דברים שמעצבנים אותי...

אמא לה3

New member
דברים שמעצבנים אותי...../images/Emo46.gif

קמתי הבוקר במצברוח קרבי משהו...והחלטתי לעשות רשימה של דברים שנורא מרגיזים אותי... תרגישו חופשי להוסיף משלכם: 1. מאמנת שלא יודעת שמות של אלמנטים (קפיץ ידיים, פליקלק,ערבי) 2. בנות שמגיעות לאימון בלי בגד גוף (למה אני צריכה לראות/לגעת בגוף המזיע שלכן???!!!???) 3. מאמנות/מדריכות שמדברות בפלאפון באמצע אימון בלי הפסקה 4. מתעמלת שעונה לפלפון כי יש לה שיחה נורא חשובה...באמצע אימון (בעעעעעעעעע) 5. מתעמלות שמגיעות לאימון עם עגיל בלשון/שפה (איכככססס) 6. מופעים בלי כוריאוגרפיה 7. מופעים עם כוריאוגרפיה מטופשת מדי 8. מתעמלות שמפליצות 9. מתעמלות שמגיעות עם כפות רגליים שחורות ומסריחות 10. מתעמלות שמתבלבלות בין אימון להפסקה גדולה ומקשקשות בלי הפסקה!!!!! תורכם ->

adi5151

New member
אז אם כבר פתחנו אתזה..!!

11.מאמנים שמקניטים את המתעמלות שלהם. 12.מאמנים שחושבים שבגלל שהם המאמנים אז מותר להם הכל,(להתייחס בצורה מגעילה וכו' .)

אורה 110

New member
ועוד כמה..!!

* מאמנים שמדברים ביניהם בשפה אחרת שאף אחד מהמתעמלים לא מבין *מאמנים שצורחים בלי הפסקה *מאמנים שיושבים כל האימון על הת.. ולא עושים כלום חוץ מלתת הוראות *מאמנים שכל הזמן כואב להם הגב/הידיים/הראש *מאמנים שלא ממש רוצים לאמן

גם לי יש..!!

- מתעמלות שלא מגיעות לאימונים לפני הופעות ודופקות את הזוג שלהן - מתעמלות שכל פעם שאומרים להן לעשות משהו הם מקטרות - מתעמלות שאומרות למאמן שהן לא רוצות שהוא ישמור להן אלא מאמן אחר - מתעמלות שמדברות כל האימון על הבגד החדש שהן קנו אצל ברברה - מתעמלות שלא עוזרות אף פעם לסדר את הציוד בסוף האימון

Xx ofek xX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמאמנים שמדברים בשפה אחרת!

למרות שלמדתי כמה מילים ברוסית בזכות זה

Xx ofek xX

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמוסיפה כמה משלי

1.ילדות קטנות מהקבוצה שמביאות לכל אימון חבר אחר להסתכל 2.ילד מהקבוצה שמגיע בקושי לאימון אחד בשבועיים ובקושי עושה כושר ובכל זאת הוא תותח (
מותר לקנא קצת..
) 3.ילדים שמסתכלים על האימון דרך החלון של האולם
וגם קוראים לחברים שלהם לבוא לראות! (יש מגרש כדורסל ליד האולם..) 4.ילדה מהקבוצה שלי שתמיד מתחילה לדבר איתי בדיוק כשאני מתחילה לרוץ 5.אותה הילדה, שתמיד כשהיא מסיימת תרגיל היא הולכת בחזרה על כל המשטח ורק אז יורדת ממנו 6.שאני כמעט יושבת בשפאגט 7.כשבציון מתוך שלוש אני מקבלת "שתיים חזק"
אם אני אחשוב על עוד אני אוסיף..

adi5151

New member
ואיי..

חבל על הזמן ! :) אם היה אפשר לעשות לייק לכל משפט!!!

קרעתם אותי מצחוק, כולם ../images/Emo6.gif

אני נחשבת לאדם שלא מתעצבן בקלות, אבל בכל זאת יש כמה דברים שמצליחים להרתיח אותי, חוץ ממה שכתבתם, שזה ממש מעצבן (אופק, הילדה שהולכת על הפס אחרי תרגיל במקום לזוז הצידה
גרררר) הורים חרדתיים ופרימיטיביים שפוחדים שהבנות שלהן יאבדו את הבתולין עם ישבו על הרצפה או יתעמלו על קורה; מתעמלים או מתעמלות בגיל ההתבגרות שלא משתמשים בדאודורנט; אנשים שלא מבינים מה ההבדל בין התעמלות מכשירים לבין חדר כושר/שיעור עיצוב הגוף; ילדות שבאות לאימון עם נעלי בלט; אבל הכי מעצבן, למרות שזה לא מצחיק, זה רגליים כפופות או לא מתוחות, בטן בחוץ והקשתה בגב

INBAR1232

New member
וגם

הקטע עם אחרי תרגיל הילדה הולכת בחזרה על הקרקע ולא הצידה פשוט ,זה גם קורה תמיד כשמישהי באה לעשות פס ופתאום מישהי באה ומתחילה לקפוץ באמצע או שעושים את זה בחימום זריז להופעה וכ'ו ועושים בכוונה ! וכשמסדרים אולם תמיד חייב להיות איזה שתי בנות שמתחילות להתאמן באמצע או הולכות להתחבא איפשהו ואיי זה משגע אותי !

אמא לה3

New member
הורים...

הורים שמרשים לעצמם להתפרץ לאימון ולתקן את המתעמל הפרטי שלהם הורים שמרשים לעצמם לתקן את המאמן הורים שמכבסים בגדי גוף הורים שכשהילדה עושה סלטה מתחילים לצרוח בבהלה הורים שמתחילים לספר את סיפור חייהם למאמן לפני-תוך האימון הורים שמלבישים את הילדים במיליון בגדים מתחת לבגד גוף הורים ששולחים את הילדות הצעירות עם נעליים שהן לא יודעות להוריד/לנעול לבד

אמא לה3

New member
בגד גוף לא מכבסים

שוטפים במים עם שמפו של שיער... הכביסה הורסת את הבדים וגורמת להם לדהות. הכי טוב לשטוף במים קרים עם שמפו עדין ולתלות בצל

עדיף בגד דהוי

מאשר בגד שאינו נקי כמו שצריך. או שפשוט קונים בגדי גוף איכותיים.

Tammie

New member
וכמה משלי....

1. מתעמלות שמגיעות באיחור לאימונים, בעיקר כשהן "מטפטפות" פנימה במשך הדקות הראשונות של האימון 2. הורים שבטוחים שהבת שלהם ברמה אולימפית, למרות שהיא בקושי יודעת גלגלון... 3. הורים שמעקשים לעזור לך להחליט החלטות (But Susie needs a kip to move up to level five!) 4. אימונים שרצית שהם יהיו ממש טובים ובסוף היו ממש לא 5. מאמנים שלא איכפת להן שהטכניקה תהיה טובה, העיקר שיצליחו אלמנטים

למעלה