דברים שלא ידעתי על ויקטוריה:

דברים שלא ידעתי על ויקטוריה:

אני מבקש לא לשאול אותי איך ולמה הגעתי לאתר "להגיע רחוק", אבל את הנעשה אין להשיב. אבל יצאתי מורווח! למדתי פרטים מדהימים על המקום שאני גר בו. למשל ש:

"ויקטוריה ממוקמת בפינה הדרום מערבית של אוסטרליה"

"מעל לפרק הלאומי הגדול ביותר במדינה מתנשאים הרי גרמפלן העשירים בחיות פרא, במבני סלע משונים, במפלי מים ובפרחים."

"פנו אל הקצה הדרומי ביותר של ויקטוריה ושם תמצאו בכיף וילסון"

"שוק המלכה ויקטוריה- השוק הגדול והזול ביותר במלבורן, ואולי באוסטרליה כולה. יותר מ- 1000 דוכנים שמוכרים כמעט הכל ובזול. זהו המקום לראות חיים עליזים ורועשים של התמקחויות וויכוחים."

וגם שיש מקום שנקרא "חצי האי מורנינגטו (Morningto Peninsula)"

עוד לא תמו כל פלאייך, ויקטוריה...

http://www.myholiday.co.il/ויקטוריה

ANZ1

New member
הסבר פשוט לבעיה

הכותב קיבל סט דפים ישן של אחיו הגדול שטייל באוסטרליה.
- אם אתה לוקח דף שמצוירת המפה של אוסטרליה, אם תסובב את הדף, ויקטוריה יכולה להיות בצד הדרום מערבי, או הצפון מערבי, אם אתה לא יודע מה הכיוון.
- האותיות L ו I נראות אותו הדבר לישראלי שלא שם לב לפרטים.

זה תמיד מצחיק אותי, וזה כנראה נכון בכל מקום בעולם, מטיילים נוסעים עם ספר טיולים שהיה בבית, או שהאח הגדול או האבא טיילו איתו, מה ? לפיד היה מאד יסודי (אז מה אם הוא מת לפני 20 שנה), אנשים מחפשים מקומות שכבר לא קיימים, במחירים לא רלוונטים, לפעמים במטבעות שלא קיימים יותר, זה משעשע.
אני אומר העיקר החוויה, מה זה משנה לנסוע דרומה או מערבה .

אתה לא הבנת כלום

זה עכשיו הטרנד החדש. תיירות רטרו. אנשים מחפשים בנרות מדריכים מה שיותר ישנים ורצוי מה שיותר מאעפנים, ויוצאים איתם לטיול. ככה מקבלים חוויה תרבותית שונה ומפתיעה - מזמינים בירות בפאב אותנטי שכבר מזמן עשו ממנו חניון רב-קומתי, מטיילים בנתיב צליינים קסום שעכשיו בנו עליו סטריפ מלונות ככה שצריך לעבור לאנשים דרך המרפסות, צוללים במה שהיה בזמנו שונית אלמוגים ועכשיו הוא מעגן של בית זיקוק.
שונה, אחר, מרטיט. כי עדכני זה מה-זה פאסה.

pixie66

New member
זה קצת כמו

לגלות "במפתיע" חבר מביצפר יסודי ש"ממש במקרה" יש לו דף פייסבוק ו"פיתאומית" השם שלו קפץ לך בנוטיפיקיישן והוא (או היא) (אבל בדרך כלל זה "הוא" כי ביננו, לפחות נשים מנסות להראות צעירות יותר) (לא שאני מצדיקה את הלחץ החברתי הזה של להיראות צעירים יותר) מה זה הזדקן

&nbsp

למעלה