דברים שלא ידעתם על מגהדת'........

StaffordshirE

New member
דברים שלא ידעתם על מגהדת'........

החלטתי לעשות שירשור עם כמה עובדות שלא הרבה יודעים על חברי הלהקה...אחרי הכל, מי לא אוהב שרשורים כאלה?
אני אתחיל וכולם פה רשאים ואף מחוייבים להמשיך
אבא של ניק מנזה, דון מנזה, ניגן את הקטע של הסקסופון בסרט "הפנתר הורוד"
דייב פעם שבר למישהו יד כאשר ניסה לגנוב את אחת הגיטרות של ג'יימס
כשמרטי פרידמן עשה אודישנים ללהקה הם אמרו לו ללמוד את החומר משלושת האלבומים הראשונים כי הם לא רצו שינסה לגנוב את החומר החדש אם לא יתקבל
כשסיימו לכתוב את Rust in peace דייב ביקש מכריס פולנד לחזור אבל הוא לא רצה בגלל אלבום הסולו שלו וגם בגלל שהחומר כבר נכתב ולא יהיה לו שום חלק בכתיבה מלבד הסולואים.
לפני שלפינק פלויד היה שם, הם רצו לקרוא לעצמם The Megadeaths!!! כמה לא מתאים חח
הנערה שמדברת באמצע השיר Countdown to Extinction היא ידידה של מרטי אשר עבדה במסעדת סושי ליד האולפן, כשהם הצטרכו קול נשי לקטע הזה הם קפצו לשם וקראו לה.
הונדה עשתה שימוש בקאבר I Ain't Superstitious בפרסומת שלה
פעם בפרק של תיקים באפלה הסוכן מאלדר אמר לשותפה שלו הסוכנת סקאלי "עדיף שתחביאי את תקליטי המגהדת' שלך"
ג'ף יאנג רצה שהאלבום So Far, So good...So what? יקרא No Warning מי שיכול שימשיך

I am Cornholio

New member
טוב שקראו לעצמם פינק פלויד...../images/Emo11.gif

אחח אחחחחח איזו להקה..
אני רוצה שוב ווטרס!!

Mena Rea

New member
טוב, אני אחזור על כל מני עובדות

שזכורות לי מהבוקלטים מהרי אישיו: פרידמן לא בדיוק הלהיב את דייב, לא בתמונה שהוא ראה שלו, ולא בשם משפחתו. דייב רצה שהוא ישתמש בשם במה, במקום פרידמן, שלא ממש נשמע מתאים למטאל. מנזה היה טכנאי התופים (או סתם רואדי) של המתופף הקודם. גם המתופף הקודם היה הטכנאי של זה שקדם לו, סמואלסון. זהו, לא עולה לי עוד משהו כרגע.

genz

New member
...

1. הגיטריסט של nevermore, ג'ף לומיס, הלך לאודישנים למגהדת' כשהם חיפשו גיטריסט, לפני שמארטי הצטרף. הוא היה בן 16 באותו הזמן, ודייב אמר לו שהוא צעיר מדי, אבל שהוא יגדל להיות גיטריסט מדהים. ג'ף, לאחר שחזר מהאודישן, התקשר לחבר שלו, בחור בשם מארטי פרידמן, ואמר לו שכדאי לו לנסות להתקבל. 2. השיר rust in peace נכתב עוד מלפני שדייב הצטרף למטאליקה. 3. השם עצמו rust in peace, נבחר מסטיקר שדייב ראה על פגוש של מכונית, שעליה היה כתוב may all your warheads rust in peace. 4. ההכרות של מוסטיין עם אלפסון הייתה מאוד מאוד מקרית. אלפסון, שגר בבניין עם שכן עצבני במיוחד, ניגן להנאתו ביום שבת בבוקר, כשהוא שמע מישהו דופק בדלת. הוא פתח, ומולו נעמד בחור ג'ינג'י שנראה כאילו הרגע יצא מהקבר, וצעק עליו "turn that stupid thing down!". אלפסון, שלא רצה עימות, הציע לג'ינג'י הבכיין ההוא בירה. השאר היסטוריה. 5. קרי קינג, הגיטריסט של slayer, היה ממלא מקום בהופעות הראשונות של מגהדת', כשהם היו צריכים עוד גיטריסט. אולי אחרי זה אני אזכר בעוד...

StaffordshirE

New member
4. מוסיף ../images/Emo13.gif

הוא ניגן איזה שיר של ואן הלן, לא זוכר את השם..אבל הוא מתחיל עם מי נמוך בקצב אחיד אם אני לא טועה...הבאס כמובן חחח ורק אותו שומעים בפתיחת השיר

חח הנה עוד משהו מצחיק..

חזרתי הרגע מקורס בקיבוץ תל יצחק לקראת הנסיעה לפולין והמרצה שם התחילה לדבר על דברים שגרמו לי לחייך: הראשון הוא יות'נזיה- כשהיא דיברה על זה שהנאצים השמידו כל אדם בעל מום וקראו לזה "המתת חסד", היא קראה לזה יות'נזיה. השני זה על הטרור, היא אמרה שתמיד לקחו את ישראל כמקור לטרור ורק אחרי אסון התאמים כולם הבינו שאסור להאשים את ישראל כי זה יכול לקרות עכשיו אפילו בארץ שלהם. כן כן.. כמו בהולי וורס.

StaffordshirE

New member
חחחח כן...הרבה חשבו שדייב קרא

לאלבום על שם המילה הנאצית הזאת
דרך אגב, את כ"כ הולכת להנות בפולין

להנות?

אני לא הכי בטוחה ש"הנאה" זו המילה המתאימה כאן, אבל זה עומד להיות נחמד עם רוב השכבה שלי=]

genz

New member
ההיסטוריה השלמה של מגהדת'!

האמת מאחוריי הכותרות! (אל תקחו ברצינות, זה הכל, מן הסתם, בדיחה): גודל על ידי זאבונים, דייב היה נרקומן רציני, וזה הוביל לכך שהוא עף מהתזמורת של בטהובן, כשהוא עשה סולו בזמן לא מתאים. לאחר מכן, דייב עלה על סוס ודהר למאה ה-20, שם הוא הצטרף ללהקת הראפ המפורסמת, הביטלס. הם לא מזכירים את דייב ואת נוכחותו יותר מדי, אולי בגלל שלא יכל להכין תה כמו שצריך, אבל הם כן מזכירים את ההאש-בראוניז המצוינים שהוא היה מכין. בנוסף, הם מודים שהוא הבנאדם היחיד אי פעם שהיה מגניב מספיק כדי שיוכל לדבר על עצמו בגוף שלישי. לאחר מכן, דייב עשה פאסט-פורוורד לתחילת שנות ה-80, והצטרף לאיזו להקה שדיברה על קומוניזם ואוננות מאסיבית. שמם היה מטאליקה, אבל המעריצים השרופים שלהם קראו להם: Extreme Elimination Challenge Thrash Metal Supergroup for supporting communism and worshipping Satan as well as extensively masturbating. הם לא רצו להתעסק עם דרכי הבירה, קוקסינלים וקוקטיילים של מרשמי תרופות (אשר שימשו בנוסף לסירוס כימי של כלבים). יום אחד, איזה שמוק דני בשם לארס אולריך, העיר את דייב אחרי לילה ארוך של בירה, קוקסים ותרופות לחיות כדי לומר לו שהוא מפוטר. הם מצאו איזה בחור שקרו לו קליף בורנשטיין או משהו כזה, והוא נהיה המנהל שלהם או הבאסיסט או משהו...הוא מת בתאונת אוטובוס. אחרי שהם אמרו למוסטיין שהוא מחוץ ללהקה, דייב החליט להקים להקה עוד יותר כבדה ופגש את דייב אלפנט. גם הוא היה נרקומן קראק סדרתי, והוא היה באסיסט תותח שניגן על באס. דייב כתב כמה שירים, מצא איזה מתופף ואת ההומו הזה מסלייר, קרי קינג, שינגן איתם בהופעה הראשונה. קרי קינג חושב שהוא קשוח, אבל הוא בעצם נקבה ואפילו ילד בן שנתיים יכול לנגן יותר טוב ממנו. אחרי שקרי הפסיק לעזור לדייב עם הלהקה, דייב מצא עוד כמה נרקומנים וצירף אותם! שמם היה גאר סאמסונייט וכריסטוף פוליש. שניהם היו חובבי ג'אז על סמים, וכריסטוף אפילו גנב לדייב את הגיטרות כדי לשלם על ההרואין שלו. איזה סוס! אז דייב העיף אותם, והביא עוד כמה מוזיקאים, ועוד כמה, ועוד כמה, ועוד כמה, ועוד קצת. נראה לי שמספיק. לא, רגע, ועוד כמה. זהו. ועכשיו יש את מגהדת' היום. איפשהו בין כל זה, הוא הספיק להמציא את הביטוי sellout. מתישהו, דייב הספיק להגמל מסמים. נקבה...ואז הוא חשב שזה יהיה מצחיק אם הוא יישן על היד שלו בצורה מוזרה, ואז הוא התעורר והיא לא עבדה, ואז הוא עזב את מגהדת'. ואז פתאום, דייב "המטאליסט הנגמל" מוסטיין הרגיש יותר טוב! הידד! דייב כרגע מנסה למכור את האלבום החדש שלו, אבל לא ממש מצליח, כי הוא עם חרא של לייבל. כך או כך, דייב בינתיים נשאר כאן, עד שהוא ישתגע על הקהל עם רובים שמחוברים לגיטרה שלו, ואז שון יהיה צריך לדחוף מקל תיפוף לראש שלו כדי שיפסיק. דייב מוסטיין הוא ג'ינג'י, וברור שהוא הומוסקסואל. היו לו הרבה קשרים אינטימיים בעברו, החל מג'יימס הטפילד ועד לקרי קינג. קרי קינג אוהב דוגי-סטייל. תורגם בצורה צולעת מהקישור למטה.

StaffordshirE

New member
ענק!!! ../images/Emo6.gif

Extreme Elimination Challenge Thrash Metal Supergroup for supporting communism and worshipping Satan as well as extensively masturbating. חחחחח וואי הרגת אותי... אני שם את כל השרשור הזה בטגליינס, זאת תוספת ממש חזקה

למעלה