דברים שלא ידענו על הדיג'יכלי

Yuske

New member
דברים שלא ידענו על הדיג'יכלי

של העונה השלישית היי כולם..אחרי מליון שנה של אי כתיבה בפורום התגעגעתי! אז...מה חדש? טוב נתחיל....(מקווה שהמשחק הזה עדיין בעניינים..ומקווה שאנשים פה עוד מגיבים וחיים) הדיג'יגוראלים קנו אותו ב amazon.co.mon הוא בא בשללי צבעים ובמחיר מיוחד של הגורל שלכם... הוא נראה כמו שלט פלייסטשן 2 O_O ונגמרו לי הרעיונות~.~...

4. ג'נאי המציא אותו

5. סתם, הוא לא 6. זה היה אבא של הנרי 7. לדיג'יכלי יש מוח משל עצמו 8. לפעמים הוא וטאקאטו רבים 9. הוא סוכן חשאי של הדיוות 10. יום אחד הוא עוד ישלוט בעולם!

Oukami Kun

New member
11. המאכל האהוב עליו הוא סלרי.

12. הפרי האהוב עליו הוא פפיה. 13. הצבע האהוב עליו הוא ירוק שזיף. 14. האות האהובת עליו היא ג'. 15. ולפעמים הוא נהנה להוציא את האותיות של המקלדת ולהרכיב מהן ביטויים. (בעיקר גסים) 16. התנוחה האהובה עליו היא 69. 17. ועכשיו תדמיינו אותו עושה 69 עם הדיג'יכלי של עונה 1
18. עכשיו אתם זקוקים לאדוויל. (קיפי, נדבי להם אחד?
) 19. בפעם האחרונה שהוא אכל את עצמו, מערכת העיכול שלו התאבדה. 20. טקאטו החליט שלאכול את מערכת העיכול שלו יהיה דבר חכם. זה לא היה דבר חכם. 21. הדיג'יכלי העשירי (יש 9, לכל דיג'יגורל) נמצא בקיבה של מיוטיסמון. אני כ"כ גרוע ~.~

Yuske

New member
יאאאי^___^

הוא יודע לדבר באמהרית ביום כיפור הוא לא מאתר דיג'ימונים פראיים אם מכניסים אליו 25 סנט, אז הוא מנגן את שיר הפתיחה ההולנדי של דיג'ימון 3 הוא לא ממש כבד...רק 10 גרם אבל המטען שלו (כנ יש לו מטען) שוקל 5 טון בגלל זה לא ממש מראים אותו בסדרה כי טאקאטו כמעט שבר את הרגל בגללו

Digi Lista

New member
גם אנחנו התגעגענו../images/Emo13.gif

תרגיש נוח להישאר ולהמשיך ליזום

Yuske

New member
^_____________^ליסטה!!!!!!!!

ליסטה!!!! ליסטה ליסטה!!!!!! התגעגעתי^^... אממ כן..תנו לי כמה זמן להתרגל לאווירה שוב ואני אעשה את המיטב^_^

Digi Lista

New member
הכיף יהיה כולו שלנו../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מה חדש מאז שנעלמת?...

למעלה