דברים שמעצבנים אותי AKA מיזנטרופיה להמונים.

MetalSinagouge

New member
דברים שמעצבנים אותי AKA מיזנטרופיה להמונים.

בשבועות האחרונים, עם כל המבצע, הבחירות ושאר העוולה שהאנושות רגילה לעסוק בה מדי יום אני מרגיש לחץ מאוד לא מוכר ומעצבן בחזה. ברשותכם, אנצל את הבמה הזו פעם בשבוע על מנת לכתוב דברים שמעצבנים אותי. אתם מוזמנים להצטרף. לפני שאי-אילו גורמים יביעו התנגדות, עלי לציין שהאלטרנטיבה לכתיבה היא פשוט לצאת החוצה עם מחבט בייסבול ולנפץ שמשות וגולגולות. אני לא אשרוד בכלא. 1. ש"ס פותחת בפניה בוחריה את שערי גן עדן לקראת הבחירות. שוב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665960,00.html אז שאני אבין, זו בעצם אמירה שקטה שש"ס תומכים בזנות? אוקיי, אני יודע למי אני אצביע השנה, כי לקנות ככה את הבוחרים זה הדבר הכי זול ועלוב שיכול להיות. מילא אם הם היו מחלקים טובות אמיתיות, אבל ברכות (AKA מילות קסם, לחובבי הפנטזיה שבינינו) אפילו לא יכולות לרפד את החור תחת. 2. ליברמן. תתכוננו ללכת עם פק"ל של מגילת העצמאות בכיס. וכדאי שלא תקמטו את זה, כי סטאלין is in the house. מעניין עם הגולאג יהיה ברמת הגולן, ממש יפה בימים אלה. 3. שמאלנים שצועקים לבג"צ בכל פעם שאיזה משפחת מחבל זוכה לשיפוץ מחדש על ידי צה"ל. איפה הם היו במשך 8 שנים שבהם טילים נפלו על בתים פה? זה כבר לא עניין של לאום, הרי מהטילים נפגעו גם יהודים וגם ערבים. הליקוק תחת הזה לטרוריסטים שמתעבים אותי, אותך ואותם מזכיר לי צ'יוואווה שכשבועטים בה היא פשוט מתגלגלת על הגב כדי לחטוף בהנאה את הבעיטה האחרונה שתמחץ לה את כל האיברים הפנימיים. ילדי כאפות מפגרים. 4. הירשזון. סחטיין על המהלך (מזכיר במידה מסויימת את מהלך "שרון"). לא בדיוק הבנתי למה הוא חושב שהכסף הגיע לו. אומנם הוא עבד במשרד ציבורי ומילא את תפקידו, אבל 2.5 מיליון זה קצת מוגזם. מאחל לו החלמה מהירה, כי מחכות לו הרבה "הפלות סבון" במקלחת של הכלא (אמן!). טוב, אני יכול להמשיך לנצח רק מה2 דפים הראשונים של "24 דקות", אבל אני פוחד להגיע למצב הירשזון, גם ככה הדופק שלי לא יורד מ100BPM בזמן האחרון. לילה טוב ושקט. כפי שאתם רואים, אני תומך גדול בשוויון. לא נראה לי שיש איזושהי קבוצה משותפת של אנשים שלא אמרה משהו מטומטם או (וזה יותר גרוע) ביצעה את מה שהיא אמרה. אבל זה גם מפיח בי תקווה מסויימת, בקשר ללימודי ההנדסה הגרעינית שלי. כמה מדהים- פצצה אחת שנישאת על מטוס והכל נעלם.

0Pandemonium0

New member
מברך על הפינה החדשה.

אפילו שכשקראתי את כל הדברים שכתבת, גם אני התעצבנתי. למרות שהיי, ש"ס תומכים בזנות. גם אני. אולי אצביע להם? תבוא כל שבוע.

MetalSinagouge

New member
תבואו גם אתם...

זה לא כל מה שמעצבן אותי... אבל אתמול (זה היה אתמול?) הייתי במצב שבאמת יכולתי לצאת החוצה ולפוצץ את העולם. כשאני מסתכל על כל הקמפיינים המטומטמים שלהם, שמסתכמים בנסיונות למצוא תמונות גרועות של המועמדים האחרים... ג'יזס. כשאני רואה עובדי עירייה ליד ברז אש דולף שמתמהמהים. יש המון. גם הקטע הזה שפתאום הרבובדיה וחבריו (כידוע, לוחמים דגולים בצה"ל בעבר) מתעניינים פתאום בשליט. אבל למה לגלוש לעסק המלוכלך הזה של הפוליטיקה. פרשת פדופיליה נחשפה. לא חשוב איזה מגזר זה. האמא הייתה מודעת. למה היא לא דיווחה? "לא היה לי כוח". זה.. זה.. ואו. היא רואה איזה יצור נאלח שמאונן כשהבן שלה על הברכיים שלו, ו"לא היה לה כוח"? טוב, טוב, אני חייב להפסיק עכשיו והולך לחפש את הואליום.

למעלה