפרש בין המחיר שקופ"ח או אחר נותנים לבין מה שמקבלים, כדאי לעיתים לשלם את ההפרש למען הנוחיות. לא להתפשר אלא לעמוד על תוותרו על זכויותיכם. כנ"ל לגבי כל מכשיר ומכשיר. קיימים מספר מרכזים בהם יכולים להתאים לכם את הצרכים. אתם בוחרים ולא אף אחד אחר מתוך מגוון הצעות. מי שירכוש מכשיר זה או אחר, יהיה אתו מספר שנים. לכן חייבים לקחת זאת בחשבון. מידע אפשר לקבל ב מ.י.ל.ב.ת. במרכז השיקום בתל-השומר. בבית ל לווינשטיין. במרכז השיקום בתל-השומר. וליד בתי החולים השונים. בכל מצב בדקו היטב לפני שאתם רוכשים. לנוחיותכם, יש בתפוז פורום ריפוי בעיסוק. באמצעותו תוכלו לקבל מידע רב בנושא. המשך יבוא.

זהבה נ

New member
אתי את ממש נכס לכולנו כאן../images/Emo48.gif

והנה אני מרימה לך כוסית של יין לחיים אפילו שעוד לא הגיע הפסח. זה כל כך נכון ההודעה שצריכם לתייק כל "צתלה" (ביידיש זה נייר) זה כל כך חשוב ואני אפילו לעורך דין לא נותנת מקור. קראתי את הציתות הזה והוא נראה לי מתאים" "זה שאני פרנויאידית, לא אומר שלא רודפים אחרי" אוהבת זהבה פורום "זכויות הורים" בתפוז אני מנסה להכניס קישור לפורום זכויות הורים

למעלה